Görüş Bildir
Haberler
HTC One M9 Tüm Detaylarıyla Sızdırıldı

HTC One M9 Tüm Detaylarıyla Sızdırıldı

ATKN
22.02.2015 - 18:36
İçeriğin Devamı Aşağıda

HTC'nin önümüzdeki hafta duyurması beklenen yeni amiral gemisi One M9'un neredeyse tüm detayları sızdırıldı. İşte Alman kaynaklarından gelen son bilgiler.

HTC'nin Mobile World Congress kapsamındaki etkinliğini gerçekleştirmesine günler kala, One M9'un neredeyse her özelliği ortaya çıktı.

Alman kaynaklardan gelen bilgilere göre HTC One M9'un bugüne kadar sızdırılan çoğu özelliği doğruymuş.

Bugün Alman haber kaynaklarının paylaştığı görseller ve özellikler ile HTC One M9'un neredeyse tüm özellikleri belli oldu.

Daha önceki sızıntılar ile neredeyse aynı olan özelliklerin kesinleşmesinin yanı sıra, HTC One M9'un renk seçenekleri ve fiyatı da belli olmuş gibi görünüyor.

Mobile Geeks'in paylaştığı üzere HTC One M9, 5 inç boyutta Full HD çözünürlüklü ekran, 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 işlemci, 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip olacak.

20 megapiksel arka kamera ve 4 ultrapiksel ön kameraya sahip olacağı söylenen HTC One M9, 9.61 mm kalınlığı ile önceki One M8'den biraz daha kalın.

157,5 gram ağırlığıyla birlikte 2900 mAh bataryaya sahip olacağı belirtilen One M9, tasarımsal açıdan One M8'deki boomsound stereo hoparlörleri koruyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güç tuşunun yanda olduğu görülen ve Sense 6'ya kıyasla önemli bir fark görülmeyen Sense 7 arayüzün dikkat çektiği görseller, One M9'un önü altın arkası gümüş ve hem önü hem de arkası gri renk seçeneklerine sahip olacağı da ortaya çıktı.

Ek olarak 750 Euro fiyata sahip olacağı söylenen One M9'un kesin olarak bu özelliklere sahip olduğunu söylemek zor. Ancak sızıntılarla da uyuştuğu için, söylenenleri doğru kabul edebiliriz.

Bakalım HTC önümüzdeki hafta gerçekleştireceği etkinlikte ne duyuracak?

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/htc-one-m9-tum...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0