Görüş Bildir
Haberler
İbo Show Konuğu Ümit Yaşar Kimdir? Ümit Yaşar Kaç Yaşında ve Nereli?

İbo Show Konuğu Ümit Yaşar Kimdir? Ümit Yaşar Kaç Yaşında ve Nereli?

Yıllar sonra ekranlara geri dönen sanatçı İbrahim Tatlıses, yılbaşında şarkılarla izleyenlere müzik ziyafeti sunmaya devam ediyor. Her hafta farklı konuklarla birlikte programında izleyenlerini eğlendiren İbo SHOW bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Programda merak edilen konuklardan biri de Ümit Yaşar oldu. Peki Ümit Yaşar kaç yaşında ve nereli? Tüm bu soruların cevaplarını haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak yılbaşında ekranlara gelen İbo Show yepyeni konukları ve şarkılarıyla ekranlara geri döndü. Pazar akşamları müzik ziyafeti sunan İbo Show 20:00'da Star TV'de yer alıyor. Birbirinden özel konukları ağırlayan İbo Show'da bu akşam Ümit Yaşar da şarkılarıyla dinleyenleri ve izleyenleri mest etti. Peki Ümit Yaşar kimdir? Ümit Yaşar kaç yaşında ve nereli?

Ümit Yaşar Kimdir?

Ümit Yaşar Kimdir?

Ümit Yaşar 1974'te Mersin'de doğmuştur. 1998 senesinden beri profesyonel olarak müzik yaşantısını sürdüren Ümit Yaşar, neyzen aynı zamanda müzik öğretmenidir. Özellikle Ateşlerde Yanacağım şarkısı ile geniş bir kitleye ulaşan Ümit Yaşar, Türk Müziği Devlet Konservatuarı mezunudur. İlk olarak 1997'de'Nazar Değmesin' albümünü çıkaran Ümit Yaşar, 'Ateşlerde Yanacağım' ve 'Son Defa' isimli parçaları ile büyük bir çıkış yakalamıştır. Son olarak 'Neredeysen' adlı albümüyle sevenleriyle buluşmuştur.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın