Görüş Bildir
Haberler
Her Terraria Oyuncusunun Sinirlerini Oynatacak 13 Durum

Her Terraria Oyuncusunun Sinirlerini Oynatacak 13 Durum

Terraria'yı oynarken yaşadığınız veya yaşayacağınız bu sinir bozucu olayların bazılarını sizler için bu listede derledim. 700 saat oynadıktan sonra bu olayların hepsine alıştım, artık oyun içerisinde beni sinirlendiremiyor. Ancak sizler başlangıçta muhtemelen çileden çıkacaksınız, baştan uyarmakta fayda var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kanatlar...

Hellevator'dan uçarak çıkmaya mı çalışıyorsun, çok güzel. Peki kanatlarının bundan haberi var mı?

2. Gökyüzü adalarının manzarası güzeldir

Gökyüzündeki adalardan item mi almak istiyorsun veya Wyvern mü farmlamak istiyorsun? Çok güzel peki ama hook menzilin yetecek mi oraya çıkabilmek için?

3. Adı boşuna The Destroyer değil

Demek ilk hardmode boss'u olarak Destroyer'ı kesmeyi deniyorsun. Ama muhtemelen Destroyer tabir-i caizse içinden geçmiştir ve can potun cooldown'dadır...

4. Bence hiç uğraşma bile

Evet Rod of Discord çok güzel bir item. Ta ki oyunun Wiki'sinden düşme şansına bakana kadar... :(

5. Underworld'de gezinmek

Tabi gezinebilirsin, item arayabilirsin veya Hellstone farmlayabilirsin. Voodoo Demon'ları öldürünce veya düşen Guide Voodoo Doll'u havada yakalayamamak mı? Hoş anılar canlanmadı gözümde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir dakika, nasıl ya?

Terraria fanboy'u olarak bu haberi gördüğümde doğal olarak üzülmüştüm. Bence Re-Logic bizi kandırıyor bence update gelir. Lütfen getirsinler. :(

7. Reforge

Topladığın bütün birikimini harcıyorsun en iyi özelliği alabilmek için ve o mükemmel özellik geliyor. Ancak sen hızını alamayıp bir kez daha reforge tuşuna basarak o gelen özelliği kaçırıyorsun...

8. Ankh Shield yapma zamanı

Belki de oyundaki en gerekli eşyalardan birisin hatta çok güzel eşyasın, çok seviyorum seni ama neden bu kadar uğraştırıyorsun ki? Gerçekten neden yani?

9. Çok derine indik

Moria madenlerinde çok derine inince nasıl Balrog çıkıyorsa Terraria'da da dungeon'da çok derine inince Dungeon Guardian gelip tek atıyor.

10. Ooo Life Crystal mı o?

Life Crystal oyunun erken aşamalarında çok önemli bir item maksimum canı arttırdığı için. Madende gördüğümde gözüm onun dışında başka hiç bir şeyi görmez. Patlayıcılara bağlı basınç plakaları da buna dahil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gerçek hayatta cep telefonu daha kolay yapılıyordur

Ankh Shiled yapımına şikayet etmiştim değil mi uzun sürüyor diye? Lafımı geri alıyorum. Ankh Shield'ı öpüp başıma koyacağım.

12. Indiana Jones?

Terraria oyuncuları kafasına taş düşmeden madende gezemeycekler mi?

13. Aman dikkat et ayağın kaymasın

Yeraltı buz biyomu güzeldir. Ta ki ayağınız kayana dek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
8
6
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bunedio.net

terrarıa oyuncusu olarak bu ıçerığı beğendımajahhaha