Görüş Bildir
Haberler
İbo Show'un Yılbaşı Konukları Belli Oldu! İbo Show Yılbaşı Konukları Kimler? İşte 2022 İbo Show Konukları...

İbo Show'un Yılbaşı Konukları Belli Oldu! İbo Show Yılbaşı Konukları Kimler? İşte 2022 İbo Show Konukları...

Star, yılbaşına çok özel bir programla girmeye hazırlanıyor. 31 Aralık akşamı Star TV yayın akışı içerisinde İbo Show Yılbaşı Özel bölümü yer alıyor. Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in sunumuyla ekrana gelen programa birbirinden ünlü isimler konuk olacak. Milyonları ekran başına kilitleyen İbo Show, yılbaşında çok özel ünlü isimleri evlerinize konuk edecek. Peki, İbo Show yılbaşı konukları arasında kimler var? İşte İbo Show yılbaşı konukları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği İbo Show, çok özel bir bölümle yeni yılı karşılayacak. Milyonların beğenisini kazanan ünlü sanatçılar, Star ekranında unutulmaz bir yılbaşı gecesinde buluşacak. Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in sunumuyla Star TV ekranlarında yayınlanacak olan İbo Show Yılbaşı özel konukları araştırılıyor. Televizyon ekranlarının sevilen eğlence programlarından İbo Show yıllar sonra geçen sene yeniden seyirciyle buluşmaya başlamıştı. 31 Aralık Cuma akşamı ekrana gelecek olan İbo Show Yılbaşı özel programı konukları kim sorusunun cevabı belli oldu. İşte İbo Show yılbaşı konukları...

İbo Show Yılbaşı Konukları Kimler?

İbo Show Yılbaşı Konukları Kimler?

İbo Show Yılbaşı Özel programı konukları arasında Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Ümit Besen, İrem Derici, Ceylan, Mahmut Tuncer, İdo Tatlıses, Şafak Sezer ve Oryantal Didem yer alıyor.

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, canlı performansıyla ilk kez babasının programına konuk olacak. İdo, Şafak Sezer ile bir sürpriz yapacak.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in sunumuyla dokuz yıl aradan sonra tekrar seyircisiyle buluşan İbo Show'un yılbaşı özel bölümü cuma akşamı saat 20:00'de ekrana gelecek.

Aynı zamanda Oryantal Didem’de bu çok özel gecede dans performansıyla renk katacak.

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, canlı performansıyla ilk kez babasının programına konuk olacak. Babası İbrahim Tatlıses’in tahtına göz diken İdo, Şafak Sezer ile yaptığı büyük sürprizle herkesi şaşkına çevirecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken Gülben Ergen ise gecede Gülşah Saraçoğlu imzalı özel tasarım bir elbise tercih etti.

İdo Tatlıses ve İrem Derici'nin özel hayatlarına dair yaptıkları itirafların da yer alacağı İbo Show Yılbaşı, bu akşam saat 20.00’da Star TV'de ekrana gelecek.

İşte özel bölümden diğer kareler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

STAR TV Yayın Akışı

STAR TV Yayın Akışı
  • 07:00 Mesut Yar ile Bugün

  • 09:45 Sabahın Sultanı Seda Sayan

  • 13:00 Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde

  • 16:00 En Güzel Bölüm

  • 16:00 Kiralık Aşk

  • 18:30 Star Haber

  • 20:00 İbo Show

  • 01:00 İbo Show

  • 04:00 Sabahın Sultanı Seda Sayan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın