Görüş Bildir
Haberler
İkinci Kısım Geldi: Arcane Yine Bildiğimiz Gibi!

İkinci Kısım Geldi: Arcane Yine Bildiğimiz Gibi!

Tugberk EVRAN
14.11.2021 - 15:46

League Of Legends'ın animasyon dizisi Arcane'in ilk kısmı geçen hafta yayımlanmış ve harika tepkiler almıştı. Bugün ise dizisinin ikinci kısmı, yani diğer üç bölümü de yayımlandı, gelen tepkiler gösteriyor ki dizi yine çıtayı biraz daha yukarı taşımış vaziyette.

Diziyi hatırlamak için:

Dizi o kadar beğenilmişti ki Jinx, Vi ve Jayce'in seçim oranı artmıştı:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hikaye gittikçe derinleşiyor!

Hikaye gittikçe derinleşiyor!

Yeni bölümlerde karakterlerin biraz daha iç dünyasıyla karşılaşıyor, problemlerin derinleştiğini görüyoruz ve bununla birlikte Jayce'in keşfinin etkilerinin yayıldığı gelecekte yaşanan problemlere tanık oluyoruz.

Dizinin popülerliği gittikçe artıyor!

Dizinin popülerliği gittikçe artıyor!

IMDB'de hala daha ilk çıktığı gündeki 9,4'lük puanını koruyan dizinin popülerliği 439. sıradan 189'a kadar yükseldi. Hikayedeki detaylar artmasına rağmen Riot Games bu durumu çok iyi bir biçimde yönetmiş.

İşte gelen tepkiler

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaç bölüm kaldı?

Kaç bölüm kaldı?

Dizi bilindiği üzere 9 bölümden yani 3 kısımdan oluşmaktaydı. İkinci kısmı 14.11.2021'de yayımlandı, son kısım ise önümüzdeki cumartesi günü yani 21.11.2021 tarihinde seyirciyle buluşacak.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emiko

dizi jinx karakterine sevgimi daha da arttırdı doğrusu, yıllar önce lol oynamaya başlamamın nedeni oydu, tanıtım vidyosu izleyip etkilenmiş ve oyunu indirmiş... Devamını Gör