Görüş Bildir
Haberler
Hazal Kaya İddialı Olarak Geri Döndü: Hazal Kaya'dan Olay Pozlar

Hazal Kaya İddialı Olarak Geri Döndü: Hazal Kaya'dan Olay Pozlar

Uzun süre sonra Misafir dizisinde canlandırdığı Gece karakteriyle ekranlara dönen Hazal Kaya, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekmeye devam ediyor. Katıldığı bir programdan sonra fotoğraflarını paylaşan Kaya'nın giyim tarzına hayranları beğeni yağdırdı. İşte Hazal Kaya'nın sosyal medyayı sallayan o pozları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay'la mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla beğeni topladı. Ali Atay'la dünyaevine girdikten sonra Fikret Ali isminde erkek bebek dünyaya getiren ve bir süre ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Hazal Kaya, oğlunun büyümesinin ardından yeniden ekranlara döndü. Şu sıralar Buğra Gürsoy ile birlikte Misafir dizisinin kadrosunda yer alan ünlü oyuncu, sosyal medyayı aktif kullanmayı da ihmal etmiyor.

Fox TV'de Buğra Gülsoy ile başrolünü paylaştığı dizisi Misafir için final kararı verilen Hazal Kaya, Gain'in sohbet programı 'Orda Rahat Mısın'da Mirgün Cabas'ın konuğu oldu.

Hazal Kaya, program sonrası Instagram hesabından fotoğraflarını paylaştı.

Kaya paylaşımına 'Şahane bir sohbetten, yemek yaptığım ilk ve tek programdan geriye kalan kareler bunlar sayın seyirciler. Belli ki orada çok rahatım' notunu yazdı.

31 yaşındaki ünlü oyuncunun paylaşımına kısa sürede 200 bin beğeni geldi. Güzel oyuncunun pozlarına Burcu Kara, Ceyda Ateş, Şükran Ovalı ve Bizim Hikaye'deki rol arkadaşı Burak Deniz de emojilerle yorum yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte Hazal Kaya’nın takipçilerinin alev emojisi yağdırdığı o kareler…

Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu Hazal Kaya, 2019 yılında oğlu Fikret Ali'yi kucağına aldıktan sonra ekranlara ara vermişti.

Kaya uzun süre sonra Fox'un dizisi Misafir ile ekranlara dönmüştü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sahncakr

sanmıyorum. Hazal Kaya'nın iddialı pozlarıyla sosyal medyayı salladığını sanmıyorum. Editörü dislike'layacak veya engelleyecek buton gelsin click bait başlık... Devamını Gör

Arif Ali

Hala sallanıyor sosyal medya.. öyle böyle değil