Görüş Bildir
Haberler
İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan ‘Provokasyon’ Açıklaması

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan ‘Provokasyon’ Açıklaması

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Suriyeli sığınmacılar üzerinden kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan olumsuz hava ve gerilim” diyerek yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İşte Fahrettin Altun’un açıklaması:

İşte Fahrettin Altun’un açıklaması:

'Bir süredir Suriyeli sığınmacılar üzerinden kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan olumsuz hava ve gerilimin artışına sebep olan provokasyonlar yakından takip edilmektedir. 

Türkiye düşmanı unsurların başını çektiği bazı mahfillerin kamu düzenini test etmeye dönük provokatif faaliyetlerle ülkemizin huzurunu bozma çabaları, devletimizin tüm unsurlarıyla birlikte özverili çalışmaları sayesinde amacına ulaşamayacaktır. 

Bu kapsamda özellikle sosyal medyanın birçok platformunda ortaya atılan asılsız iddialara, manipüle edilmiş bilgilerle kasıtlı olarak yapılan yalan haberlere ve vatandaşlarımızı provokasyona sevk edecek tüm dezenformasyon faaliyetlerine karşı devletimizin ilgili birimleri İletişim Başkanlığı koordinasyonunda 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürmektedir. 

Bu çalışmalara destek olmak amacıyla her zaman olduğu gibi asılsız haberlere prim verilmemesi, içeriklerin yayılımında dezenformasyon boyutunun ve ihtimalinin göz önünde bulundurulması ve resmi makamlarımız başta olmak üzere yalnızca güvenilir kaynaklara itibar edilmesi konusunda vatandaşlarımızın hassas davranmasını önemle rica ederiz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
59
6
5
2
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tamer Önen

soktunuz milyonlarca ne idugu belirsiz, teroristmidir, hirlimidir, hirsizmidir, cahil cühela insanı ülkemize. zaten biz kendimize bile bakamıyor, birbirimi... Devamını Gör

lily

suriyedeki olaylara tahmini ne zaman açıklama yapmayı düşünüyorsunuz hakan fidan afk herhalde

kenan öz

İnstagramda erişim engeli var gençler, kimse bunların yediği bokları görmesin, dertleri bu.