Görüş Bildir
Haberler
Hoşlandığın Kişi Şu An Kiminle Ne Yapıyor?

etiket Hoşlandığın Kişi Şu An Kiminle Ne Yapıyor?

Kim bilir nerelerde???

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını söyler misin?

3. Hadi söyle bakalım, onu ilk gördüğünde çekici bulduğun şey olmuştu?

4. Imm... Sence onun için bu iki seçenekten hangisi daha önemlidir?

5. Peki birbirinizi tanıyor musunuz yoksa seninki sadece uzaktan hoşlanmak mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mesela arkadaşlarınla muhabbet ederken durduk yere ondan bahsettiğin oluyor mu?

7. Ve son olarak, onu sadece dış görünüşünden dolayı mı sevdin yoksa karakterinden dolayı mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Evde tek başına totosunu devire devire yatıyor!

Valla hoşlandığın kişi şu anda kimseyle görüşmek istemeyip evde totosunu devire devire yatmayı tercih etmiş. Biraz keyfine düşkün birisi diyebiliriz. Büyük ihtimalle arkadaşlarıyla buluşmak için anlaşıp son anda ekmiş. Evde totoyu devire devire yatıp dizi ya da film izliyor. Valla o da haklı, şu zamanlarda yapılacak en güzel aktivite dışarı çıkmayıp, evde film açıp keyif çatmak. Ne bir sevgilisi ne bir flörtü var. Sadece kendi kendiyle vakit geçirmek istiyor. Normalde sürekli dışarı çıkıp sosyalleşmeyi seven bir insan ama biraz kafa dinlemek istiyor. Tam da bu zamanlarda yan yana olsanız, evde birlikte film izleseniz ne de güzel olur değil mi?

Kankitolarıyla gıybetin dibine vuruyor!

Valla hoşlandığın kişi şu anda kankitolarıyla buluşmuş ölümüne gıybet yapıyor. Bir arkadaş grubu var, hepsi birbirinden stalker. Kim kiminle ne yapmış, nerede anında haberi oluyor. Şimdi bunu masaya yatırmış, konuşuyorlar. Sen de şimdi orada olmak isterdin değil mi? Çünkü sen de arkadaşlarınla buluştuğunda ölümüne gıybet yapıyorsun. Sen orada olsaydın zaten ortam daha çok şenlenirdi. Sende ne bilgiler var bunu seni tanıyanlar çok iyi biliyor. Neyse uzun lafın kısası hoşlandığın kişi şu anda kankitolarıyla bir arada çok meşgul canım.

Telefonda flörtüyle konuşuyor!

Üzgünüz ama hoşlandığın kişi tam olarak flörtüyle telefonda mesajlaşıyor. Biliyoruz, bu durum seni biraz üzdü ama sonuçta daha flört aşamasında. İleride neler olur bunu zama gösterir. O yüzden umudunu kaybetme deriz. Seni eğer tanımıyorsa, tanısa ne kadar seveceğini çok iyi biliyorsun. Ayrıca her flört sevgililikle sonuçlanmıyor. Şu an sadece birbirini tanıma aşamasındalar. O yüzden gerçekten hoşlanıyorsan, biraz beklemende fayda vardır. Ama zaten o kadar da çok önemli değil, sadece hoşlandım diyorsan da işi tamamen sana bırakıyoruz. Umarız her şey istediğin gibi olur...

Ailesiyle vakit geçiriyor!

Bu hoşlandığın kişi o kadar evcimen bir insan ki, ailesiyle birlikte vakit geçirmeyi çok seviyor. O yüzden şu anda da onlarla birlikte keyifli bir vakit geçiriyor. Belki de dışarıdan çok eğlenen tozan biri gibi görünüyor. Fakat ailesine o kadar bağlı ki, onlarla vakit geçirmeden gününü kapatmıyor. Sevdiği insanlara çok değer veriyor. O yüzden gerçekten çok şanslısın. Belki de seni etkileyen budur. Evcimen dedik diye de sürekli evde takılıyor değil. Sosyalleşmeyi de seven bir insan ama ailesini asla ihmal etmez. Tam sana göre bir insan!

8. Arkadaşlarıyla Club'da eğlencenin dibine vuruyor!

Hoşlandığın kişi şu anda eğlencenin dibine öyle bir vuruyor ki anlatamayız. Müziğin ritmine kendini kaptırmış, nasıl dans ettiğinin farkında bile değil. Çünkü şu an dünya umrunda değil. Sanki uzun zamandır bu anı beklemiş. İçindeki bütün enerjiyi dışarıya atıyor. Biliyoruz, şu anda sen de tam olarak yanında olup dans etmek istedin. Anın tadını birlikte çıkaralım istedin ama o da olur merak etme. Tabii bunun için bir adım atmanız gerekiyor o ayrı mesele. Umarız istediğin mutluluğu yakalarsın ve birlikte eğlencenin dibine vurursunuz!

TikTok videosu çekiyor!

Evet doğru okudun, hoşlandığın kişi şu anda tam olarak TikTok videosu çekiyor. 'Bu yaratıcılığımı nerede kullansam acaba?' diye düşünürken bir anda kendini TikTok videosu çekerken bulmuş. Normalde hiç böyle şeylerle uğraşmaz ama şansını bir denemek istemiş tabii. Belki ileride birlikte olursanız, ikiniz TikTok videosu çeker fenomen olursunuz. Bu işler hiç belli olmaz. Ne diyelim, umarım en yakın zamanda bir arada olursunuz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
298
243
223
131
88
82
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın