Görüş Bildir
Haberler
Hollanda Ligin'de Açılış Maçı Ertelendi

Hollanda Ligin'de Açılış Maçı Ertelendi

Enver K.
04.08.2015 - 16:58
İçeriğin Devamı Aşağıda

Heerenveen ile De Graafschap arasında cuma günü oynanması gereken sezonun açılış maçı dahil 3 karşılaşma ertelendi.

Hollanda Birinci Futbol Ligi 2015-16  sezonunun, 7 Ağustos Cuma günü Heerenveen ile De Graafschap arasında oynanacak  açılış maçı, polisin yapacağı iş bırakma eyleminden dolayı ertelendi. 

Heerenveen Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, fikstür gereği  cuma günü oynanması gereken sezonun ilk maçının, polis ve savcılıkla yapılan  görüşmeler sonunda ertelenmesine karar verildi. 

Belediye sözcüsü, polisin öngördüğü iş bırakma eyleminin devam  etmemesi halinde de maçın oynanmayacağını, çünkü güvenlikle ilgili tedbirleri  almak için yeterli zamanlarının olmadığını ifade etti. 

Heerenveen-De Graafschap haricinde cumartesi günü oynanması gereken  PEC Zwolle-Cambuur ve pazar günkü Willem II-Vitesse mücadelelerinin de  ertelendiği duyuruldu. 

Maçların oynanacağı kentlerin yerel yönetimleri, erteleme kararının  güvenlik gerekçesiyle alındığını bildirdi. 

Lahey Belediyesi de dün yaptığı açıklamada, polislerin eyleminin  sürmesi halinde ADO Den Haag ile PSV arasında cumartesi günü oynanacak  karşılaşmanın erteleneceğini belirtmişti. 

Kulüpler ve yerel yönetimlerle görüşme halinde olduklarını açıklayan  Hollanda Kraliyet Futbol Federasyonu (KNVB) ise ertelenen maçların oynanacağı  alternatif tarihlerin belirlenmeye çalışıldığı bilgisini verdi. 

Polis sendikası, 3 ayı aşkın süredir bakanlıkla yürütülen toplu  sözleşme görüşmelerinde istedikleri sonucun alınamaması üzerine hafta sonunda  oynanacak maçlarda görev almamayı kararlaştırmıştı. 

Mayıs ayında Feyenoord ile Vitesse takımları arasında yapılan mücadele  de aynı sebeple ertelenmişti. 

Şampiy10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0