Görüş Bildir
Haberler
Helen McCrory Kimdir, Kaç Yaşındadır? Helen McCrory’un Hastalığı Neydi?

Helen McCrory Kimdir, Kaç Yaşındadır? Helen McCrory’un Hastalığı Neydi?

Son olarak Peaky Blinders’da oynayan ve çok sevilen Harry Potter serisin yıldızlarından Helen McCrory, hayatını kaybetti. Uzun süredir kanser tedavisi gören 52 yaşındaki oyuncunun ölüm haberini eşi sosyal medyadan paylaştı. Birçok önemli yapımda boy gösteren ve Britanya İmparatorluk Nişanı sahibi Helen McCrory’un ölüm haberi sevenlerini adeta şoka uğrattı. Peki, Helen McCrory kimdir? İşte Helen McCrory’un başarılarla dolu kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Helen McCrory Kimdir?

Helen McCrory Kimdir?

Helen Elizabeth McCrory, 17 Ağustos 1968’de dünyaya geldi. Genellikle oynadığı televizyon dizileriyle tanındı. Londra Sanat Üniversitesi Drama bölümü mezunudur. Lucky Jim (2003), Charles II: The Power and The Passion (2003) televizyon dizilerinde oynamıştır.

1 Nisan 2006'da Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmi Bellatrix Lestrange rolü için seçildiği duyurulmuştu. Ancak McCrory hamileliği nedeniyle bu rolden çekilmek zorunda kaldı. Buna rağmen serinin 6. filmi olan Harry Potter ve Melez Prens'de Bellatrix Lestrange'in kardeşi Narcissa Malfoy'u canlandırmıştır. Ayrıca Doctor Who'da The Vampires of Venice bölümünde Rosanna karakterini canlandırdı.

Helen McCrory, 2003 yılında Five Gold Rings adlı tiyatro oyununda onunla birlikte yer alan oyuncu Damian Lewis ile tanıştı. Lewis ile evlenen McCrory'nin Manon adında 2006 doğumlu bir kızı ve Gulliver adında 2007 doğumlu bir oğlu bulunmaktadır. 2017 yılında Britanya İmparatorluk Nişanı almıştır. 2020 yılında Nisan ayında kocası Lewis ile birlikte COVID-19 pandemisinden etkilenen sağlık çalışanları için 1 milyon pound toplamışlardır.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın