Görüş Bildir
Haberler
Hikayesi ve Oynanış Dinamikleri Sayesinde Yıllarca Etkisinden Çıkamayacağınız 11 Oyun

Hikayesi ve Oynanış Dinamikleri Sayesinde Yıllarca Etkisinden Çıkamayacağınız 11 Oyun

Begüm
30.10.2022 - 13:07 Son Güncelleme: 20.10.2022 - 13:20

Bazı oyunlar vardır ki hem hikayesi hem de tarzı ile sizi içine çeker. Yıllar geçse bile o oyunlardan aldığınız keyfi bir türlü unutamazsınız. İşte sizi kendine çekecek ve uzun süre etkisinden çıkamayacağınız oyunlar!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Brothers : A Tale of Two Sons

1. Brothers : A Tale of Two Sons

Dramatik hikayesi ile her oynayanı içine çeken Brothers: A Tale of Two Sons hastalanan babaları için ilaç aramaya çıkan iki kardeşin maceralarını anlatıyor. Oynarken hem duygulanacağınız hem de heyecanlanacağınız bu oyunun etkisinden uzun süre çıkamayabilirsiniz.

2. The Witcher 3: Wild Hunt

2. The Witcher 3: Wild Hunt

Hem hikayesi hem de görsel dünyası ile sizi bambaşka bir evrene götürecek The Witcher 3: Wild Hunt aynı zamanda eşsiz bir hikayeye de sahip. Grafikleri ve oynayış şekli ile sizi içine çekecek bir oyun!

3. The Stanley Parable

3. The Stanley Parable

Oldukça keyifli ve komik bir oyun deneyimi sunan The Stanley Parable'da bir beyaz yakalı olarak ofiste çalışan Stanley'nin hikayesine odaklanıyorsunuz. Komutlara göre Stanley hikayeye girdikçe siz de bu eğlenceli hikayenin içinde gülme krizlerine girebilirsiniz.

4. The Last of Us

4. The Last of Us

Zombilere karşı büyük bir mücadeleyi odağına alan The Last of Us Joel ve Ellie’nin hikayesine sizi davet ediyor. Oynarken hatta oyunu bitirdikten sonra bile bu hikayede kimin iyi kimin kötü olduğuna karar veremediğiniz, çarpıcı bir oyun sizi bekliyor!

5. Batman: Arkham Knight

5. Batman: Arkham Knight

Hem hikayesi hem de büyüleyici senaryosu ile sizi büyülemeye hazırlanan Batman: Arkham Knight ters köşeler ile dolu. Hem grafik olarak hem de iyi örülmüş hikayesi ile size unutulmaz bir oyun deneyimi sunuyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Rise Online World

6. Rise Online World

Büyüleyici görsel dünyası ve mitolojilerden beslenen geniş dünyası ile farklı bir hikaye sunan Rise Online World tasvir ettiği dünya ile sizi bir yolculuğa çıkarabilir. Dünyanın yerle yeksan olduğu bir noktada başladığınız oyunda İsimsiz Yaratıcı ve hükmettiği gezegenler ile kaplı geniş bir hikaye sizi bekliyor!

7. Undertale

7. Undertale

Çok eskiden canavarlar ile insanların birlikte yaşadığı bir dünyanın yavaş yavaş kaosa döndüğü hali ile hikayeye başlayan Undertale sizi mistik bir yolculuğa davet ediyor. Dokunaklı hikayesi ile toplumdan dışlananlara odaklanıyor.

8. Mass Effect 2

8. Mass Effect 2

Uzaya ilgi duyanları bu oyuna alalım! Sürükleyici bir uzay öyküsünü odağına alan Mass Effect 2 karmaşık olay örgüleri ve analiz edebileceğiniz karakterleri ile sizi gerçekçi bir hikayeye davet ediyor.

9. Resident Evil Village

9. Resident Evil Village

Hem korku hem de gerilim sunan Resident Evil Village oynadıktan sonra uzun süre etkisinden çıkamayacağınız bir hikaye ve dinamik sunuyor. Ethan Winters'ın bebeğini kurtarmak için çıktığı bu oyunda nefesinizi tutmaya hazır olun!

10. Disco Elysium

10. Disco Elysium

Kuvvetli RPG yönü ile oldukça tercih edilen bir oyun olan Disco Elysium dedektiflik oyunları içerisinde farklı bir yerde konumlanıyor. İyi örülmüş hikayesi ile sizi adeta o dünyanın içerisine çeken Disco Elysium olay örgüsü ve karakterleri ile etkisinden çıkamayacağınız olaylar sunuyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. NieR: Automata

11. NieR: Automata

Makineler țarafından ele geçirilen bir dünyada geçen NieR: Automata hem sabrınızı zorluyor hem de sizi derinlemesine örülmüş hikayesinin içerisine çekiyor. Böyle bir dünyada, farklı olaylarla eşleşirken ilerlemeye çalışarak insanları bulmayı hedefliyorsunuz. Gerçekten heyecan verici!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
2
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmetcan

rise online en les oyun