Görüş Bildir
Haberler
Hepimizin Karanlık Bir Yanı Vardır... Alçalan Burcunu Söylüyoruz!

etiket Hepimizin Karanlık Bir Yanı Vardır... Alçalan Burcunu Söylüyoruz!

Yükselen burcumuz olduğu gibi, astrolojide bir de alçalan burcumuz vardır. Alçalan burcumuz, en sahip olmadığımız özellikleri simgeler. Yani aslında sahip olduğumuz ama göstermekten çekindiğimiz, belki de bu yüzden partner seçimlerimize yansıttığımız burçtur.

İnsan, insanın aynası olduğundan; alçalan burcumuz kişiliğimize dair en kilit noktaları işaret eder bazen!

Bakalım senin alçalan burcun neymiş?!

1. Bir aylık hapis cezasına çarptırıldın! O hapis cezasını da ancak aşağıdakilerden biriyle değişebilirsin... Bir aylığına hangisini seçeceksin?

2. Hepimiz bazı bağımlılıklara meyilliyiz... Söyle bakalım senin için hangisini bırakmak en zor olurdu?

3. Kendini yeterince özgür hissediyor musun?

4. Aşağıdaki ünlülerin hangisinin popülaritesi seni rahatsız ediyor?

5. Hangisine daha çok meyillisin?

6. Dürüst ol... Hiç düşmanın var mı?

7. Şimdi şöyle bir bak bakalım... Karşında mükemmel bulduğun biri var. Aşık olmak üzeresin... Ama öyle bir şey görüyorsun ki onda, tüm çekiciliğini yitiriyor! Nedir o?

Alçalan burcun Koç çıktı!

İçinde yanan bir Koç öfkesi var, ama sen bunu gösteremiyor ve genelde partnerlerine yansıtıyorsun. Bu yüzden hayatına çektiğin insanlar da birer Koç gibi biraz delibaş tipler oluyorlar! Senin yerine öfkelenecek biriyle dengeyi sağlamaya çalışıyorsun!

Alçalan burcun Boğa çıktı!

İçinde sürekli bir huzursuzluk var, hiç bir Boğa gibi keyifçi değilsin. Bu keyifçilik konusunda hayatındaki dengeyi de tıpkı bir Boğa gibi rahatına zevkine düşkün insanlar ile kapatmaya çalışıyorsun içten içe. Onlardan böyle sakin ve küçük şeyleri çıkarabilen bir yapıya sahip olmanın sırlarını öğrenmelisin!

Alçalan burcun İkizler çıktı!

Bir İkizler gibi damara göre şerbet veren, bıcır bıcır konuşan ve girişken biri olmak senin hamurunda hiç yok! İşte hayatındaki bu dengeyi de İkizler gibi hareketli, azıcık çılgın insanları alarak sağlamaya çalışıyorsun. Onları hayatına almışken, uyumlu olmayı öğreneceksin!

Alçalan burcun Yengeç çıktı!

Duygularını öyle bir derine bastırmışsın ki, seni anlasa anlasa ancak bir Yengeç anlar. Bu yüzden hayatındaki bu 'duygu eksikliğini' kapatacak yahut ortaya çıkaracak insanları çekiyorsun kendine. Bunlar da Yengeçvari tipler oluyor elbette. Onlarla beraber katı kabuğu kırmayı öğreneceksin!

Alçalan burcun Aslan çıktı!

Egolu, kibirli, gururlu olmak en büyük korkularından biri. Sen mütevazı biri olarak anılmak istiyorsun lakin herkesin bir egosu vardır. Bu yüzden de hayatındaki bu dengeyi, egolu insanları kendine çekerek sağlamaya çalışıyorsun. Aslan terbiyeciliği oynuyorsun! Oysa onlardan biraz kendini sevmeyi ve egonu kabullenmeyi öğrenmelisin!

Alçalan burcun Başak çıktı!

Biraz dağınık bir zihnin var, ufak detayları da pek önemsediğin söylenemez. Oysa hayatta başarı için bu gereklidir. İçten içe mükemmeliyetçi bir arzun var aslında. Bu yüzden hayatındaki bu eksiği tamamlamak için Başak gibi titizlenen insanları kendine çekiyorsun. Onlar da zaten öğretmeyi, bol bol eleştirmeyi ve düzeltmeyi seviyorlar! Ama biraz dırdır çekeceksin!

Alçalan burcun Terazi çıktı!

Ateşli birisin, radikal görüşlerin var. Acımasız derecede de dürüst olabiliyorsun bazen. Oysa için sevgi dolu ama bu keskin tavırlarla bazen insanları üzebiliyorsun. Bu yüzden hayatına Terazi gibi uyumlu insanları çekiyorsun. Seni zaten bir tek onlar çeker! Onlardan daha uyumlu, anlayışlı ve sakin olmayı öğrenmelisin!

Alçalan burcun Akrep çıktı!

Bir Akrep gibi değilsin... Aslında öylesin ama bu karanlık tarafından kaçınıyorsun. Belki de derinleşmekten korkuyorsun. İşte bu yüzden hayatına bu yoğunluğu, riski ve derinliği getirebilecek Akrepleri davet ediyorsun. Dikkatli olmalısın, ateşle oynuyorsun!

Alçalan burcun Yay çıktı!

Bazen detaylara fazla takılıyorsun ve geniş resmi görmeyi beceremiyorsun. Oysa bazen her şeyi boş vermek ve bir Yay gibi bu dünyanın tadına varmak lazım. İşte bu açığı da hayatına ancak Yayları davet ederek kapatabilirsin. Onlardan öğrenecek çok şeyin var fakat az sabır da gerektirmiyorlar hani!

Alçalan burcun Oğlak çıktı!

Aslında hayatta başarılı olmak yolunda çok büyük bir potansiyele sahipsin fakat bu konuda bir Oğlak gibi duygularından arınmışçasına mantıklı, sert, sistemli ve sabırlı düşünemiyorsun. Bu açığı kapatmak adına da hayatına Oğlak özelliklerindeki insanları davet ediyorsun. Mükemmelliğe ancak böyle bir takımla ulaşabileceğini biliyorsun!

Alçalan burcun Kova çıktı!

Aslında garip, çok garip bir insansın! Saçma sapan ve rengarenk fikirlerin var, sıradışısın! Bu renkleri açığa çıkarmaktan seni alıkoyan şey ise insanlar tarafından sevilme arzun. Elalem ne der endişesiyle tüm fikirlerini dile getiremiyorsun. İşte bu noktada hayatına davet ettiğin Kovalar devreye giriyor! Sana hiçbir şeyi kafaya takmamayı ve kendin olmayı öğretecekler!

Alçalan burcun Balık çıktı!

Aslında dünyada her şeyin önemsiz olduğunu, hepimizin bir gün öleceğini biliyorsun... Biliyorsun ama gündelik hayat dertlerini yine de bir kenarda bırakamıyorsun. İşte bu noktada alçalan burcun olan Balık'ı aktive etmelisin. Bunun en iyi yolu da hayatına bir Balık burcunu davet etmek. Hem sen onu toparlayacaksın, hem de o sana dünyanın ne kadar anlamsız olduğunu gösterecek! Çok eğleneceksiniz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
789
648
233
180
159
112
105
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Atakan Aydın

BURDAN nihat doğanın AMK

benim-adim-name

4. soru da hem Nihat'ı hem de Hülya'yı neden seçemiyorum ya? Sadece bir tanesini seçmek beni derinden üzdü vallahi.

Hatice Birol

Alçalan burcun Boğa çıktı!İçinde sürekli bir huzursuzluk var, hiç bir Boğa gibi keyifçi değilsin. Bu keyifçilik konusunda hayatındaki dengeyi de tıpkı bir Bo... Devamını Gör