Görüş Bildir
Haberler
İçindeki Sıkıntının Sebebi Ne?

etiket İçindeki Sıkıntının Sebebi Ne?

Bu aralar içinde bir sıkıntı var biliyoruz.

İçindeki sıkıntının sebebi ne? Söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Öncelikle bu aralar gözlerinin neden sık sık daldığını öğrenelim!

4. Sana en çok hangisi koyuyor?

5. Bu sanatçılardan hangisini dinlediğin zaman efkara düşüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşk meşk işleri nasıl gidiyor?

7. Zor zamanlarında seni dinleyecek, sana yardımcı olacak yakınların var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Etrafındaki insanların umarsızlığı!

Etrafındaki insanların umarsızlığı!

Senin içindeki sıkıntının sebebi etrafındaki insanların bu kadar umarsız olması. Sen onların mutluluğu için çabalarken, onların bu kadar düşüncesizce davranması senin canını sıkıyor açıkçası. Özellikle en yakınım dediğin kişinin bile seni tanımasına rağmen bazen üzücü sözler sarf etmesi daha da koyuyor. Sen o kadar narin o kadar düşünceli bir insansın ki en ince ayrıntıyı bile düşünürsün. Karşındaki insan kim olursa olsun sözlerini itinayla seçersin. 'Aman yanlış anlamasın' diye diye insanlar seni kırdı. Acaba artık insanları değil de kendini mi önemsesen. Kim sana nasıl gelirse sen de ona göre gidersin. Bu en yakının olsa dahi. Daha fazla üzülmek istemiyorsan içindeki o pamuk kalbi herkese gösterme deriz. Çünkü bunu gören insanlar senin bu yanını kullanmak için can atıyor. Ne yazık ki herkes senin gibi iyi kalpli ve düşünceli değil. Herkesin kendince bir çıkarı oluyor işte. Buna izin vermemek için içindeki güzelliği sadece çok güvendiğin insanlara göster. İşte o zaman gerçekten mutlu olursun.

İnsanlara gösterdiğin çabanın karşılığında kötülük görmen!

İnsanlara gösterdiğin çabanın karşılığında kötülük görmen!

Senin kalbini etrafındaki her şey, herkes kırmış. Gerek ailen gerek arkadaşların gerek aşık olduğun kişiler... Herkes birer birer götürmüş senden. Ama sen her şeye rağmen yine dimdik ayakta durmayı başarmışsın. Sanki hiç kırılmayan, sert bir yapın varmış gibi duruyorsun. Fakat bir bilseler canının ne kadar sıkkın olduğunu şaşıp kalırlar. Bazen düşünüyorsun, insanlar neden bu kadar kötü diye. Tabii yanıt bulamıyorsun. Çünkü kötü olmak için bir neden yok. Sen ailene herkes gibi çok değer veriyorsun fakat bazen seni anlamadıklarını düşünüyorsun. Bu da seni zaman zaman yıpratıyor. Sen ne kadar çaba göstersen de bunu görmemeleri seni içten içe üzüyor. Tabii birde bunun yanında en sevdiğin güvendiğin arkadaşlarının arkandan işler çevirmesi senin kalbini epey kırıyor. Sen onlara değer verdikçe onlar sana tuzak kurmaktan asla vazgeçmiyor. Sen de kendi içine kapanmış kimseden minnet duymuyorsun. Çünkü alacağını fazlasıyla aldın bu kadarı yeterli. Tüm bunların yanında kalbinde hala yaşattığın birisi var. Her ne olursa olsun, hayatına kim girerse girsin bir türlü atamıyorsun. Sanki oraya yerleşmiş ve bir daha kimse çıkaramayacak gibi. Senin kalbini çok kırmış, çok ağlamışsın ama hala seviyorsun. Ama merak etme en kısa seni her şeyden çok seven o kişi karşına çıkacak!

Fazla saf olman!

Sen her önüne geleni kendin gibi sanıyorsun. Onların da tıpkı senin gibi güzel bir kalpleri olduğunu düşünüyorsun. Keşke bu düşüncen haklı çıksaydı fakat maalesef durum hiç öyle değil. Hatta senin gibi naif, iyi niyetli ve saf diyebileceğimiz insan sayısı o kadar az ki... Sen de durumlar böyle olunca, tanıdığın tanımadığın kim varsa çok üzmüş seni. Zaten sana yapılan her şeyi en ince ayrıntısına kadar değerlendiren birisin. Biri canını yaktığında ilk önce 'acaba ben mi onu, bunu yapmaya ittim?' diye kendini sorguluyorsun. Bu davranışın ve düşüncen bize senin ne kadar mükemmel ve özel biri olduğunu gösterse de, oldukça suistimal edilebilecek bir durum. Maalesef birçok insan senin böyle olduğunun farkında ve bunu kullanıyorlar. Her zaman sen hatalıymışsın gibi davranıyorlar. Lütfen biraz gözlerini aç artık, yoksa başına gelenler her gün daha da katlanarak devam edecek hayatında.

Çok fazla ah alman!

Hiiç bize kızma, biz durumu söylüyoruz. Sen belli ki zamanında birilerinin canını çok yakmışsın. Tabii ki fiziksel anlamda bir can yakmadan bahsetmiyoruz burada. Senin de çok iyi bildiğin gibi arkanda bıraktığın kalp kırıklıklarından bahsediyoruz. Elbette bunları bilinçli bir şekilde yapmadın. Hatta seni sevenlerin kalbi kırılırken sen farkında bile değildin. Onların ise tek isteği senin onları görmendi. Yani bir hatan, yanlışın olduğunda özür dileyebilmeni istiyorlardı. Fakat sen her seferinde gururuna yenik düştün. Senin sürekli haklı olman ve suçu karşı tarafta araman sence de biraz yanlış değil mi? Bize sorarsan hayatında bir şeylerin düzelmesini istiyorsan eğer, önce kırdığın kalpleri tamir etmelisin. En azından  zamanında yaptığın hataların farkında olmalısın. Senin içinde çok vicdanlı ve iyi bir insan olduğunu biliyoruz. Fakat hiç kimse dört dörtlük değildir. Senin nazar boncuğun, bir nevi yanlışlarında geçmişinde. Hadi bakalım, biraz ortalığı toparla artık. Emin ol, her şey bittiğinde hayatının da düzene girdiğini fark edeceksin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
340
91
73
51
40
28
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Etrafındaki insanların umarsızlığı! Etrafındaki insanların umarsızlığı! Senin içindeki sıkıntının sebebi etrafındaki insanların bu kadar umarsız olması. Se... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Acaba artık insanları değil de kendini mi önemsesen. Kim sana nasıl gelirse sen de ona göre gidersin. Bu en yakının olsa dahi. Daha fazla üzülmek istemiyorsa... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Fazla saf olman

Yaren Ermiş

İnsanlara gösterdiğin çabanın karşılığında kötülük görmen!