Görüş Bildir
Haberler
Her Fotoğrafta Mükemmel Çıkmak İster misiniz? Kraliyet Gelinlerinin Kusursuz Görünmek İçin Başvurdukları 11 Yöntem

Her Fotoğrafta Mükemmel Çıkmak İster misiniz? Kraliyet Gelinlerinin Kusursuz Görünmek İçin Başvurdukları 11 Yöntem

Aysima
10.01.2019 - 11:19

Hem yeni gelin Meghan Markle, hem de yılların Cambridge düşesi Kate Middleton, kusursuz tarzları ve ılımlı tutumlarıyla oldukça zarif görünüyorlar. Üstüne üstlük her fotoğrafta iyi çıkmayı başarıyorlar. Onların böyle mükemmel görünmelerini sağlayan şey sihir değil, sadece birkaç zekice taktikten oluşuyor. Gelin bu taktiklere birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Doğal görünüm

1. Doğal görünüm

Leydilerimiz ister resmi bir toplantıya katılsınlar, ister aileleriyle vakit geçiriyor olsunlar, makyajlarını her zaman minimumda tutarak sade ve doğal görünümlerini koruyorlar. Yumuşak tonlar, doğal rujlar ve azıcık da aydınlatıcı, düşeslerimizin doğal ve bir o kadar da büyüleyici görünmelerini sağlıyor.

2. Göz temasından kaçınmak

2. Göz temasından kaçınmak

Kate Middleton çoğunlukla kameraya direk olarak bakmaktan kaçınıyor ve genelde fotoğraflarında başka yöne bakıyor. Böylece her fotoğrafında kusursuz görünmeyi başarıyor. Özellikle haraket halindeyken çekilenlerde.

3. Başı kibarca yana yatırmak

3. Başı kibarca yana yatırmak

Konu güzel fotoğraflara gelince, Meghan Markle ne yapacağını gayet iyi biliyor. Meghan'ımızı fotoğraflarda genellikle kafasını hafif yana yatırmış olarak görüyoruz. Bu da ona hem bir cana yakınlılık hem de tatlılık katıyor diyebiliriz. Siz de en güzel fotoğraf açınızı bulmak için Meghan'ın yöntemini bir deneyebilirsiniz.

4. İyi bir vücut pozisyonu

4. İyi bir vücut pozisyonu

Dik, rahat bir omuz ve yere paralel duran bir çene, çok ufak ama kadına zarif bir görünüm katan poz verme sırlarından bir tanesi! Topuklular üzerinde dururken güzel pozlar vermek zor olabilir, ama Kate bu sorunun üstesinden bacakları ve kalçası öne bakacak şekilde durarak ve gövdesini dik tutarak geliyor.

5. Omuzları kameraya doğru çevirme

5. Omuzları kameraya doğru çevirme

Eğer omzunuzu dik tutar ve kameraya doğru çevirirseniz, bel kıvrımınızı vurgulamış olursunuz. Böylece bacaklarınız kamerada daha uzun ve zayıf görünmüş olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kıvrımları öne çıkarmak

6. Kıvrımları öne çıkarmak

Modellerin çoğunlukta resimdeki gibi bir bacağı hafif kırarak poz verdiğini görmüşsünüzdür. Bu poz, vücudunuzu kamera önünde daha zayıf göstermek adına mükemmel bir yoldur. Bir bacağınızı hafif bükerek ve dizlerinizi birleştirerek poz vermeyi de deneyebilirsiniz.

7. Kıyafetlerde renk ve kumaş seçimi

7. Kıyafetlerde renk ve kumaş seçimi

Kraliyet kurallarına göre düşeslerin çok fazla renkli kıyafet giymelerine izin verilmiyor. Ama ne Kate ne de Meghan açık renkleri klasiklerle kombinlemekten korkmuyor. Ayrıca, çoğunlukla şık bir kemerle bel kıvrımlarını belirginleştirmeyi de tercih ediyorlar.

8. Dikkatli bir şekilde oturmak

8. Dikkatli bir şekilde oturmak

Kate'in normalde nasıl oturduğuna hiç dikkat ettiniz mi? Her zaman zarif ve hoş. Bu oturuş, 'dutchess slant' (düşes eğilişi) olarak biliniyor. Bu pozun asıl özelliği bacaklarınızı çapraz tutmuyorsunuz ve sadece ayak bileklerinizi hafif yana yatırırken, dizlerinizi ve ayaklarınızı bir araya getiriyorsunuz. Bu pozun ilham kaynağı da muhtemelen Prenses Diana. Bir diğer bilinen poz ise Kate'in çok sevdiği 'Cambridge cross' isimli pozdur.

9. Güzel bir gülümseme

9. Güzel bir gülümseme

Şüphesiz Meghan'ın gülümsemesi herkesi etkileyebilecek türden. Ne donuk, sıkıcı ne de kışkırtıcı diyebiliriz. Paparazinin her an peşinden ayrılmamasına rağmen, Sussex Düşesinin güzel ve arkadaş canlısı görünmediği bir fotoğraf bile bulmak imkansız.

10. Eller

10. Eller

Sizin de fotoğraf çektirirken elinizi kolunuzu nereye koyacağınızı bilemediğiniz oluyor mu? Cambridge Düşesimiz çözümü biliyor. Ya her zaman yanında küçük bir el çantası taşıyor, ya da bir elini diğer elinin üzerine koyarak önünde birleştiriyor. Ellerine dikkat edin, gayet rahat ve kuş tüyü gibi de 'hafif' duruyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Aksesuarları ön plana çıkarmak

11. Aksesuarları ön plana çıkarmak

Meghan o harika yüzüğünü kameralara kasten mi gösteriyor bilinmez, ama mücevherleriniz kombininizi tamamlıyorsa ve göstermek istiyorsanız, hiç sorun yok. Kullandığınız aksesuarlar çoğunlukla kıyafetinizle beraber bir bütünlük oluşturuyor ve fotoğraflarda iyi görünmenizi sağlıyor.

Kamera önünde poz verirken kraliyet ailesi taktiklerinden hangilerini uyguluyorsunuz? Sizin de kendinize has poz verme sırlarınız varsa yorumlara bekliyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
149
65
22
8
7
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?