Görüş Bildir
Haberler
Hiçbir Şekilde Memnun Etmenin Mümkün Olmadığı Oğlak Burcu Kadını Toksik Özellikleri

Hiçbir Şekilde Memnun Etmenin Mümkün Olmadığı Oğlak Burcu Kadını Toksik Özellikleri

Entel Feridun
16.01.2023 - 08:26

Genelde burçların erkeklerinin olumsuz özellikleri konuşulur. Biraz da burçların kadınlarından bahsedelim. Alınmaca gücenmece yok, baştan anlaşalım. Oğlak burcu kadınının toksik özellikleri nelermiş, buyurun birlikte bir bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Daima mesafelidir.

1. Daima mesafelidir.
  • Oğlak burcu kadını ile ne kadar samimi olursanız olun nerede durmanız gerektiğini size gösterirler. Kararlı duruşları ile herkesle bir noktaya kadar yakınlık kurarlar. Giyimlerinden davranışlarına kadar mesafeli bir tavırları vardır. 

  • Bir Oğlak burcu kadını olan Seda Sayan'ın da dediği gibi, 'Çorap bir kültürdür. Ben çorap kadınıyım. Sen giyersin giymezsin baldırı çıplak gezersin beni ilgilendirmez. Ben çorap severim. Ağustos'ta giydiğim çoraptan dolayı hanımefendilerden 'Helal olsun' diyenleri de duydum. Ben çorap seviyorum. Çorap daha bi mesafedir. Güzeldir.'

2. Hep en kötüsünü düşünürler.

2. Hep en kötüsünü düşünürler.

Oğlak burçlarına hayatınızda gerçekleşen güzel bir gelişmeyi paylaşırken bir kere daha düşünün. Çünkü hiç tahmin etmeyeceğiniz kötü olasılıkları sizlerle paylaşmaktan çekinmezler. 'Çok sevindim ama...' ile başlayan cümleleri siz de ne heves bırakır ne de motivasyon...

3. İş iş iş...

3. İş iş iş...

Oğlak burcunun en belirgin özelliklerinden biri olan işkolikliği hiç de azımsanacak derecede değildir. Ailesini, arkadaşlarını, özel günleri ve aşık olduğu adamı bile unuturlar. Eğer söz konusu işse öncelikleri asla değişmez. Oğlak burcu kadının önceliği olmak için büyük bedeller ödemeniz gerekir. Sonuç ise asla garanti değildir.

4. Duygularını bir sorumluluk gibi gösterirler, aşklarını ruhsuz yaşarlar.

Oğlak burcu kadının mesafeli ve soğuk duruşu onu çok iyi tanıyan insanların bile zaman zaman kırılmasına neden olabilir. Duygularını gösterirken aşırı mantıklı olurlar. Aşklarını sanki bir görevmiş gibi yaşarlar. Akşamki romantik yemek onlar için bir randevu defterlerine bakmaları gereken bir iştir. Molalarda erkek arkadaşlarını aramayı bir sorumluluk edinmişlerdir. Bu güvenilir gibi görünse de duygusallıktan uzaktır.

5. Çok kincidirler.

5. Çok kincidirler.

Akrep burçları bir, Oğlak burçları iki... Hele Oğlak kadını yapılanı asla unutmaz. Hiçbir özür onu yolundan döndüremez. Notunuzu verir ve köşesine çekilir. İsterseniz yoluna kamyon kamyon güller dökün, ayaklarına kapanın. Onun için çoktan bitmiştir. Yıllar sonra bu yaptığınızı unutacağını hiç sanmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cimridirler.

6. Cimridirler.

Oğlak burcu kadını kadar cebinde akrep taşıyan hiçbir burç yoktur. Ne kıyafete ne süse püse harcayacak parası ya da zamanı yoktur. Böyle şeyler onun için anlamsızdır. Birikim yapmak hep daha mantıklı gelir. Bu yüzden hayatını yaşayamadan yaşlanabilir.

7. Hep huysuz ve sıkılgandır.

Bir Oğlak burcu kadınına 'Seni ne mutlu eder' diye sorma hatasına sakın düşmeyin. Bu sorunun cevabını ne kendisi bilir ne de sizin yakanızı bırakır. Gezmeye çıksa sıkılır, alışveriş yapsa mutlu olmaz, kahve içmeye çıkarsanız surat asar... Bu mutsuzluğun sonu yok!

8. Dürüstlük ile patavatsızlığı birbirine karıştırabilir.

8. Dürüstlük ile patavatsızlığı birbirine karıştırabilir.

Açık konuşacağım, derken dozunu kaçırabilir. Yaptıklarınızı hazmedemediği için yüzünüze vurmak da ister. Tüm bunlar bir araya gelince sözleri kılıç gibi kesip atabilir.

9. Sabit fikirli ve inatçı olabilirler.

9. Sabit fikirli ve inatçı olabilirler.

Oğlak burçlarının inadından sorgu sual olunmaz. Ancak Oğlak kadınının inadı bir başkadır. Dediği dediktir ve asla kendi bildiği doğrudan vazgeçmez. Düşüncelerinde takıntılı olabilir. Hatta bazen oldukça geleneksel davranabilir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
10
8
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın