Görüş Bildir
Haberler
Haziran Ayı Aylık Burç Yorumları

etiket Haziran Ayı Aylık Burç Yorumları

Dr.Astrolog Şenay Devi
01.06.2023 - 07:02 Son Güncelleme: 02.06.2023 - 21:12

Maceraya hazır mısınız? 3 Haziran'da kaşif Yay burcundaki Haziran Dolunayı ve 18 Haziran'da meraklı İkizler burcundaki Yeni Ay ile işler ilginçleşmek üzere. Oldukça heyecan verici yeni yolculuklar için biraz yer açmayı umarak, Tutulma Sezonu artık geride kaldı.

Ay, eğlenceyi seven Yay Dolunayı ile başlarken, havada bir iyimserlik hissi var. Gökyüzü sınırdır. Kanatlarımızı açıp özgürce uçmaya hazırız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İster öğrenerek, ister bildiklerimizi öğreterek olsun, haziran ayı için anahtar kelimemiz “BİLGİ”.

İster öğrenerek, ister bildiklerimizi öğreterek olsun, haziran ayı için anahtar kelimemiz “BİLGİ”.

İçinizdeki 'guru'yu kucaklamak çok önemlidir. Sıklıkla bu gücü başkalarına veririz, 'her şeyi bilen' imajını dışımızdaki birine veya bir şeye yansıtırız. Şimdi hepsini geri getirme zamanı. Cevaplar sizde.. 

Sırada, 5 Haziran'da Venüs'ün tutkulu, çekici Aslan'a geçişi olacak. Yine de, bu geriye doğru dansı yapmadan önce, iyi bir partinin, biraz eğlencenin AŞK dolu  flörtün tadını çıkarmak bize kalmış. Ne de olsa Aslan ilgi odağı olmayı seviyor. Öyleyse devam edin ve biraz hoşgörülü olun! Bir yakalama var: Venüs'ün büyük Aslan'a adım attığı tarihte, kısa bir an için Plüton'a karşı çıkıyor. Bu, aşk veya para ile ilgili gelişen potansiyel olarak toksik bir duruma benziyor. Dramadan kaçının. Buna değmeyecek. 

Haziran ayrıca hem Satürn hem de Neptün'ün sırasıyla 17 ve 30 Haziran'da Balık burcunda gerilediğini görecek ve bu da onu toplamda üç gezegen olacak. Plüton da dahil olmak üzere yavaş gidiyor. Biraz geri adım atmasını bekleyin, ancak bu konuda çok fazla yaygara yapmayın. Bu yavaş hareket eden gezegenler zaten genellikle yılın en az yarısında geri hareket halindedir. Elbette, üzerinde çalışmamız gereken birkaç karmik test, sorumluluk ve sınır olabilir. Ama bu sadece hayat, değil mi? 

Daha da önemlisi 11 Haziran'da Pluto'nun Oğlak burcuna geçmesi. Kısa bir süredir Kova ile flört ediyor, ama şimdi bitmemiş işleri tamamlamanın zamanı geldi. Hayatınızdaki hangi yapılar yıkılıyor? Aciliyet hissini nerede hissediyorsunuz? Buna odaklanın. Ve gücünüzü iki elinizle tutmayı unutmayın.

Koç

Koç

Pluto, 11 Haziran'da kariyer sektörünüze küçük bir ziyarette bulunuyor. 2008'den beri burada ve son birkaç aydır gizlice dışarı çıktı ve sizi bir süre rahat bıraktı. Artık geri döndüğüne göre, sonsuza dek serbest bırakmak için neye ihtiyacın var? Uzaklaşmanız, yeniden yapılandırmanız veya kendi işinizi kurmanız mı gerekiyor? Baskı var ama üstesinden gelemeyeceğin bir şey değil. Elmasların en ekstrem koşullarda oluştuğunu biliyorsunuz. Ve sen hepsinin en güzel elmasısın. Ay boyunca biraz huzursuz hissediyorsanız, çılgınca bir şeyler yapın, ancak kendinizi güvende tuttuğunuzdan emin olun.

Boğa

Yöneticiniz Venüs bu ay 5 Haziran'da sizin için yepyeni bir alana ilerliyor. Ne kadar heyecan verici! Lüks seven bölgenizde, fiziksel alanınızı olabildiğince muhteşem ve bereketli hale getirme dürtüsünü hissediyor olmalısınız. Öyleyse devam edin ve o harika enerjiye sahip çıkın. Oturma odanızı yenileyin. Bir akşam yemeği partisine ev sahipliği yapın. Venüs oldukça uzun bir süre burada olacak, bu da bunu ev ve aile için ekstra özel bir zaman haline getiriyor. Aşk şu anda çok gerçek, hem verme hem de alma söz konusu olduğunda. Kalbinizi genişçe açın ve her şeyin içeri girmesine izin verin.

İkizler

Pekala, , zeki olan sen değil misin? Merkür 11 Haziran'da burcunuza giriyor ve bu göksel etki sizi daha da akıllı yapıyor. Sadece çok fazla zorlamamaya dikkat et. Bir fikre sahip olmak önemlidir, ancak bunu iyi bir dinleme kulağıyla dengelemeyi unuttuğunuzda değil. Nefes almak için ara verin. Tüm bunları söyledikten sonra, bu ay bir niyet belirlemek için o parlak zekanızı kullanın, çünkü 18 Haziran'daki İkizler Yeni Ayı size istediğiniz her şeyi vermeye hazır. Dünya senin istiridyen ve ufukta yeni bir şafak doğmakta. 

Yengeç 

Yaşasın, doğum gününüzün başlangıcı! Tüm bu parlak, güçlü yeni enerjiyle ne yapacaksın? Ne istiyorsun? Şu anda en çok neyi arzuluyorsun? Enerjinizi neye harcayacaksınız? Her şey sana bağlı. 21 Haziran'dan itibaren güneş üzerinizde parlıyor ve elinizden gelenin en iyisini yapmanıza yardımcı oluyor. Dolunay ve Yeni Aylar, göz kulak olmanız için her zaman önemlidir. 3 Haziran'da rutinler bölgenizdeki Dolunay ve 18 Haziran'da ruhsal bölgenizdeki Yeni Ay, perde arkasındaki başlangıçları vurguluyor. İş ve içsel şifa ile ilgili başlangıçlar. Belki de bu yeni şeylerin ortaya çıkması için ihtiyaç duyduğunuz alanı yaratmak için belirli bir rutini, alışkanlığı bırakmanız gerekiyor.

Aslan

Aslan

Aşk ve güzellik gezegeni Venüs, bu ay 5 Haziran'da burcunuza giriyor. Önümüzdeki ay gerilemeye başlayacağı için bir süre burada kalacak. Bu, onunla geçireceğiniz daha da lezzetli zaman geçirmenizi sağlar. Sana hediyeler vermeye çok hazır. Kendiniz hakkında her zaman çok iyi hissetme, kendini sevme armağanı ve seni seveni sevme armağanı gibi hediyeler. Artı, görünüşünüz ve imajınız konusunda uzun süredir olduğundan daha fazla emin olmalısınız. Bu güven, insanları nefis bir bal küpüne giden arılar gibi size çeker. Arzuladığın ilgiyi görmek gibisi yok, değil mi? Hedeflerine odaklan ve ilerle.

Başak

Derslerin ve karmanın gezegeni Satürn, bu ay 17 Haziran'da geri gidiyor. Şu anda ilişkileri temsil eden evde olduğuna göre, muhtemelen onun itme ve dürtüklemesini deneyimleyeceğiniz yer burasıdır. Şu anda öğrenilecek şeyler var ve bu ne kadar zor görünse de ruhunuza iyi geliyor. Bu dönem tamamen bağlantılarınızda yeni yapılar oluşturmak ve hatta belki de çalışmayanlardan uzaklaşmakla ilgilidir. Yine de çekip gitmeden önce, yeterince çaba harcadığınızdan emin olun. Satürn tepeler için koşmakla ilgili değil. Hayır, adım atmakla, kendi payına düşeni sahiplenmekle ve sorumluluk almakla ilgili. Buna sahipsiniz.

Terazi

Yöneticiniz Venüs, bu ay doğum haritanızın yepyeni bir bölümünde dans ediyor. 5 Haziran'da arkadaşlık ve topluluk alanınızı şereflendirerek, bu ayı yeni ve eski bağlantılar için çok özel bir ay haline getiriyor. Geceyi geçirin ya da size hayran olanlarla bir araya gelin; ruhunu besleyecek. Bazı büyük yeni hedefler belirlemekten de çekinmeyin. Venüs önümüzdeki ay geri hareket edeceği için burada çok uzun zaman geçirecek, bu nedenle gelecek vizyonlarınıza ince ayar yapmak için bolca zamanınız var. 18'inde Yeni Ay ile birlikte seyahat de sizin için olası olabilir, bu yüzden devam edin ve büyük hayaller kurun.

Akrep

Muhtemelen oldukça inişli çıkışlı bir yolculuktan sonra, bu aslında sizin için oldukça huzurlu bir ay. Tutulma Sezonu, dünyanızdan pek çok şeyin kaldırıldığı ve hatta potansiyel olarak bazı güçlü yeni başlangıçların olduğu kaotik bir dönemdi. Hepsini özümsemek için şimdi zaman ayırın. Kalbinizi dinleyerek dinlenin. İyileşmenin zamanı.  Manevi uygulama ve araçlarla ruhunuzu genişletmeye odaklanın. 21 Haziran'da Güneş doğum haritanızın bu bölgesine girerken, öğrenmek, öğretmek veya akıl hocalığı yapmak için güzel bir zaman. İlişkiler bu ay önünüzde birkaç testle arka planda kalabilir. Gerektiğinde uygun mantıklılığı kullandığınız sürece, üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey değildir.

Yay

Yay

3 Haziran'da kendi burcunuzda bir Dolunay bu ay ortaya çıkıyor! Bu, son doğum gününüzdeki olayların bir özeti, o zaman sizin için hangi tohumlar ekildi? Şu anda neyin meyve vermeye başladığını görebiliyorsunuz? Daha da önemlisi, cesur yeni bir geleceğe doğru ilerleyebilmeniz için neyin serbest bırakılması ve üzerinde yeniden çalışılması gerekiyor? Çünkü kabul edelim, 18 Haziran'da ilişki bölgenizdeki Yeni Ay ile birlikte sizin için harika yeni başlangıçlar var. Genel olarak ilişkiler, önümüzdeki birkaç ay içinde dünyanıza yenilerinin girmesiyle olumlu bir başlangıç yapıyor.

Oğlak

Yöneticiniz Satürn, 17 Haziran'da düşünme ve iletişim bölgenizde geri hareketine giriyor. Son kısa bir süre içinde, muhtemelen ne öğrendiğinizi ve daha ne öğrenmeniz gerektiğini düşündünüz. Genellikle ciddi olan zihniyetiniz son zamanlarda daha da odaklanmış olabilir ve bardağın boş tarafını görmemeye dikkat etmelisiniz. Bu ay, bilginizi yapılandırın ve onu gerçek dünyaya nasıl yansıtabileceğinizi görün. Bu, bir tür kurs almayı veya hatta belki de koçluk moduna geçmeyi gerektirebilir. Çok fazla bilgeliğin var, bu yüzden kendinden bir saniye bile şüphe etme.

Kova

11 Haziran'da Pluto burcunuzdan kısa bir süreliğine ayrılıp sizin için dinlenme ve toparlanma ile bağlantılı sektörü yeniden ziyaret ediyor. Hissettiğiniz baskı kalkmalı ve daha kolay nefes almanıza yardımcı olmalıdır. Bütün bu özgürlükle ne yapacaksın? Pekala, muhtemelen son zamanlarda hangi dönüşümlerin gerçekleştiğini ve nelerin hala dönüştürülmesi gerektiğini düşünmelisiniz. Artık işlem yapmak için zamanınız var. Akıllıca kullanın. Maddi durumunuza iyice bakın ve ister kendinizle ister başkalarıyla ne şekilde daha net sınırlar belirlemeniz gerektiğini fark edin.

Balık

Satürn şu anda burcunuzda ve bu ay 17 Haziran'da geri gidiyor. Kendi otoritenize adım atmak için karşılaştığınız testler ve zorluklar şimdi arka planda kalıyor. Bu, yaşam yönünüzü daha iyi kontrol altına almak için ne tür yapılar yarattığınıza odaklanmanız için size zaman tanır. Şimdiye kadar hangileri çalışıyor ve hangileri yankılanmıyor? Önümüzdeki birkaç ay için yavaşlayın. Size doğru geliyormuş gibi görünen karmik derslere açık olun. Bu senin için inanılmaz derecede olgunlaşan bir an ve muhtemelen henüz göremediğin şekillerde büyüyorsunuz bu güçlü enerjiyi en yüce hayrınıza kullanın. 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
4
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın