Görüş Bildir
Haberler
Her Moda Aşığının Instagram'da Takip Etmesi Gereken Dünyaca Ünlü 20 Moda Bloggerı

etiket Her Moda Aşığının Instagram'da Takip Etmesi Gereken Dünyaca Ünlü 20 Moda Bloggerı

Sedanur Ceylan
22.10.2014 - 00:26 Son Güncelleme: 22.10.2014 - 18:44

Modanın Yeni Yüzü Moda Bloggerlar

Modayı artık dergilerden değil de bloggerlardan takip etttiğimiz bir çağda yaşıyoruz. Hem yaşam tarzları hem de giyimleri ile hepimizin dikkatini çeken dünyaca ünlü bloggerlar bize modadaki akımları ve değişimleri ilk ağızdan sosyal medya hesaplarından paylaşıyorlar. İşte size en ünlü yirmi moda blogger.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Chiara Ferragni ilk olarak theblondesalad.com adındaki sitesi ile ün saldı, ayakkabı ve takı tasarımları yapıyor ve dünyanın en ünlü moda bloggerı.

2. Kristina Bazan 2011 Miss İsviçre seçildikten sonra porselen yüzü ve güzel fiziği ile ünlendi. Ünlü markalara modellik yaparak dünya çapında tanındı.

3. Mira Duma Rusya'daki Harper's Bazaar'da editör olarak moda dünyasında tanınmaya başladı. Daha sonra büyük bir tarz ikonuna dönüşen Mira Duma'nın özellikle bebeksi ifadesi sevildi.

4. Adam Gallagher Lookbook'daki klasik ve tarz kombinleri ile dikkatleri çekmeye başladı.Hem yakışıklı hem tarz olduğundan çok sevildi.Erkek modasında en başarılı lifestyle bloggerlardan biri oldu.

5. Ulyana Sergeenko çekici tarzı ve duruşu ile kısa zamanda ünlendi. Stilini koleksiyonlarına aktardı ve aranan modacılardan biri oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Olivia Palermo fotoğrafçı Patrick McMullan'ın fotoğrafını çekmesi ile moda dünyasında başlangıcını yaptı. Sosyetik yaşam tarzı ve kendine has stili ile dikkatleri üzerine çekti.

7. Mariano Divaio Lookbook'ta düzenlediği kombinlerle tanınmaya başladı. İtalyan çekiciliği ile modayı birleştirince herkesin ilgisini çekti ve ünlü markalarda boy gösteren popüler bir model oldu.

8. Candela Novembre diğer bloggerların aksine daha ulaşılabilir ve daha sevecen yaşam tarzı ile gençler tarafından sevilen bir blogger oldu.

9. Martha Graeff bir dönem Türk iş adamı Aytek Şavkan ile evlenip Türkiye'de yaşadı. Brezilyalı model eşiyle ayrıldıktan sonra Brezilya'ya geri döndü ve büyük bir style blogger olarak yeni bir hayata başladı.

10. Hanneli Mustaparta Vogue'daki çalışmaları ile tanındı ve kısa zamanda ünlü bir moda blogger ve editör oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Susie Lau dünyanın en popüler moda sitelerinden birine sahip olan lifestyle blogger olarak tanındı. İlginç tarzı ve alışılmamış kombinleri ile dikatleri üzerine çekti.

12. Leandra Medine farklı tarzı ile dikkat çekti. Çoğu kişi tarafından garip bulunan tarzı onun başarılı olmasını sağladı.

13. Nicole Warne moda tasarımcısı olarak kariyerine başladı ve vintage ürünlerin satıldığı bir butik açtı. Canlı renkleri seven ve tarzına yansıtan blogger vintage tarzı ile ünlendi.

14. Bryan Grey Yambao erkek modasında birçok markaya ilham oldu. Filipinli moda blogger her erkeğin cesaret edemeyeceği bir moda çizgisine sahip.

15. Jessica Stein gezi ve vintage tarz bloğu ile ünlendi. Dünyanın çeşitli bölgelerinde güzel tarzını yaşatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Shin Park kariyerine grafik tasarımcısı olarak başladı.Günlük yaşamında benimsediği klasik tarzı ile İngiltere'de en çok tanınan bloggerlardan birisine dönüştü.

17. Camille Charrière yarı İngiliz yarı Fransız olmasının etkisi ile yarattığı tarzı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

18. Margaret Zhang yüz bakımı ve makyaj üzerine yoğunlaşan sitesi ile blogger hayatına 16 yaşında başladı. Daha sonra tarzı ile de dikkat çekmeyi başardı ve dünyaca ünlü bir fashion blogger oldu.

19. Alexa Chung İngiltere'de Vogue editörü olarak tanındı.Yarı Çinli yarı İngiliz olan Alexa melez güzelliği ile büyük dikkat çekti.

20. Martha Ward antika ve ilginç objeleri sevenlere yönelik seyahat paylaşımları ile tanınmaya başladı. Hem ünlü markaları hem de ulaşılabilir kıyafetleri kombinleyerek sevildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
172
77
44
20
20
14
4