Görüş Bildir
Haberler
Hepimiz Farklıyız! Burçların Aldatıldığında Verdiği Tepkileri Söylüyoruz

Hepimiz Farklıyız! Burçların Aldatıldığında Verdiği Tepkileri Söylüyoruz

Aldatıldığımızda birbirimizden farklı tepkiler veririz. Ağlarız, güleriz belki susarız. Burçların da bu verdiğimiz tepkilerdeki rolü hiç de az değil. Aldatıldığında senin burcunun ne tepki verdiğini merak ediyorsan seni şöyle alalım.👇 

Burcunu yorumlara bırakmayı unutma!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç♈

1. Koç♈

Her şeyi kontrol altında tutan Koç burcu aldatıldığında, bu kontrolü kaybettiğini fark etmesi büyük bir yıkımdır. Aldatılma karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Çünkü her şeye fazlasıyla sahip olan ve her şey istediği gibi olan Koç burcuna, yapılan bu hareket çok ağırına gider. Aldatıldığını sevgilisinden öğrenirse daha ılımlı cevap verebilir. İlişkiye devam etmesi halinde artık eskisi gibi olmaz. Daha katı kurallar devreye girer ve sizi sürekli sıkboğaz eder. Ağlar, yıkılır, uykusuz kalır belki geri dönme planları bile yapar ama artık bu ilişkinin devam edemeyeceğini de bilir.

2. Boğa♉

Böyle durumlarda Boğa burcu çok sinirlenir. Sinirini göz yaşı dökerek çıkaran Boğa burcu bu olayı hiç affetmez. Bittiyse, bitmiştir onun için. Çirkefleşen Boğa burcu yaptığınız bütün şeyleri ortaya döker. Eğer bir Boğa burcunu, aldatıldığını öğrendiği zaman sessiz görürseniz, bilin ki bu fırtına öncesi sessizliktir. Ya da onun için çoktan bitmişsiniz demektir. Siniri asla çabuk geçmez ve intikam planları yapmaya başlar bile. Bu aldatılma olayını asla unutmaz. Çünkü sadık olan Boğa burcu ilişkide saygıya çok önem verir ve bu durumda saygısızlığı getirmiştir Siz siz olun bir Boğa burcunu aldatmayın.

3. İkizler♊

İkizler burcu, bunu duyduğu an hemen tepki vermez, önce sizi sorguya çeker. Daha sonra acı çekmeye başlar. Her şeyde olduğu gibi, bu konuda da biraz dengesiz davranır. Bir bakmışsınız sakin sakin konuşurken, birden öfkeden deliye dönmesi muhtemeldir. Yemeden içmeden kesilen İkizler burcu, arkasından iş çeviren veya çevirebilen bu kişiye hayranlık duyar. Sizi artık kendinden üstün görür ve onun yerine başkasını tercih etmenizi yediremez. Artık aldatıldığı kişiyle, kendini kıyaslamaya başlar. Ona en iyi desteği yine arkadaşları verir. Diğer burçlara göre aldatılmayı en sakin karşılayacak burçtur.

4. Yengeç♋

4. Yengeç♋

Aldattığınıza da ayrıldığınıza da pişman edecek burçtur. Bu mağdurluğunu her yerde konuşur. Sizi rezil edecek her şeyi herkese anlatır. İlişkilerinde en aşık olan Yengeç burcu, ayrıldığında göz yaşları asla durmaz. Aldatıldığında bile sizi sevmeye devam eder. Siz gitmediğiniz sürece asla sizi göndermez. Bunun yanında Yengeç burcu affeder ama asla unutmaz. Bütün duygularını enlerde yaşayan bu burcu ayrılmanın acısını da sonuna kadar yaşar. Yapılanları da kimsenin yanına bırakmaz. Eğer bir Yengeç burcunu aldattıysanız, ortak arkadaşlarınız artık kirli çamaşırlarınızı biliyor demektir.

5. Aslan♌

5. Aslan♌

Aldatıldığı zaman perişan hale düşen Aslan burcu için gurur en önemli ilklerindendir. Normalde asla güçsüz göremeyeceğimiz Aslanları aldatılınca bu halini görenler hayrete düşer. Kendilerini çok suçlarlar ama bu kalp kırıklığını asla affetmezler. Zamanla acısının hafifleyeceğini bilen Aslan burçları, aldatan kişiye karşı adeta duvara dönerler. Artık onun sevgisinin yerini aşk acısı ve  gururunun incinmesi kaplar. Bir daha böyle sevemeyeceğini düşünen Aslan burcu, bu olaydan sonra aşk işlerine uzun bir ara verir. Gururunu inciten bu olaydan ders çıkarır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak♍

6. Başak♍

Aldatılmayı çok kişisel algılayan Başak burçları, kendinde hata bulmaktan çok bu duruma yaptığı seçimlerin getirdiğini düşünür. Aslında Başak burçlarını aldatmak hiç kolay değildir. Detaycılığı ile aldatıldığını sezdiği an, ya önünüze set çeker ya da aldatmanıza izin verir. Yani Başak burcunu aldattıysanız, o izin verdiği için aldatmışsınızdır. Psikolojik olarak çökmüş olan Başak burçları, ailesi ve arkadaşlarının yardımlarıyla ayağa kalkabilir. Aldatan kişinin ne adını duymak ister, ne onu görmek ister ama bu sürece kadar olan bütün detayları da öğrenmek ister. Sürekli plan halinde olan Başak burcu ilişkisini gözden geçirip, 'ne oldu da durum buraya geldi' diye düşünüp durur.

7. Terazi♎

Şefkatli Terazi burcu, aldatıldığında ne yapacağını bilemez ve panikler. Siz aldatsanız bile sizin için üzülebilecek bir burçtur. Çünkü hayatınızda artık Terazi gibi seven birisi yoktur. Bağırması birkaç dakika, ağlaması birkaç dakika ve hesap, kitaplar yapması birkaç dakikasını alır. Böyle bir durumda dengesi bozulan Terazi burçlarının birkaç günü, ne yapacağını düşünmekle geçer. Kendini topladığında ise hesaplaşma planları yapmaya başlar. Artık eskisinden de güçlü olan Terazi burcunun, ayrılık sonrası yaşadığı değişime herkes hayret eder.

8. Akrep♏

8. Akrep♏

Kendinde asla hata aramayan Akrep burcu, bu olayı karşılıksız bırakmaz. Kendisine ne yapıldıysa aynısı yapar. Aldatıldığını öğrendiği an yer yerinden oynar. Acı çektiği kadar, aynı acıyı karşı tarafa vermek için zaman kollar ve düşündüğünü yapar. Sadece size değil onu aldattığınız kişiye de kendini, başarıları ve özenli giyimi ile gösterir. 'Kaybettiğine dön de bir bak' demek için yapar bunu. Akrep burcu asla affetmez ve sizi rezil edene kadar her yerde konuşur. Adalete düşkün olan Akrep burcu adaletini kendi sağlar. Aldatılma sonrası, içinde size karşı ufacık bir his bile kalmaz. Tabii nefretten başka.

9. Yay♐

9. Yay♐

Yay burçları özgürlüğüne düşkündür ama sadece kendisi içindir bu. Sevgilisine asla bu konuda taviz vermez. Flört etmeye bayılan Yay burçları aynı şeyi karşı taraf yapmasına müsaade etmez. Aldatıldığında affetmez. Düşman olmaz ama sizinle bir daha konuşmaya bile ikna edemezsiniz. Hem kendini hem aldatan kişiyi suçlar. Bu olay onun hayatında büyük değişikliklere yol açar. Onları asıl üzen kandırılmaktır. Aldatmadan önce ayrılmayı deneseydiniz belki Yay burçları bu kadar üzülmeyebilirdi. Asla intikam için koşturmaz. Kendi köşesine çekilip, sessizce acısının geçmesini bekler.

10. Oğlak♑

10. Oğlak♑

Aldatılmayı asla sindiremeyen Oğlak burcu, aldatan kişiyi aşağılar. Değerli olmak onlar için önemlidir ve bu durum onları değersizleştirir. Devamın da ise, Oğlak burcunun içine kapanmasına neden olur. Aldatan kişiyle bir daha görüşmek istemeyecektir. Dışarıda, o kişi hakkında pek iyi konuşmaz. Aldatan kişiyi soğuk tavırlarıyla bezdirir. Kendinde suç bulmaz. İlişki boyunca yaptığınız bütün hataları yüzünüze vurur. Onu aldattığınız an tamamen hayatınızdan çıkar ve kendi kabuğuna çekilir. Aldatılma sonrası dinlenmiş, yenilenmiş olarak ve farklı bir havayla hayata döner. Çünkü onlar için Oğlak burcundan ayrılan kaybetmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova♒

11. Kova♒

Direkt depresyona giren Kova burcu, artık kimseye güvenmemeye başlar. Zaten içine kapanık olan Kova, daha da içine kapanır. Mantığını devreye sokup, hemen o kişiden uzaklaşır ve mutlu olacağı bir hayat kurmaya başlar. Hayatına kolay kolay artık kimseyi almaz. Bu olaydan sonra taşınmak, iş değiştirmek gibi önemli kararlar alır. Zamanla geçeceğini bilen Kova burcu kendi köşesinde acısının dinmesini bekler. Bu süreci odasında, abur cubur yiyerek geçirir. Ara ara ağlar ve yemeye devam eder. Bu sadece birkaç gün böyle sürer. Acısını sonuna kadar yaşar ve toparlanmasını da hiç beklemediği bir anda yaşar.

12. Balık♓

12. Balık♓

Duygusal Balık burçları aldatıldığında duygusallıklarından eser kalmaz. Yeri gelince gaddar olmayı da çok iyi başaran Balık burcu, hemen intikam senaryoları kurmaya başlar. Bir yerde, bir işinize engeller çıktıysa bilin ki bunun altında, aldattığınız Balık burcu vardır. İnce ince, hayatınıza engeller koymak için elinden geleni yapar. Huzura önem veren Balık burcunun huzurunu elinden aldıysanız, sizin için iyi olmayan planlarını devreye sokar. Yolda karşılaştığınızda, kimsenin aklına gelmeyen sözler ve küfürleri herkesin ortasında sizi rezil edecek şekilde söyler. Yani bir Balık burcunu aldattıysanız kulaklarınızın her gün çınlaması gayet normal.

Bu içeriklere de bakabilirsiniz.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
12
8
5
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?