Görüş Bildir
Haberler
Huawei'nin Yüzlerce ABD İşçisini İşten Çıkaracağı Bildirildi

Huawei'nin Yüzlerce ABD İşçisini İşten Çıkaracağı Bildirildi

Huawei'nin Yüzlerce ABD İşçisini İşten Çıkaracağı Bildirildi

Ar-Ge Futurewei Technologies tarafından açıklandı.

Wall Street Journal'a göre, Çin telekomünikasyon şirketi Huawei’nin ABD’de yüzlerce işçiyi işten çıkarmaya hazırlanıyor. Şirket, son aylarda Trump yönetiminin şirkete ABD satışlarını fiilen yasaklayarak, olası güvenlik tehditlerini öne sürerek ve halen devam eden ABD-Çin ticaret savaşı sırasında fiilen yasak verdiğini söyledi.

WSJ'ye göre, Huawei, bir dizi araştırma laboratuvarını işleten Futurewei Technologies adlı bir araştırma kuruluşunda çalışanları işten çıkarmayı planlıyor. Huawei’nin, bazı Çinli çalışanların Çin’e geri taşınması seçeneğinin şirket içinde kalmasına izin vereceği bildiriliyor. Bazı çalışanlara, yakın zamanda planlanan diğer işten çıkarmalar ile birlikte, kendilerine bırakılacağı bildirildi.

Mayıs ayında, Beyaz Saray, ABD Ticaret Sekreteri’nin ABD’ye ABD şirketlerinin ulusal güvenlik için tehdit oluşturduğu varlıklara satışlarını önleme yetkisi vermesine izin veren bir emir verdi. Sonuç olarak, Huawei artık ürünleri için ihtiyaç duyduğu bazı parça ve yazılımları satın alamıyor. Huawei, ABD’nin geçen ay ki satış yasağından bir miktar geri kazanıyor gibi gözükse de, Trump yönetimi, iki ülke arasındaki farkları çözene kadar olayların değişmeyeceğini belirtti.

' Huawei’nin yüzlerce ABD işçisini işten çıkaracağı bildirildi konulu haberimizde Teknoloji Haberleri

olarak sizlere Huawei’nin yüzlerce ABD işçisini işten çıkaracağı bildirildi ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik.

Hemen yukarıda Huawei’nin yüzlerce ABD işçisini işten çıkaracağı bildirildi ile ilgili yorum ve görüşleri

inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. '

Kaynak: https://www.sanalyer.com/haber/huawei...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın