Görüş Bildir
Haberler
Her Kombinizle Uyum İçinde! 2022'nin En Moda Halhalları

etiket Her Kombinizle Uyum İçinde! 2022'nin En Moda Halhalları

Kombinlerinizi takılarla hareketlendirmeyi seviyorsanız, ve zamansız modanın tutkunuysanız, 2022 yazında sizlere her kombinizle eşlik edecek halhalları sizin için seçtik!

'Satın alınan ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio  sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Deniz yıldızlı halhal

1. Deniz yıldızlı halhal

Yaz sezonuyla birlikte sahillere indiysek, bikini ve mayolarımızı tamamlayacak şeylerden biri de deniz yıldızlı takılardır! Halhallarınızda deniz yıldızını seviyorsanız deniz yıldızı halhal tam sizlik! 

Deniz yıldızı halhala buradan ulaşabilirsiniz.

2. İstiridye ve deniz yıldızlı halhal

2. İstiridye ve deniz yıldızlı halhal

Sahillerde sizi öne çıkaracak bir halhal arıyorsanız deniz yıldızlı ve istiridye figürlü bu halhalı tercih edebilirsiniz. Yaz akşamlarında, gece kombinlerinize eşlik edecek deniz yıldızlı ve istiridye figürlü bu halhala buradan ulaşabilirsiniz

3. Fil figürlü kırmızı ip halhal

3. Fil figürlü kırmızı ip halhal

İp takıları seviyorsanız, ve ip bir halhal arıyorsanız fil figürlü kırmızı ip halhal tam sizlik olabilir. Fil figürlü kırmızı ip halhala buradan ulaşabilirsiniz.

4. Gümüş kaplama gold, gümüş, rose halhal

4. Gümüş kaplama gold, gümüş, rose halhal

Takılarını farklı renklerle birlikte takıp kombinlerinizi hareketli göstermeyi sevenlerdenseniz bu üç zincirli halhal sizlik olabilir. Gümüş kaplama gold, gümüş, rose halhal aradığınız ürün olabilir. Gümüş kaplama gold, rose, gümüş halhala buradan ulaşabilirsiniz.

5. Gold yıldız figürlü halhal

5. Gold yıldız figürlü halhal

Gol takıları tercih edenlerdenseniz hem gündüz hem gece kombinlerinizde size çok yakışacak gold yıldız figürlü halhalı tercih edebilirsiniz. Gold yıldız figürlü halhala buradan ulaşabilirsiniz

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Zikron taşlı halhal

6. Zikron taşlı halhal

Zikron taşlı takılar çok şık durmuyor mu? Her kombininize eşlik edebilecek zikron taşlı halhal hem gündüz hem gece kombinlerinize uyum sağlayacak.

7. Göz figürlü zikron taşlı halhal

7. Göz figürlü zikron taşlı halhal

Nazar boncuğu ve göz figürlü takılar son dönemlerde oldukça popüler. Göz figürlü takılar, takı kutunuzun vazgeçilmezi ise göz figürlü zikron taşlı halhalı tercih edebilirsiniz. Gece, günsüz, sahilde... tüm kombinlerinize uyum sağlayacak göz figürlü zikron taşlı halhala buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın