Görüş Bildir
Haberler
Higuain, Serie A'da 66 Yıllık Rekoru Tarihe Gömdü

Higuain, Serie A'da 66 Yıllık Rekoru Tarihe Gömdü

İtalya Serie A'nın son haftasında Napoli, Frosinone'yi 4-0 yenerken Arjantinli forvet Higuain attığı 3 golle skora önemli katkı sağladı. Bu sezon 36. golüne ulaşan Higuain, İtalya Serie A tarihinde bir sezonda en çok gol atan oyuncu oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İtalya'da harika bir sezon geçiren Gonzalo Higuain ligin son haftasında 36. golünü atarak Serie A tarihine geçti.

Ligde oynadığı 35 maçta 36 gole ulaşan Arjantinli yıldız, Gunnar Nordahl'ın AC Milan formasıyla 1949/50 sezonunda kırdığı 35 gollük rekoru da tarihe gömdü.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Napoli, Frosinoneli Gori'nin 13. dakikada kırmızı kart görmesiyle hakimiyetini artırdı ancak net gol fırsatlarından yararlnamadı. Hamsik'in 44. dakikada attığı golle rahatlayan güney ekibi soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıda sahneye çıkan kral Higuan oldu. 52, 62 ve 71. dakikada fileleri havalandırarak bu sezon 3. kez hat-trick yapan Arjantinli, 36 gole ulaşarak lig tarihine de adını altın harflerle yazdırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Napoli 4-0'lık galibiyetle 38. hafta sonunda puanını 82'ye çıkardı ve ligi ikinci sırada bitirerek önümüzdeki sezın Şampiyonlar Ligi gruplarına doğrudan katılma hakkı kazandı

Milan deplasmanında 3-1 kazanan Roma ise ligi üçüncü sırada bitirdi ve Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynamak zorunda kaldı.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın