Görüş Bildir
Haberler
Her Sabah 5 Karış Suratla Uyananların Sürekli Yaşadığı 13 Şey

Her Sabah 5 Karış Suratla Uyananların Sürekli Yaşadığı 13 Şey

Dale Cooper
17.04.2017 - 12:55

Ne yazık ki, hepimiz sabahları yataktan filmlerdeki mutluluk saçan uyanma enerjisiyle uyanmıyoruz. Gün ortası gelene kadar suratımızın 5 karışlığı kaybolmuyor, adeta dünyayı yakmak gibi hislerle dolup taşıyoruz. Bunları yalnızca yaşayan bilir!

İşte, her sabah 5 karış suratla uyananların sürekli yaşadığı 13 şey!

1. Öncelikle, sanki biri sizi döverek uyandırıyormuş ya da sizi çileden çıkaracak bir şeyler yapıyormuş gibi hissedersiniz ama aslında hiç öyle şeyler yoktur.

Sıradan bir şekilde ya alarm çalıyordur ya da kendi kendinize uyanıyorsunuzdur. Herhangi bir dış etmen olmaksızın bu memnuniyetsizlik, efendime söyleyeyim her şeyden nefret eden surat ifadesi nereden geliyor belli değildir.

2. Uykunuzu alamamak gibi bir şey de söz konusu değildir. Çünkü bu sizin her zamanki halinizdir.

Ve bu hali yakın çevrenizin kabullenmesi uzun yıllar almıştır.

3. Siz böylesiniz işte, değil mi? Gözlerinizi açıyorsunuz "Yav yine mii?" ruh haliyle uyanıyorsunuz ve bu da ister istemez surat ifadenize yansıyor.

Belki sabahları, belki uyanmayı, belki de genel olarak hayatı yeteri kadar sevememekten kaynaklanıyordur bu surat ifadesi.

4. Uyanma sonrası kendinize gelmeye çalışırken bir de, başta yakın çevreniz olmak üzere, çevreyi gözlemlemeye başlıyorsunuz. YA SİZİN BU NEŞENİZİN KAYNAĞI NEREDEN GELİYOR?

Hakikaten sabah sabah yeni uyanmışsın ve bu neşeyi nereden alıyorsun, bu enerjiyi de hayatının orta yerine yansıtıyorsun. Vallahi o neşenin saçtığı ışık gözlerimizi rahatsız etti. 😒

5. Bekârsanız bu süreçte ya böyle sabah arzusuyla, şehvetiyle dolu bir sevgilim ya da eşim olsaydı diye düşünüp hemen bir tahtaya vuruyorsunuz...

Bazen de acaba öyle olsaydı ben de neşeli olur muydum diye düşüncelere de salınmıyor değilsiniz. Biz söyleyelim o zaman da neşeli olmazdınız çünkü sizin doğanız bu. Bekâr değilseniz bir üstteki maddeyi tekrar tekrar yaşıyorsunuz demektir.

6. Yakın çevrenin neşesine limon, turp vb. şeyler sıkmak aşaması var elbette! Muhakkak onların neşesini yok edecek bir şeyler yapıyorsunuz elinizde olmadan.

Buna bazen üzülüyorsunuz bazen de 'Kardeşim sabah sabah bu neşe, normal mi bu şimdi??!!1' gibi iç telkinlerle kendinizi haklı çıkarıp rahatlıyorsunuz.

7. Arada tekrar düşüncelere dalıyorsunuz, acaba kötü rüyalar mı görüyorum da böyle 'I SEE DEAD PEOPLE' diyen çocuk gibi uyanıyorum...

Bu kötü rüyaları, kabusları ne kadar görebilirsiniz değil mi? Güzel rüyalar da görseniz sabah yine I see dead people işte.

8. İşe gitme vakti geldiğindeyse aniden fonda "Ben yoruldum hayaaat, gelme üstüme" şarkısı çalmaya başlıyor. Suratınızdaki 5 karışlık şu an ikiye katlandı.

Bu noktada freelance çalışanlar yine kazanıyor...

9. Sonuçta evden çıkmak demek "Cnm iyi misin?", "Aaa neyin var?", "Bir şey mi oldu?" gibi sorularla uğraşmak demek.

Evde hiç kimseye hesap vermemek ya da birkaç kişiye öflemek var, dışarıda insanlara 'HIII, YOK BİR ŞEY!' deyip durmak var.

10. Suratınızdaki memnuniyetsizlik ifadesini görüp "Cnm sen bi' kahve iç de kendine gel!"ciler var bir de sizi çileden çıkaran...

10. Suratınızdaki memnuniyetsizlik ifadesini görüp "Cnm sen bi' kahve iç de kendine gel!"ciler var bir de sizi çileden çıkaran...

Ama onlar nereden bilecek ki bu meseleyi yıllardır galonlarca kahve çözemedi.

11. Kahveden sonra sigara önerenler de var şüphesiz. Sigara surat ifadenize ve yaşam enerjinize yardımcı olamasa da o anki insana tahammül etme gücünüze biraz destek olmuyor değil.

12. Bazen de içinizden keşke üzerimde "Öğlene kadar sözlü iletişim ve fiziksel temasta bulunmayınız!" yazan led bir tabela olsa diye geçiriyorsunuz. Biraz dünyadan soyutlanmaya ihtiyacınız var. 😕

13. Saatler öğle vakitlerini göstermeye başladığında artık en azından suratınıza en sahte gülümsemenizi yerleştirebilecek kıvama ulaşıyorsunuz. Günün geri kalanı daha kolay geçecek!

Bu zorlu döngüyü sürekli yaşayan herkese sabır diliyoruz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
197
69
21
19
10
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Şayhan

seçimden sonraki ruh halim..

yeldas

ayılma, kendime gelme ve insanlarla nefret uyandırmadan irtibat kurabilme saatim 15.00...

beyzakarata1

Bir de şey var böyle uyurken rüya görüyorsun ama rüyayı hatırlamıyorsun sadece verdiği o rahatsızlık o boktan his.