Görüş Bildir
Haberler
İftara Kadar Güzel Vakit Geçirmenin 6 Yolu

İftara Kadar Güzel Vakit Geçirmenin 6 Yolu

Grupanya
27.06.2014 - 17:07

Ramazan bu yıl da yaza denk geldiği için oruç tutanları iftar saatine kadar uzun günler bekliyor. İşte bu yüzden, gündüzleri zamanınızı güzelce değerlendirin diye sizlere özel 6 plan yaptık!

İstanbul’un camilerini gezin!

İstanbul’un camilerini gezin!

Eyüp Sultan Camii’nden Yuşa Türbesi’ne dek uzanan bu turla şehrin büyülü atmosferinde bir yolculuğa çıkın. Ramazan ayına özel düzenlenen Camii ve Türbeler Turu sizi, İstanbul’un  zengin dini ve mimari mirasıyla buluşturacak. Farklı bir deneyim yaşamak isteyenler için bu tur Grupanya’da 39 TL!

Mevlevi sema ayinine tanık olun!

Mevlevi sema ayinine tanık olun!

Eminönü’nde, tarihi bir mekanda sahnelenen geleneksel bir ritüele tanık olmaya ne dersiniz? Dervişlerin tasavvuf müziği eşliğindeki sema

gösterisi sizi bambaşka alemlere taşıyacak... Hocapaşa Dans Tiyatrosu’ndaki bu gösterinin biletleri 60 TL yerine 30 TL!

Edirne’yi keşfe çıkın!

Edirne’yi keşfe çıkın!

Selimiye Camii’nin gölgesinde, huzurlu bir Ramazan günü geçirin. Osmanlı’nın tarihi dokusunu yansıtan komşu şehir Edirne’de gezdikten sonra iftar için Hilly Otel’e gidecek ve bu keyifli turu sonlandıracaksınız. Ramazan’a özel Edirne gezisi 170 TL yerine 89 TL!

Ebru sanatıyla tanışın!

Ebru sanatıyla tanışın!

Ramazan’ın insana huzur veren etkisini arttıracak bir aktivite. Galata Ebru Atölyesi’nde, renklerin sudaki dansını izleyin. Eski bir Türk süsleme sanatı olan ebru yapmayı öğrenirken düşüncelerinizi berraklaştığını hissedeceksiniz! Bu orijinal sanatla tanışma şansı 100 TL yerine 45 TL!

Dekoratif sabunlar yapın!

Dekoratif sabunlar yapın!

Bu ara sabun yapmak ve hediye etmek çok moda! Gutava Atölye’nin üç saatlik kursunda işin püf noktalarını öğrenecek, keyifli ortamında zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.  Şekli, rengi ve kokusunu tamamen zevkinize göre tasarlayarak sabun yapacağınız bu kurs 99 TL!

Buzun serinliğiyle buluşun!

Buzun serinliğiyle buluşun!

Yazın spor yapmak, hele ki oruç tutuyorsanız çileli bir aktivite olabilir. O zaman sizi buz gibi bir piste alalım mı? Icetanbul’un 1000 metrekarelik buz pistinde hem serinleyecek hem de eğleneceksiniz. 45 dakika sürecek bu aktivite 20 TL yerine 9,90 TL!

VE İFTAR VAKTİ...

VE İFTAR VAKTİ...

Gün biterken, ezanın okunma saati yaklaştı. Bu güzel Ramazan gününü, İstanbul’un en güzel mekanlarında indirimli iftar menüleriyle bitirmek isteyenlerin adresi elbette yine Grupanya!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
102
47
17
6
6
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Robert

1- istanbulda yaşamıyorum 2- korona var