Görüş Bildir
Haberler
Hilal Altınbilek ve Metin Hara Evleniyor mu? Metin Hara'dan Evlilik Sinyali

Hilal Altınbilek ve Metin Hara Evleniyor mu? Metin Hara'dan Evlilik Sinyali

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Züleyha karakteriyle ekranlarda boy gösteren Hilal Altınbilek, temmuz ayından beri Metin Hara ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz gün yürüyüş yaparken görüntülenen çift, muhabirlerden gelen soruları yanıtladı. Peki Hilal Altınbilek ile Metin Hara evleniyor mu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü top model Adriana Lima ile yaşadığı aşkla tanınan yazar Metin Hara ile ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, temmuz ayından beri birlikteler. Bozcaada’da yaptıkları tatilden basına sızan fotoğraflar sonrası ilişkilerini itiraf eden Halil Altınbilek ile Metin Hara, önceki gün Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi. Çift muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Metin Hara Yanıtladı: Aileler Tanıştı

Metin Hara Yanıtladı: Aileler Tanıştı

Kameralardan kaçmayan çift, ayaküstü muhabirlerden gelen soruları yanıtladı. Mutlu olduklarını dile getiren Hilal Altınbilek ile Metin Hara çifti beraberliklerinin güzel gittiğini söyledi. Ardından evlilik sorusu yöneltildi. 39 yaşındaki Metin Hara, basın mensuplarının 'Evlilik düşünüyor musunuz? Aileler tanıştı mı?' sorusuna, 'Evet tanıştı, merak etmeyin' yanıtını verdi.

Ne Olmuştu?

Ne Olmuştu?

Öte yandan Altınbilek ile Hara, geçtiğimiz haftalarda komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nun tek kişilik gösterisini izlemişti. Yılbaşı planı sorulan ikiliden Metin Hara'nın açıklaması dikkat çekmişti.

Hara, 'Yeni yıl için bir planım var. Sürpriz bir şekilde girebiliriz” demiş, Bu cevap, 'Yeni yılda evlilik teklifi gelir mi?' sorusunu akıllara getirmişti. 

'Karagül' dizisiyle şöhreti yakalayan güzel oyuncu ile sevgilisi Metin Hara'nın yakın zamanda ilişkilerini resmiyete dökeceği ve nikah masasına oturacakları iddia edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın