Görüş Bildir
Haberler
Ibrahimovic 3. Kez Fransa'nın En İyisi Seçildi

Ibrahimovic 3. Kez Fransa'nın En İyisi Seçildi

Bu sezon attığı 35 golle takımına en çok katkıyı yapan isim olan Zlatan, Fransa Lig 1'de yılın en iyi futbolcusu seçildi. 3 kez bu ödüle layık görülen İsveçli yıldız bu alanda rekor kırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fransa Ligue 1'de sezonun en iyi futbolcusu ligde 35 gol atan Zlatan Ibrahimovic seçildi. Bu ödülü 3. kez kazanarak rekor kıran 34 yaşındaki santrafor, bu sezon takımıyla üst üste 4. şampiyonluğunu kazandı.

İsveçli yıldızı oylamada takip eden isim takım arkadaşı Angel Di Maria oldu. Üçüncü sırayı Nice'le olağanüstü bir sezon geçiren Hatem Ben Arfa elde etti.

Fransa'da dördüncü sezonunu geçiren Ibrahimovic sadece geçtiğimiz sezon bu ödülü kazanamadı. Zlatan'ın serisini bozan isim Lyon'un Fransız forveti Alexander Lacazette olmuştu.

''Yılın antrenörü'' ise PSG ile 3 kupaya yürüyen Laurent Blanc seçildi. Fransız teknik adam bu ödülü üst üste 2. kez kazandı.

''Yılın genç futbolcusu'' seçilen isim, Rennes ile harika bir sezon geçiren 18 yaşındaki Ousmane Dembele oldu. Oynadığı oyunu 12 golle süsleyen genç forvetin peşinde Avrupa'nın dev kulüpleri bulunuyor.Atletico Madrid'in Fransız yıldızı Antoine Griezmann ise ''Yurtdışında oynayan en iyi Fransız futbolcu'' seçildi.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın