Görüş Bildir
Haberler
Hogwarts Legacy Oynayanlara: Kesinlikle İndirmeniz Gereken 10 Mod

Hogwarts Legacy Oynayanlara: Kesinlikle İndirmeniz Gereken 10 Mod

Deniz Ünsal
19.03.2023 - 14:04

Oyunlardan aldığınız deneyimi daha eğlenceli ve bazen de daha özel kılmak için her gün neredeyse her oyuna yüzlerce mod çıkıyor. İçlerinde sadece eğlence amaçlı olanlarla birlikte, 'Yapımcılar bunu oyuna koymayı niye düşünmemiş?' dedirtenler de oluyor. 

Hogwarts Legacy hitap ettiği kitlenin büyüklüğü ile orantılı olarak, çıkışından çok bir zaman geçmemesine rağmen modcuların uğrak yeri oldu. Halihazırda içerik olarak gayet dolu olan oyun, modlarla daha da zenginleştiriliyor. Gelin bu modların en iyilerine bir göz atalım.

Kaynak: https://www.dualshockers.com/hogwarts...
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Hogwarts Mod Merger

10. Hogwarts Mod Merger

Oyunları modlar ile birlikte oynamaya alışkınsanız, modların birlikte uyumlu çalışması ya da tek tıkla modu yüklemek için temel bir araç gerekir. Hogwarts Legacy için de bu araç Hogwarts Mod Merger. Dediğimiz gibi en temelde kurulması gereken araç olan Hogwarts Mod Merger, tüm modlar için olmasa da çoğu modun uyumlu çalışması için gerekli araç.

9. Ascendio

9. Ascendio

Şu anda en çok kullanılan modların başında gelen Ascendio. Sebebini anlamak da hiç zor değil, oyunun çıkışından uzun bir süre geçmedi ve doğal olarak yeni çıkan oyunlarda teknik sorunlar normaldir. Bu sorunları yapımcılar çözene kadar modlar, oyuncuların vefakar yardımcılarıdır. Ascendio, Hogwarts Legacy'de bulunan performans sorunlarını ve kare düşüşlerini çözmek için yapılmış bir mod ve işini iyi yapıyor.

8. Autohomora

8. Autohomora

Kilit açmak çoğu oyunda zamanla sıkıcılaşan bir hal alabiliyor. Bazı kişiler bu durumu Hogwarts Legacy'de de hissetmiş olacak ki, Autohomora isimli bu modu oluşturmuşlar. Oyundaki Alohomora mini oyununu otomatik olarak geçen bu mod ile kilitleri açmak sizin için sıkıcı olan bir hal almıyor. Belirtmekte fayda var; ilk başta yükleseniz bile oyundaki Alohomora ile karşılaştığınız ilk görevde mini oyunu oynamanız gerekiyor.

7. School Makeup

7. School Makeup

Hogwarts Legacy için söylenebilecek en büyük eksilerden biri karakter yaratma-özelleştirme bölümü. School Makeup ise bu duruma bir nebze çözüm olmaya çalışan birkaç moddan bir tanesi. Genelde kadın karakterlerin özelleştirilmesi için daha fazla seçenek sunsa da erkek karakterler için de fena değil.

6. Hogwarts Legacy Realism Overhaul

6. Hogwarts Legacy Realism Overhaul

Hogwarts Legacy zaten güzel grafiklere sahip bir oyun. Ama daha gerçekçi bir görüntü arayanlar için Hogwarts Legacy Realism Overhaul modu kullanılabilir. Uyarmamız lazım; eğer bilgisayarınız çok iyi değilse bu modu düşünmenize gerek yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Mouse Controls for Broom

5. Mouse Controls for Broom

Daha basit ve spesifik bir isteğe amaçlı bir mod. Adından da anlaşılacağı üzere süpürgelerinizi sadece fare ile yönlendirmek istiyorsanız, Mouse Controls for Broom modu sizin için.

4. ROR Upgrado

4. ROR Upgrado

ROR Upgrado; İhtiyaç Odası, Vivarium'lar, bitkiler ve bir sürü şeyi etkileyen aslında hile diyebileceğimiz bir mod. Kullanıp kullanmamak size kalmış ama iksir sürelerini arttırmak gibi şeyler sizin için sıkıntı olmuyorsa bu modu kullanabilirsiniz. ROR Upgrado Lite ise İhtiyaç Odası'na dokunmaz ama verim ve süre gibi etmenleri geliştirir.

3. Companions Mod

3. Companions Mod

Her oyuna istisnasız çıkan bir yardımcı modu Companions Mod. Hogwarts Legacy'de maceradan maceraya koşarken bir yardım eli, bir arkadaş arıyorsanız Companions Mod'u deneyebilirsiniz.

2. Spell Master

2. Spell Master

Hogwarts Legacy, oyunculara zaten iyi bir büyü yelpazesi sunuyor. Ancak bununla yetinmeyenler için beş adet bazı sebeplerden kullanılamayan büyüyü açan Spell Master, oynayış deneyiminizi oldukça etkileyecek bir mod.

1. NPC Schedule Enhanced

1. NPC Schedule Enhanced

Oynayış deneyiminizi en çok etkileyecek ve yüklemeniz gereken en temel mod. Hogwarts Legacy'de görevler dışında NPC'ler biraz cansız duruyor. Bu mod ile öğrenciler ve profesörler gerçekçi bir takvim çerçevesinde etrafta gezinmeye ve oyunun dünyasını daha canlı tutmaya başlıyor. Örnek vermek gerekirse; bir Gryffindor öğrencisi sabah gitmesi gereken sınıfa fiziksel olarak gidiyor, arkadaşları ile birlikte kahvaltı ediyor yani kısaca canlılaşıyor.

Listemizin sonuna gelmişken, bu modlara ve daha fazlasına ulaşmak için NexusMod'u kullanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın