Görüş Bildir
Haberler
İlaçla Uyuttuğu Hastasına Tecavüz Eden Pratisyen Hekim Tutuklandı!

İlaçla Uyuttuğu Hastasına Tecavüz Eden Pratisyen Hekim Tutuklandı!

Uşak'ta daha önce alkol alarak sokak köpeğini tüfekle öldürmek ve komşularının ev ve araçlarını kundaklamak suçlarından hakkında cezai işlem uygulanan pratisyen hekim Barış Yağcı, ilaçla uyuttuğu kadın hastasına tecavüz etmekten tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraflar: Yeni Asır

Yeni Asır'dan Kazım Yörükçe'nin haberine göre Uşak'ta bir eğlence merkezinde çalışan Yağmur G. rahatsızlananınca Uşak Eğitim Hastanesi'ne başvurdu. 

Kovid 19 şüphesiyle Pandemi Acil Servisi'ne yönlendirilen kadını muayene eden Barış Yağcı, odasına aldığı hastasına serum taktırdı ve hap verdi. İlacın ve alkolün etkisiyle baygın düşen kadın, sabah uyandığında iç çamaşırlarının çıkarılmış olduğunu gördü. Tecavüze uğradığını fark eden kadın, kanepede uyuyan doktoru uyandırmadan odadan ayrıldı. 21 yaşındaki kadın soluğu savcılıkta alarak şikâyette bulundu. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, genç kadının kan testinde doktorun verdiği uyutucu ilaca rastlandı. Gözaltına alınan Yağcı, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

İlk vukuatı değil

İlk vukuatı değil

Gazetenin haberine göre görev yaptığı hastanede ve çevresinde dengesiz hareketleriyle bilinen Dr. Barış Yağcı ilk vukuatını 15 Kasım 2020'de gerçekleştirdi. 

Yağcı, alkollü vaziyette bir sokak köpeğine av tüfeğiyle ateş etti. Olayı görenler zavallı köpeği kanlar içinde can vermiş halde buldu. 

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerinden, av tüfeğiyle yanına çağırdığı köpeği öldüren kişinin Dr. Yağcı olduğunu belirleyerek kendisini gözaltına aldı. 

Doktor Yağcı polisteki ifadesinde, sokak köpeğini daha önce kendisine saldırdığı için öldürdüğünü ve olay günü alkollü olduğunu söyledi. 

Uşak Emniyeti Asayiş Şube bünyesindeki Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekiplerince 'Sahipsiz hayvanı öldürmek' suçundan 1902 lira para cezası kesilen Yağcı, ileriki günlerde ise komşularının araçlarını kundakladığı iddiasıyla gözaltına alındı. 

Yağcı'nın mide bulandıran son vukuatı ise hapse gönderilmesiyle noktalandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
41
8
7
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
lilithtrinity

işte bu yüzden bağırıp duruyoruz. masum bir sokak köpeğine zarar veren insan gelecek suçlara zemin hazırlıyordur. o zaman gereğini yapıp bu adamı tutuklasayd... Devamını Gör

Kzlt

Tolstoy'un bir sözü vardı; "hayvan öldürmeden, insan öldürmeye sadece bir adım vardır. Dolayısıyla hayvana işkence etmekle insana işkence etmek arası da bir ... Devamını Gör

jamiryuu

Amınakodumun oğlunun daha önceden işlediği suçlara bakılırsa toplum içine tekrardan salınması sakıncalı kansızın teki olduğu apaçık. İlla birilerinin başına ... Devamını Gör

Kitkat

Kızı odasına alırken kimse mi bir şey dememiş, normalde serum takılırken acilde yan yana dizilmiş sedyelerde yatırılıyor hastalar. İğrenç adam Allah belasını... Devamını Gör