Görüş Bildir
Haberler
İbrahim Tatlıses'in Balıkesir'de Kazandığı AVM İhalesi Neden İptal Edildi?

İbrahim Tatlıses'in Balıkesir'de Kazandığı AVM İhalesi Neden İptal Edildi?

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz ay büyük bir yatırım girişimi ile gündeme gelmişti. Burhaniye Çevre Platformu (BURÇEP) zeytin ağaçları için oldukça endişelenerek “Burada AVM’ye ihtiyaç yok. Bırakın Burhaniye sahil kasabası olarak kalsın” diye sitem etmişlerdi. Balıkesir'in Burhaniye İlçe Belediyesi, şarkıcı İbrahim Tatlıses'e verilen ve zeytinlik alana yapılması planlanan alışveriş merkezi projesi ihalesinin iptal edildiğini duyurdu. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde belediye tarafından yapılan, sanatçı İbrahim Tatlıses'in kazandığı AVM'nin yapımı ve işletilmesi ihalesi iptal edildi. Belediyeden yapılan açıklamada, “Yeterli rekabet ortamı oluşmadığının değerlendirilmesi ve ayrıca yer seçimindeki kamuoyunun hassasiyeti de göz önüne alınarak sözleşme iptal edilmiştir” denildi.

İhaleyi İbrahim Tatlıses Kazandı!

İhaleyi İbrahim Tatlıses Kazandı!

Burhaniye Belediyesi, Taylıeli Mahallesi'nde 23 bin 761 metrekare alanda üç bloktan oluşacak alışveriş merkezi için 28 Aralık 2021'de ihale yapmıştı. Kapalı teklif usulü ihaleyi, İbrahim Tatlıses adına katılan şirketin genel müdürü Şule Yazar kazandı. Usta sanatçı ilçeye gelerek, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ile sözleşme imzaladı. 700 kişiye istihdam sağlayacağı belirtilen projenin ihalesi, Burhaniye Belediyesi tarafından iptal edildi.

''Yeterli Rekabet Ortamı Oluşmadı''

''Yeterli Rekabet Ortamı Oluşmadı''

Burhaniye İlçe Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Belediyemizce 23 yıllık üst kullanım hakkı tesis edilerek yapımı ve işletmesine ait ihalesi yapılan alışveriş merkezi sözleşmesi; idaremizce yeterli rekabet ortamı oluşmadığının değerlendirilmesi ve ayrıca yer seçimindeki kamuoyunun hassasiyeti de göz önüne alınarak iptal edilmiştir. Belediyemizce daha uygun bir yer seçimi tespiti için çalışma yapılacaktır' denildi.

Belediye 'Yeterli Rekabet Ortamı Oluşmaması' ve 'Kamuoyunun Hassasiyeti' Gerekçesiyle İhaleyi iptal Etti!

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın