Görüş Bildir
Haberler
İK'cı Olmak İçin Beş Sebep

İK'cı Olmak İçin Beş Sebep

Alper Kaya
22.05.2014 - 18:28 Son Güncelleme: 22.05.2014 - 23:38

1. Çizim yeteneğiniz kesinlikle artar!

İş görüşmelerinde canınız sıkıldığında, gayet ciddi bir üslupla önünüzdeki kağıtlara çizimler yapabilirsiniz. Bir süre sonra FBI'da teknik ressam olacak düzeye gelebileceğiniz kadar sıkıcı iş mülakatlarına gireceğiniz garantidir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Avukatlık içinizde ukde mi kalmıştı?

Çalışanın özlük hakkını korumaktan âlâ avukatlık mı var? Böylece, rakamların sihirli ve sinirli dünyasında kaybolurken en azından bir teselli bulabilirsiniz. Tabii ki, siz olmasanız şirketiniz batar!

3. İçinizdeki kaşifi uyandıracaksınız.

Verimliliği arttırmak için işin içinden çıkılmaz formüller geliştirirken, bir bakmışsınız Amerika'yı yeniden keşfetmişsiniz! Olmaz olmaz, demeyin; olmaz olmaz. Tüm büyük mucitler de potansiyel İnsan Kaynakları sorumlusu değil miydi zaten? (Yalandan kim ölmüş?)

4. Rapor... Daha çok rapor...

Rapor hazırlamaktan bazen iş yapamaz bir hale gelmeniz çok da önemli değil! Ne de olsa siz, işten kaytarmanın yollarını hep aramıyor muydunuz? İK, size altın tepside sunulan bir 'işten kaytarma işi' değil mi? Haydi, geçen haftanın raporlarını bir kez daha inceleyelim!

5. Hep gelişmeye teşne; İK departmanı bir başka!

Şaka bir yana, İnsan Kaynakları sürekli gelişen ve değişen bir sektördür. Bu değişime ayak uydurmak veya 'Nedir bu İK?' sorusunu cevaplandırmak için Datassist'in 27. dönem İnsan Kaynakları ve Bordro Uygulamaları Eğitimi'ne sizi bekliyorlar! Kimler mi? İşten kaytarmayı bir türlü öğrenemeyenler...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0