Görüş Bildir
Haberler
İlave Yardımcı Hakem Uygulaması Tarihe Karışıyor

İlave Yardımcı Hakem Uygulaması Tarihe Karışıyor

Batuhan
09.06.2016 - 12:36

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, 2016-17 sezonunda 6 hakemli sistemden, eskide olduğu gibi 4 hakemli sisteme dönüleceğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Futbol Federasyonu Mali Olağan Genel Kurulu, 297 delegeden 192’sinin katılımı ile başladı. TFF Başkanvekili Hüsnü Güreli’nin açılışını yaptığı Olağan Genel Kurul’da çoğunluğun tutanakla tespitinin ardından, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan başkanlığında Divan Kurulu oluşturuldu. Divan Kurulu Başkanvekilliğine Akhisar Belediye Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel seçilirken, Kulüpler Birliği Genel Sekreteri ve Medipol Başakşehir Kulübü Asbaşkanı Mesut Altan ile Multigroup Alanyaspor Külübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu Divan Kurulu’nun diğer üyeleri oldu.

"6 hakemli sistemden 4 hakemli sisteme dönüyoruz"

"6 hakemli sistemden 4 hakemli sisteme dönüyoruz"

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Mali Genel Kurul’da bir konuşma yaptı. İşte Demirören’in açıklamaları:

“Hakem hataları maçları insanlar yönettikçe var olacaktır. TFF Başkan ve yönetimi olarak MHK’den daha az hata yapılacak bir dönem için önerileri aldık. Süper Lig’de düdük çalacak hakem sayısı 22’ye düşecek. 6 hakemli sistemden 4 hakemli sisteme dönüyoruz. Konuyla ilgili teknolojik gelişmeleri de takip ediyoruz. FIFA’dan aldığımız davet ile video hakemlik sistemini takip edeceğiz.” 

Lig TV

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın