Görüş Bildir
Haberler
HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'na Saldırı: 1 Ölü 1 Yaralı

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'na Saldırı: 1 Ölü 1 Yaralı

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'na saldırı düzenlendi. Parti binasında bıçaklı saldırıya uğrayan HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir yaralandı, il sekreteri Sacit Pişgin ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Şüpheli de gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Polis, il başkanlığı önünde geniş güvenlik önlemi aldı

Polis, il başkanlığı önünde geniş güvenlik önlemi aldı

Olay, saat 17.00 sıralarında Seyhan ilçesindeki HÜDA PAR İl Başkanlığı binasında meydana geldi. A.S. isimli kişi, il binasına girerek HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir ile il sekreteri Sacit Pişgin'i namaz kıldığı sırada bıçaklı yaralayıp kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İl başkanı Salih Demir ile il sekreteri Sacit Pişgin, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. 

Tedaviye alınan yaralılardan il sekreteri Sacit Pişgin, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Şüpheli ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Polis, il başkanlığı önünde geniş güvenlik önlemi aldı.

Adana Valiliği'nden açıklama

Adana Valiliği'nden açıklama

Adana Valiliği’nden yapılan açıklamada, 'Bugün saat 17.40 sıralarında HÜDA PAR İl Başkanlığı binasında bazı il yöneticilerine A.S. isimli bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıda bulunulmuştur. Saldırıda HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir yaralanmış olup hastanede tedavisi devam etmektedir. İl Sekreteri Sacit Pişgin ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Saldırıyı gerçekleştiren Adana 1951 doğumlu A.S. güvenlik güçlerimizce gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili adli tahkikat çok yönlü devam etmektedir. Meydana gelen bu elim olaydan dolayı üzüntümüzü paylaşıyor, hayatını kaybeden İl Sekreteri Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı,  yaralanan HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir’e de acil şifalar diliyoruz' denildi.

Saldırgan yakalandı

Saldırgan yakalandı
İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Yerlikaya, ''Bugün saat 17.40 sıralarında HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasına A. S. isimli şahıs tarafından bıçaklı bir saldırı düzenlenmiştir. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs yakalanıp gözaltına alınmıştır'' dedi.

Adalet Bakanı, saldırıyı kınadı

Adalet Bakanı, saldırıyı kınadı

Saldırıyı kınayan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sözlerine şöyle devam etti: ''HÜDA-PAR Adana İl Başkanı Sn.Salih Demir ve İl Sekreteri Sn.Sacit Pişgin'e İl Binasında gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyorum.Saldırı sonucu hayatını kaybeden Sn.Sacit Pişgin'e Allah'tan rahmet, tedavisi devam eden Sn.Salih Demir'e Allah'tan acil şifalar diliyorum.''

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
199
95
60
14
9
8
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

%52 düşünsün her şeyi kafaya takamayız…

Nevergoback

52 degil 48 den bile az Caldi sizden secimi bu sefer haberiniz bile olmamis nasil calmis diye 2 million muhursuz oyla o saraya kapak atmis verir mi size arti... Devamını Gör

Malum Şahıs

tüh ya üzüldüm 😎 bir el fatiha okuyayım 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 amin,daha 2 gün önce zincirli köpek gibi laikliğe saldıran adamlarla bir bağımız yok

Gamsız Karga

Kutluyorum katılıyorum saygılarımı sunuyorum

mamamia

yapılan hiçbir saldırıyı desteklemiyorum, kime yapıldığınında bir önemi yok kınıyorum ama yani HÜDA-PAR dan bahsediyoruz altından muhakkak bı b*kluk çıkacaktır.

YavuzXSelim

noble.girlll gerçek ortaya çıkınca bu tarz yorumları yaparsın. Kim olursa olsun neticede ölen biri var, biraz saygı