Görüş Bildir
Haberler
Hızlı Yağ Yakan Sarımsak Çayı

Hızlı Yağ Yakan Sarımsak Çayı

Melda Köksal
30.06.2014 - 11:32 Son Güncelleme: 30.06.2014 - 13:48

Son dönemin popüler olan ve hızlıca kilo vermenizi sağlayan diyetlerinden bir tanesi de sarımsak çayı. Hazırlanışı oldukça kolay olan sarımsak çayı için gerekli mazlemeler ise; 3 parça zencefil, 3-4 diş sarımsak ve limon suyu.

1 litre suda ince ince doğranan ya da rendelenen zencefil, kaynatılır. Su ve zencefil iyice kaynadıktan sonra, ezilen 3-4 diş sarımsak bu malzemelerin içine eklenir. Bu karışım kaynayıp, 5-6 dakika demlendirildikten sonra çayınız artık kullanıma hazır hale gelir. Sarımsak çayını sabah ve öğlen olmak üzere günün her saatinde içebilirsiniz. İhtiyaç duyulmasına bağlı olarak akşam da içilebilir.

Şeker kullanmadan içmek çayın etkisi arttıracaktır, dilerseniz limon ile tatlandırabilirsiniz. Bu çay ödem sökülmesine yardımcı olarak, sindirim sistemini hızlandırır. İçeriğindeki zencefil ve sarımsak bağışıklık sistemi için de oldukça faydalıdır. Buna ek olarak zencefilin yağ yakıcı özelliği de vardır. Çayı çok aç ya da tokken içmemek ve hedeflenen kiloya kadar, düzenli beslenme ve egzersizle desteklenmesi gerekir.

haber kaynağı: modernsaglik.net/beslenme-diyet

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın