Görüş Bildir
Haberler
Hem Dizide Hem de Set Dışındaki Arkadaşlıklarıyla Gözlerimizden Kalpler Çıkaran 10 Ekip

Hem Dizide Hem de Set Dışındaki Arkadaşlıklarıyla Gözlerimizden Kalpler Çıkaran 10 Ekip

Ma Belle
27.09.2022 - 11:01

Bazen izlediğimiz yapımlardaki arkadaşlıkları öyle beğeniriz ki onların gerçek hayatta da arkadaş olmalarını isteriz. Bazı dizi ekipleri arkadaşlık ilişkilerini gerçek hayata taşır ama öyle ilişkiler vardır ki, oyuncu iken düşmandırlar ama dışarıda can ciğer! Hadi gelin hep beraber bu ekipleri yakından tanıyalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Friends

1. Friends

Konusunu Chandler, Rachel, Monica, Joey, Ross, Phoebe altılısının hayatlarının oluşturduğu dizinin, özel bölümü hariç bitiminden 18 sene geçti. Fakat halen en kaliteli komedi dizilerden biri olmasının sebebi sizce sadece yönetmenin başarısı mıydı? Bizce değil. Dizi, isminin hakkını vererek arkadaşlık ilişkilerini çok iyi inceledi ve izleyiciye hafızalardan silinmeyen sahneler bıraktı. Arkadaşlıkları sadece set önünde kalmayıp gerçek hayatta da devam eden Friends dizisi ekibi, bize bu konuda örnek olacak cinsten.

2. The Big Bang Theory

2. The Big Bang Theory

Hem bilim ve hem komediyi aynı anda barındıran bu dizinin bitiminden çok zaman geçmedi fakat halen sevilen dizilerden. Bu dizi ekibi set önündeki arkadaşlıklarını bir adım ileriye taşıyıp gerçek hayatta da ilişkilerini devam ettiren tatlı ekiplerden biri.

3. The Office

3. The Office

Mesai saatlerinde çalışanlar arasında yaşanan ego çatışmaları, uygunsuz davranışlar ve can sıkıntısından oluşan bir ekip. Aynı ofiste herkes birbirinin suratını görmek zorunda. Kabus gibi değil mi? Ama bu çatışmaları izlerken nedense keyifleniyor ve eğleniyoruz. Bu keyiflenme set oyuncularını etkilemiş olacak ki gerçek hayatta çok yakın arkadaşlıklar kurmuşlar.

4. Modern Family

4. Modern Family

Birçok ödülün yanı sıra, art arda beş yıl en iyi komedi dizisi dalında Emmy ödülü kazanan bu dizi, Kaliforniya'da yaşayan üç modern zaman ailesini konu alıyor. Çocukları ve eşleriyle uğraşmak durumunda kalan bu aileler aslında sıradan görünmelerine rağmen farklı bir yapıya sahip. Her ne kadar rol icabı aile olsalar da, gerçek hayattaki ilişkilerine imrenmiyor değiliz. Hele ki Sofia Vergara'nın tatlılığı dillere destan!

5. How I Met Your Mother

5. How I Met Your Mother

Çoğu kişi bu dizinin Friends'in bir kopyası olduğunu düşünse de, bizce ikisi de birbirinden bağımsız kaliteli diziler. Barney, Marshall, Lily, Ted ve Robin karakterlerinin yolları bir şekilde kesişir ve aralarında hepimizin izlerken imreneceği ve iç çekeceği bağlar oluşur. Bu ilişkileri dizide bırakmayıp set arkasına da taşıyan oyuncular, hepimizin gönlünü çalmayı başardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Game of Thrones

6. Game of Thrones

Ejderhalar, savaşlar, ihtiras, soğuk, daha da soğuk ama bu soğuğu kıran ejderha ateşi... Bittiğinde tüm izleyenleri boşluğa düşüren, izlemeyenlerde bile merak uyandıran Game of Thrones oyuncu ekibi de set arkasında arkadaşlıklarına devam eden ekiplerden biri. Her ne kadar senaryo gereği birbirlerine düşman kesilseler de dostlukları gerçekten çok farklı.

7. Stranger Things

7. Stranger Things

İlk sezonunda oyuncular halen küçücükken izledik onları. Gözlerimizin önünde büyüyüp serpildiler, adeta gurur kaynağımız oldular istemsizce. Çünkü o yaşlarda ileride büyük ses getirecek bir dizide oynamak büyük bir meziyet. Stranger Things, doğa üstü olayların, metafiziksel durumların yaşandığı bir dizi. Oyuncular hem dizide hem de gerçek hayatta bize adeta örnek niteliğindeler!

8. 1 Erkek 1 Kadın

8. 1 Erkek 1 Kadın

'Un Homme et Une Femme'  adlı Fransız diziden uyarlanan 1 Erkek 1 Kadın, 7 yıldır nişanlı olup aynı evde yaşayan Zeynep ve Ozan'ın kadın-erkek ilişkilerinde yaşanan şeyleri bize eğlenceli bir dille anlattıkları bir yapım. Dizideki bazı sahneler izleyicilere 'acaba gerçek hayatta da nişanlılar mı, evlenecekler mi?' sorusunu sordurdu bir zamanlar. Ama dostlukları öyle güçlüydü ki, hiçbir eleştiriye aldırış etmeden aralarındaki bağı koparmadılar.

9. Sherlock

9. Sherlock

Hepimizin izlemese bile ismine aşina olduğu Sherlock dizisini izleyip az mı dedektiflik yapmadık! En yakın arkadaşımızla Sherlock'a benzeyebilmek için işbirliği yapıp gizemli olayları açığa çıkarmaya çalıştık birçoğumuz. Sherlock ve Watson'ın yakın dostluğu ekranlar dışına taştı ve halen dostlukları devam ediyor.

10. Sense8

10. Sense8

Listemizin sonuna beğenmeyen kadar beğenenlerin de olduğu Sense8 dizisini eklemek istedik. Bir Netflix yapımı olan bu dizi, dünyanın farklı şehirlerindeki 8 insanın yollarının tuhaf bir şekilde kesişmelerini anlatıyor. Her bir karakterin farklı bir yeteneği var ama hepsi günlük hayattan. Fakat yollarının kesişmeleri telepatik bir yolla gerçekleşiyor. Oyuncular, bu bağı gerçek hayata taşıdılar ve bizce çok iyi yaptılar. Çünkü bu dostluk sadece kağıt üzerinde kalmamalıydı!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
14
11
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Buğra

Sense8 ekibi toplanıp grup mu yapıyor yani? Aklımda deli sorular...