Görüş Bildir
Haberler
Hitman'in İkinci Bölümünden Ekran Görüntüleri

Hitman'in İkinci Bölümünden Ekran Görüntüleri

Durma Play
20.04.2016 - 22:57

Hitman'in İkinci Bölümünden Ekran Görüntüleri

Hitman PC serisi kaldigi yerden devam ediyor. IO Interactive firmasinin gelistirdigi, Ajan 47'nin canlandirldigi Hitman, William C. Dietz romanindan uyarlanmistir.

Dünya üzerinde bulunan en üst düzey suçlularindan alinan DNA ile üretilmis bir klon olan Ajan 47, 640509-040147 seri numarasi ile Romanya'da bir laboratuvar ortaminda uzun ugraslar sonucu ortaya çikti. Dr Wolfgang bu ajanlardan bir ordu üretmek istemis fakat basaramamistir. Diger klonlardan çok daha üst düzeyde olan Ajan 47 laboratuvardan bir yolunu bulup kaçmistir. Klonlama dosyalarina ulasmak için Ajan 47, onun yaraticisini ve diger klonlari öldürmüstür.

Hitman, bildiginiz gibi siyah takim elbise ve eldive kullanir. Takim elbise içerisine beyaz gömlek giyer ve kirmizi bir kravat takar. Çok soguk kanli bir tetikçi olan Hitman, hedeflerine kimi zaman sessizce yaklasir, kimi zaman da gizlenerek en uygun zamani bekler. Genellikle Silverballer adinda silah kullanan Hitman'in bir kaç bölümünde bu silahi modifiye etmesi mümkündür. TPS kontrollerine sahip Hitman, ziplama, egilme gibi bir çok hareketi de yapabilir, cesetlerin kiyafetlerini alabilir, yada cesetleri gizleyebilir.

Hitman Full Experience en ucuz fiyat garantisi ve satin alma seçenekleri ile ön siparis cd key olarak Durmaplay stoklarinda yerini aldi.

Kaynak: https://www.durmaplay.com/oyun/hitman...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın