Görüş Bildir
Haberler
Henüz G Bölgesini Bile Keşfedememiş Olanlara Sürpriz: Bilim İnsanları Yeni Zevk Bölgeleri Keşfetti!

etiket Henüz G Bölgesini Bile Keşfedememiş Olanlara Sürpriz: Bilim İnsanları Yeni Zevk Bölgeleri Keşfetti!

nida
29.05.2022 - 23:53
İçeriğin Devamı Aşağıda

Keşfedeceğin yeni birkaç nokta ile partnerinle keyifli vakit geçirmek artık çok daha ulaşılabilir!

1. Klitoris

1. Klitoris

Vajinanın ön tarafında bulunur. Kadında en yoğun cinsel uyarı alanıdır. Dokunmak ve elle uyarmak partnerinize yoğun haz verir.

2. Perine

Vajinadan arka kısma giden bölgeye verilen isimdir. Çok yoğun sinir uçları olduğu için hazzı arttırmak için denemeyi unutmayın!

3. A Noktası

Rahim boynunun üstünde yer alan ve seks hayatınıza gerçekten renk katacak çok özel bir nokta. A noktası, vajinanın en dibinde yer alan ve hassas dokulardan oluşan bir bölge olarak tarif edilir. Bu bölgeyi doğrudan uyarmak partnerinizin orgazm olmasına yetecektir!

4. P Noktası

4. P Noktası

Yepyeni bir nokta; uyarılması kolay, hazzı büyük. Vajina girişinin sonuyla anüs başlangıcının arasında bulunan bu özel nokta ya da bölge, hem erkekler hem de kadınlar için son derece erojen ve uyarıcı bir yer!

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. U Noktası

5. U Noktası

U noktasını tam olarak tespit etmek için, vajina girişinizin hemen üst kısmına bakmanız gerekir. U noktasını en iyi şekilde uyarmak içinse, o bölgenin etrafında parmağınızla küçük daireler çizmeniz yeterlidir!

6. Kalçalar

Son olarak, bahsetmeden geçemedik... Kalçalar da dokusundaki sinir uçları sayesinde haz alınan bölgelerden biridir. Yumuşak ya da sert dokunuşlarla partnerinizi uyarabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
22
11
9
8
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?