Görüş Bildir
Haberler
Hem Maliyetsiz Hem Etkili: İşletmenizi TikTok'ta Tanıtmak İçin Deneyebileceğiniz Video Trendleri

Hem Maliyetsiz Hem Etkili: İşletmenizi TikTok'ta Tanıtmak İçin Deneyebileceğiniz Video Trendleri

31.12.2022 - 16:35

Hem maliyetsiz, hem etkili: İşletmenizi TikTok'ta tanıtmak için deneyebileceğiniz video trendlerini sizin için derledik. İyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Markalı 'Hashtag Challenge'

Markalı 'Hashtag Challenge'
sociality.io

Markalı 'hashtag challenge'larından faydalanarak şirketinize görünürlük kazandırabilirsiniz. Markaların kendi 'hashtag'lerini yarattığı ve beraberinde kullanıcıların meydan okuyabileceği bir 'challenge' ortaya koyduğu bu trend, şirketinizin viral ününü artırarak başka türlü ulaşamayacağınız kitlelerle iletişime geçmenizi sağlayabilir.

Düetler!

Düetler!
blog.wishpond.com

Düetlerin güncel bir TikTok trendi olduğu söylenemez, ancak hala işe yaradığı kesin. Başka bir kullanıcının çektiği videonun hemen yanına kendi videonuzu eklemenizi sağlayan 'düet' özelliği, ürünlerinizi ve markanızı sunmanıza yardımcı olabilir.

'User Generated Content'

'User Generated Content'

'User generated content', yani 'kullanıcı tarafından oluşturulan içerik', TikTok kullanıcılarının ürettiği ve markaların paylaştığı içerikler için kullanılan bir tabir. Bu trendin en büyük avantajı, ürünlerinizin sade vatandaşlar tarafından tanıtılmasını sağlaması ve daha gerçekçi bir tanıtıma fırsat vermesi.

Influencer marketing!

Influencer marketing!

'User generated content'i de güçlendiren 'influencer marketing', TikTok sayesinde şöhrete ulaşmış isimlerle anlaşıp reklam yaptırarak faydalanabileceğiniz bir sistem. TikTok fenomenlerinin kitleleri üzerindeki etkisi düşünüldüğünde, bu tür reklamların yaratabileceği farkındalığın etkisi azımsanamayacak kadar fazla.

Canlı yayınlar!

Canlı yayınlar!

TikTok Live özelliği sayesinde, 1000'den fazla takipçiye sahip olan hesaplar canlı yayın yapabiliyor. Bu özelliği şirketinizin ve ürününüzün tanıtımı için kullanmak oldukça mantıklı olabilir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Artırılmış gerçeklik!

Artırılmış gerçeklik!
hashtagpaid.com

TikTok'ta artırılmış gerçekliğe (AR) başvuranların sayısı gittikçe artıyor. İçerikte bulunan AR unsurları, kullanıcıların farkındalığını %70'e kadar artırabiliyor. AR filtreleri sayesinde kullanıcıların yeni ürünleri test etmesini sağlayabilir, filtrenizi her kullandıklarında hashtag ile şirketinizin adını geçirmelerini sağlayabilirsiniz.

Başarı hikayeleri her zaman tutar!

Başarı hikayeleri her zaman tutar!

Şirketler, bugünkü noktaya nasıl geldiklerini özetledikleri başarı hikayelerini anlattıkları TikTok videoları ile kitlelerini genişletebiliyorlar. Bu sayede insanların şirketin hikayesiyle kolayca bağlantı kurması sağlanıyor ve kitle daha da genişletiliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
16
14
12
11
10
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın