Görüş Bildir
Haberler
Hooijdonk, Van Persie'yi Kızdıracak

Hooijdonk, Van Persie'yi Kızdıracak

Enver K.
27.10.2015 - 14:33

Pierre van Hooijdonk ve Robin van Persie arasındaki gerginlikte son noktaya gelindi. Dün akşam bir televizyon programına katılan Hooijdonk, vatandaşını kızdıracak bir söylemde bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Robin van Persie ve Pierre van Hooijdonk... Hollanda futbolunun iki efsane ismi arasındaki gerginlik tırmanmaya devam ediyor.

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Hooijdonk ve hali hazırda Sarı-Lacivertli ekipte ter döken Van Persie gerginliğinde son perde pazar akşamı oynandı.

'Hooijdonk gitsin golf oynasın!'

Bilindiği üzere 2014 Dünya Kupası'nda 3'üncü olan Hollanda'da Robin van Persie kendisini eleştiren Van Hooijdonk için, ''Pierre bence gidip golf oynamalı. Bunu içtenlikle söylüyorum. Çünkü insanlar onun yorumlarını dinlemek için oturup televizyon karşısına geçmiyor. Ailesiyle birlikte zaman geçirmesi onun için daha iyi'' yorumunu yapmıştı. 

Dün akşam 'Derksen' adlı bir televizyon programına katılan Pierre van Hooijdonk'a, Hollandalı golcünün bu ifadeleri hatırlatıldı. 

'Ona kin beslemiyorum'

Hooijdonk cevaben, ''O dönemde Robin konusunda çok incelikli düşünmüş olabilirim. Ama bu ona kin beslediğim anlamına gelmiyor. O neden böyle bir şey söyledi bilmiyorum. Ancak bu laflarını duyduğumda (espirili bir şekilde) bir an içimden 'seni p*ç lafını geçirdim'' ifadelerini kullandı.

Robin van Persie ve Pierre van Hooijdonk, 2002-2003 sezonunda Feyenoord'da birlikte forma giymişti.

Fanatik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın