Görüş Bildir
Haberler
'İkinci Eş Alın' Diyen Doktor HDP'lileri Hedef Aldı: 'İslam Hükümleri Uygulansa Hiçbiri Yaşamıyordu'

'İkinci Eş Alın' Diyen Doktor HDP'lileri Hedef Aldı: 'İslam Hükümleri Uygulansa Hiçbiri Yaşamıyordu'

Türk Medeni Kanunu’nu hedef alarak “İkinci eş alın” önerisinde bulunduktan sonra, GATA Başhekim Yardımcılığı görevinden alınan Menzilci Dr. Ali Edizer, HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu ve eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı hedef aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Edizer, Gergerlioğlu ve Demirtaş için 'İslam hükümlerine göre muamele edilseydi, hiçbiri yaşamıyor olurdu' dedi.

Edizer, Salih Gergerlioğlu’nun babasının ayakkabıları giydirilmeden evden apar topar gözaltına alındığına dair mesajını alıntılayarak, “Bak çocuk. Bu kez doğru söylüyorsun inşallah. Yoksa boş yere mutlu olacağım, lâyık olduğu muameleyi yaptılar diye” ifadelerini kullandı.

"Cezası ölüm"

"Cezası ölüm"

Edizer paylaşımlarına şu şekilde devam etti:

“En kısa zamanda Gergerli, Selo, Melo gibi terör örgütü mensuplarının kendilerine lâyık ‘üniformalı’ fotoğraflarının kamuoyu ile paylaşılmasını bekliyoruz. Turuncu, zebra, pembe, mor ya da kendi fikirlerini temsilen rengarenk (LPG) üniformaları ile. Ama bir an önce.

Teröre ve teröriste arka çıkmanın hükmünü merak edenler!

Şu Âyet-i Kerîmenin tefsirine bir bakın :

Allah ve resulüne karşı savaşanların ve yeryüzünde düzeni bozmaya çalışanların cezası öldürülmeleri yahut asılmaları veya el ve ayaklarının çaprazlama kesilmesi yahut da bulundukları yerden sürülmeleridir. Bu onların dünyadaki rüsvaylığıdır. Âhirette ise onlar için büyük bir azap vardır (el-Mâide 5/33)”

Açığa alınan Ali Edizer'in Güdül Devlet Hastanesi’nde göreve başladığı ortaya çıkmıştı 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
145
61
15
12
9
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
U

şöyle yobaz maymunları haber değeri varmış gibi haber yapmayın ya boşuna sinirleniyoruz :D

Sıradan Biri

Bu yobazlar koskoca Osmanlı imparatorluğunun yok olmasına vesile oldular. Cumhuriyet ilk kurulduğunda çoğu asıldı ama yeniden türediler.

Mesut Ayfer

türeten kim tayyip

Bozkurt

Hırsızlık yapanın kadın erkek olsun elini kesin ayetine rağmen "Çalıyor ama yapıyor" savunması yapan meczuplar İslam hükümlerinden bahsediyor. :)

Kürşad Altıntaş

Peki ya senin gibi Türkçü görünüp solcu cümleler kuran kişilere ne demeli blizzard.