Görüş Bildir
Haberler
Çok Az Kişinin Bildiği Karayipler'deki 5 Ada

Çok Az Kişinin Bildiği Karayipler'deki 5 Ada

gruppal com
11.08.2017 - 03:28

Kristal berraklığında sular, uçsuz bucaksız kumsallar, birbirinden güzel resifler ve deniz canlıları, su sporları ve dahası ile gönülleri fetheden Karayipler, dünyanın en sevilen ve en popüler tatil merkezlerinden biri. Bununla birlikte, bölgenin bu denli popülerliğine rağmen kalabalığın arasından sıyrılıp sessiz bir ada cenneti keşfetmek hala mümkün. Tek yapmanız gereken, sizler için hazırladığımız muhteşem Karayipler turu önerilerimize göz atmak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Terre-De-Haut, Îles Des Saintes, Fransız Batı Hint Adaları

2. St. Eustatius, Hollanda Antilleri

3. Guana Adası, İngiliz Virgin Adaları

4. Salt Cay, Turks and Caicos Adaları

5. En Gelişmemiş Adası: Barbuda

5. En Gelişmemiş Adası: Barbuda

“Karayipler’deki en gelişmemiş ada” unvanı doğruca Barbuda'ya gidiyor, yanlış anlamayın bu kesinlikle bir iltifat. Antigua, Barbuda'nın kardeş adası ve sadece 20 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Bu da demek oluyor ki, sadece 3 saatlik tekne yolculuğu ile Antigua’dan Barbuda’ya ulaşılabilirsiniz. 62 kilometrekarelik bir alandan meydana gelen Barbuda’nın en yüksek noktası ise 38 metreye ulaşan uzun bir kum plaj şeridi. 

Karayipler turunun en ekonomik yerlerinden biri olan Barbuda’daki konaklama yerleri, Coco Point Lodge ve Lighthouse Bay Resort. Bu iki lüks tatil beldesinden birini seçebilirsiniz. Büyüleyici Barbuda plajlarının dışında Galapagos dışındaki türler için tek yuvalama yeri olan Fırkateyn Kuş Alanı'na da ev sahipliği yapıyor. Buna ek olarak eski mağara çizimlerinin olduğu Darby Mağarası'nı da gezilecek yerler listenize eklemeyi unutmayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın