Görüş Bildir
Haberler
İçinde Yaşamak İsteyeceğiniz Atmosferiyle Oyunseverleri Büyüleyen 13 Oyun

İçinde Yaşamak İsteyeceğiniz Atmosferiyle Oyunseverleri Büyüleyen 13 Oyun

Oyunu oynamanın yanında saatlerce yarattığı dünyayı izemekten geri durmayacağınız, keşfetmek için sabırsızlanacağınız harika atmosfere sahip oyunları sizin için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Assassin's Creed Odyssey

1. Assassin's Creed Odyssey

Antik Yunan'da geçen bu oyunda, kardeş olan Alexios veya Kassandra'yı seçerek oynamaya başlıyorsunuz. Leonidas'ın soyundan gelen karakterimiz, ailesini birleştirmeye çalışıyor. Sadece Tanrılarla değil, pek çok antik varlık ile mücadele vermek ve masmavi Olimpos'un keyfini çıkartın.

2. Ghost of Tsushima

2. Ghost of Tsushima

Özellikle Japon kültürüne ilgili insanların anında kapılıp gideceği, kahramanca bir anlatımla desteklenen müthiş bir atmosfere sahip bu yeni oyun, gerek yapacağınız kılıç savaşlarıyla gerek bir dönemi yansıtış biçimiyle kendisine bağımlı hale getirebilir.

3. Return of the Obra Dinn

3. Return of the Obra Dinn

Doğu Hindistan Şirketi'nin bir gemisinde meydana gelen gariplikleri araştırdığımız bu bağımsız oyun çıktığı anda pek çok ödülü kazanmayı başarmıştı. Özgün bir estetik tarzla karşımıza çıkan oyun, bambaşka bir evren yaratarak sizi içine davet ediyor.

4. Witcher 3

4. Witcher 3

Bu önemli şaheserin, sadece bir oyun olmaktan fazlası olduğunu düşünüyoruz. Geniş haritasında nereye giderseniz gidin. Kendi arasında konuşan npc'leri dinlemenizi tavsiye ederiz. Hangi bölgedeyseniz, o bölgenin ruhu ve politik yapısı hakkında mutlaka bir fikir edinmenizi sağlayacak ve kendi atmosferine sizi davet etmeyi kesmeyecek.

5. Horizon Zero Dawn

5. Horizon Zero Dawn

Medeniyetin çöküşünden sonra robotlar dünyanın asıl sahibi olmuştur. Bununla birlikte insanlar kabile tipi yerleşimlerde teknolojiye oldukça limitli bir erişimi olarak yaşamaktadır. Başkarakterimiz Aloy'u yönettiğimiz oyunun size harika bir görsel tecrübe yaratacağından eminiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dishonored

6. Dishonored

Bir intikam hikayesini temele alan bu oyunda, çok başarılı formüle edilmiş bir  atmosfer tasarımı görüyoruz. Steampunk bir atmosferin içinde mekan mefhumunu yitirebilirsiniz.

7. Hellblade: Senua's Sacrifice

7. Hellblade: Senua's Sacrifice

Oyunda ana karakter Senua'nın köyünü Vikingler basar ve Senua'nın pek çok kaybı olur. Bundan sonra kendi melankolik öfkesiyle baş başa kalan Senua tanrılara farklı bir biçimde yakarır. Oyunun oldukça özgün bir sanatsal yaklaşımla yapılması, oyunun geçtiği atmosferi biricik kılıyor.

8. Journey

8. Journey

Bafta ödüllü bu oyunda renklere, grafiklere ve oyunun sanatsal tasarımına büyük önem verilmiş. Oynarken kendinizi rüzgarda dalgalanan bir tüy gibi hissedeceğinize eminiz.

9. The Long Dark

9. The Long Dark

Bir kaza sonucu ıssız ve karlı bölgede gözlerimizi açtığımız bu oyun, uzun stepleri aşarken kendimizle baş başa kalmamıza ve hayatta kalma güdüsünü provoke edişiyle gerilimli saatler yaşamamıza neden oluyor.

10. No Man's Sky

10. No Man's Sky

Uzay boşluğunda süzülmekten fazlasını yapıp farklı gezegenlere keşif uçuşları düzenleyebildiğiniz, kara deliklerin içinden geçebildiğimiz ayrıca harika manzaralarla karşılaşacağınız bu oyun tam da bulunmak isteyeceğiniz bir atmosfer.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Elder Scrolls V: Skyrim

11. The Elder Scrolls V: Skyrim

Açık dünya oyunlara büyük bir yol açmış bu oyun, insana geçtiği her yerde fotoğraf çekme isteği yaratıyor. Manzaralar ve insanların ve toplumun birbiriyle olan iletişimi, rastgele oluşan olaylar sizi hemen atmosfere dahil ediyor.

12. Stranded Deep

12. Stranded Deep

Bir uçak kazası sonrası bir dizi adanın bulunduğu bir alana düştükten sonra hayatta kalmaya çalıştığımız bu oyunda;  yalnızlık, açlık ve hatta güneş yanıkları bile sizi sürekli hareket etmeye ve bulunduğunuz durumdan kurtulmaya zorluyor.

13. Zula

13. Zula

Çanakkale, Çin Bahçeleri, Kız Kulesi, Favela, Kıbrıs Açıkları, Nemrut, Paris, Safranbolu, Trabzon Uzun Göl ve daha birçok farklı haritasıyla Zula, sizi Türkiye'nin ve dünyanın farklı lokasyonlarına götürebiliyor. Evinizde oyun oynarken bir anda farklı bir kente, doğal güzelliğe ışınlanabiliyorsunuz. 😎

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
11
3
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın