Görüş Bildir
Haberler
Hazırladığın Yemek Masasına Göre Karakter Analizini Yapıyoruz!

etiket Hazırladığın Yemek Masasına Göre Karakter Analizini Yapıyoruz!

Aburoski
13.12.2018 - 18:32

Bize güzel bir akşam yemek masası hazırla, hem karnımızı doyuralım hem de karakterin hakkında biraz konuşalım! Ne dersin?

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Duyarlı ve şefkatli bir insansın!

Hazırladığın yemek masasına göre sen duyarlı ve şefkatli bir insansın. Hayatında gerçekleşsin ya da gerçekleşmesin sen her şeyi kendine dert edinmiş bir insansın. Asla ve asla bir insanı kırmak aklının ucundan bile geçmez. Karıncaya bile zarar veremeyecek bir insansın. Etrafındaki insanlar da bu özelliğinden dolayı seni çok seviyorlar. İnsanların dertlerine çare aramaktan hiçbir zaman sıkılmıyorsun. Nerede bir arkadaşının sorunu olsa kendi dertlerini unutup onun yardımına koşuyorsun. Kendi dertlerin hiçbir zaman başkalarının sorunlarının önüne geçmemiş. 'Nasıl olsa benim sorunlarım halledilir.' diye düşünüp adeta bir süper kahraman gibi koşuşturuyorsun. Bunu yaparken de hiçbir karşılık beklemiyorsun. İnsanlar seninle konuştuklarında sanki bütün negatif enerjilerinden arınıyorlarmış gibi hissediyorlar. Sen onlara çok iyi geliyorsun. Sen insanların ruhuna küçük de olsa dokunmayı seviyorsun. Onlarla bir bağ kurmak sana iyi geliyor. Çevrene karşı da çok saygılısın. Sana şefkatli olmayan insanlar sanki hayatı boşuna yaşıyormuş gibi geliyor. Dünyanın en güzel özelliğine sahip olduğun için seni kutluyoruz. Umarız ki karakterin hiçbir zaman değişmez ve insanlar hep sana koşar.

Kolay kolay her şeyi kafana takmıyorsun!

Hazırladığın yemek masasına göre sen kolay kolay her şeyi kafasına takmayan bir insansın! Belki de takıyorsun fakat bunu kesinlikle etrafındaki insanlara belli etmiyorsun. Çevrende gerçekleşen kötü olaylara karşı tabii ki de kulaklarını kapamıyorsun. O anlamda duyarlı bir insansın fakat yaşadığın kötü/olumsuz durumların hayatını belirlemesine izin vermiyorsun. Genel olarak hayatını sakin, normal yaşamayı tercih etmişsin. Çok fazla şey düşündüğünde hem bedeninin hem de beyninin çok fazla yorulduğunu hissediyorsun. Her zaman kafanı boşaltmayı rahatlatmayı başarabiliyorsun ve bu da senin hayatı daha güzel yaşamanı sağlıyor. Sen ruh sağlığını korumak adına böyle olmayı tercih etmişsin. Genel olarak insanlar gamsız bir insan olduğunu düşünüyor fakat aslında seni tanımadıkları için böyle düşüyorlar. Onlara kendini anlatmak zorunda değilsin. Bırak seni nasıl kafalarına yerleştirmişlerse öyle devam etsin. Onlara bir şeyler kanıtlamak zorunda değilsin. Duygusuz bir insan da değilsin. Sadece kafanı olumsuzluklara kapatmışsın o kadar. Hissizleşmedin yani. İnsanlar bunu anlamakta güçlük çekiyor ama olsun yapacak hiçbir şeyin yok. Sen böyle olmaya devam et. :)

Kendini genellikle insanlardan saklıyorsun!

Hazırladığın yemek masasına göre sen kendisini insanlardan saklayan birisin! İnsanlara kendinle ilgili bilgi vermekten çekiniyorsun. Bu durum bazen etrafındaki insanların canını sıksa da böyle davranmaktan vazgeçmiyorsun.  Kendini başkalarına açmak sana uygun gelmiyor.  Bazı zamanlar da dışa dönük, sosyal eğlenceliyken, bazı zamanlarda da içe dönük, soğuk olan bir insansın. Bu durum elbette ki kötü değil. İnsan ruh haline göre şekillenebilir. Seni arkadaşların zaten bu şekilde seviyor. Bazın çok aşırı olmasa da değişiklikler, farkılılıklar tercih edebiliyorsun. Tabii ki de bu farklılıklar, değişiklikler senin hayatını zora sokacak şeyler değil. Aynı zamanda sevdiklerinin hayatına da bir tık fazla müdahil oluyorsun. Onlar seni sevdikleri için rahatsız olduklarını söylemese de bu durumu bir gözden geçirmelisin. Bizim sana bu konudaki uyarımız olsun. Biraz daha insanların hayatına karışmamaya özen göstermelisin. Onun haricinde zaten iyi bir insansın. Kalbinin güzelliği yüzüne de yansımış sanki. İnsanı rahatlatıyorsun.

Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seviyorsun!

Hazırladığın yemek masasına göre sen eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seven bir insansın! Her zaman şakacı ve güleç bir insan olmuşsun. Bu özelliğin de insanlarla daha kolay iletişim kurmanı sağlıyor. Girdiğin ortamlarda hep göz önünde olan birisin. İnsanlar seninle konuşurken çok rahatlıyor. Sanki onların bütün streslerini alıyormuşsun gibi hissediyorlar. Aynı zamanda sen de eğlenceli vakit geçirdiğinde çok rahatlıyorsun. Ortamında yüzü asık, somurtkan biri de olsa anında onu güldürmeyi başarıyorsun. Bu özelliğin aslında tüm insanlarda olmalı. Artık mutsuz insan görmekten sıkıldık. Etrafımızda neşemizi yerine getirecek birilerine, bir şeylere ihtiyacımız var. Bunun sen de farkındasın. Elbette ki sen de kötü olaylar yaşıyorsun, senin de modunun düştüğü zamanlar oluyor fakat bunları hiçbir zaman çevrene yansıtmıyorsun. İnsanların hep seni güler yüzünle tanımasını istiyorsun. Ölene kadar da zaten sen böyle bilineceksin. İnsanların neşe kaynağı olarak...

Kendini çok iyi tanıyorsun!

Hazırladığın yemek masasına göre sen kendini çok iyi tanıyan bir insansın! Kendini tanıyabilmek ciddi anlamda insana avantaj sağlayan bir özellik. Nerede, nasıl hamleler geliştirebileceğini biliyorsun. Öz eleştiri de yapabiliyorsun ve buna göre davranışlarını belirliyorsun. İnsanın öz eleştiri kültürünü hayatının bir köşesine yerleştirmesi takdir edilmesi gereken bir şey. Zayıf yönlerinin de farkındasın. Bunu bilerek hayatına yön vermen hata yapma oranını azaltıyor. Kendini o kadar çok iyi biliyorsun ki eksi yönlerini artı yönlerinle kapatmayı çok iyi beceriyorsun. Ayrıca disiplinli görünmek de senin için dışarıya karşı imajın için çok önemli. Belki de çok sert görünüyorsun fakat işin aslı öyle değil. Sen içinde yaraları olan sadece dışarıya karşı güçlü görünmek isteyen birisin. Senin içinde aslında melek yatıyor melek. Yeteneklerinin yavaş yavaş farkına da varıyorsun. Bir an önce de bu özelliğini ortaya çıkarmalısın. Çünkü bu yetenekleri ortaya çıkarman kesinlikle senin yararına olacak. Bak o zaman teşekkür edeceksin bize. Sende cahillikten eser yok. Gayet aklı başında bir insansın.

Güçlü bir insan olduğunun farkındasın!

Hazırladığın yemek masasına göre sen güçlü bir insan olduğunun farkındasın! Sen her zorluğun üstesinden kolaylıkla gelebilecek bir insansın ve bunun da farkındasın. Kendinden her anlamda eminsin ve emin adımlarla ulaşmak istediğin noktaya ilerliyorsun. İnsanlar güçlü karakterinden dolayı seni soğuk ve katı olarak görebilirler fakat seni tanıdıkça aslında öyle bir insan olmadığının farkına varırlar. İstediğin bir şeyi başarana kadar yola devam ediyorsun ayrıca asla yarı yoldan dönmeyecek birisin. İllaki o başarıya ulaşacaksın. Hırslısın ve bu özelliğin bazı insanlar tarafından rahatsız edici bulunabilir. Etrafındaki insanlara da dikkatli davranan birisin ve faydasız insanları hiç sevmezsin. Tembel insanlar senin yakınından bile geçemez. Disiplinli, çalışkan insanlarla iletişim kurmayı seviyorsun çünkü onların sana bir şeyler katabileceğini düşünüyorsun. Sadece güçlü de değilsin, yaşadığın olumsuz olaylardan da ders çıkarabiliyorsun. O olumsuzluğa takılı kalmıyor, olayların üstesinden sana bir şeyler katarak geliyorsun.

1. Öncelikle masamızı seçelim!

2. Hangi yemek takımıyla masanı renklendirirsin?

3. Misafirlerine hangi çorbadan ikram edersin?

4. Peki pilav mı makarna mı?

5. Peki hangi dolma çeşidini yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ana yemeğimiz ne olsun peki?

7. Salatasız sofra eksiktir. Hangisini seçerdin?

8. Ekmeklerimizi de seçelim.

9. Son olarak, içeceklerimizi de seçip sofraya oturalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
873
430
227
184
168
119
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İhsan Ulusan

sistemimi çökertim mq beyaz ekran :D

baran bilgiç

ne kadar karaktersizsem sayfa test sonucunu göstermiyor bana

Egemen Erdogan

test bozuk sonucu göstermiyo

Gönül Çoban

Yoo Gösteriyor.