Görüş Bildir
Haberler
Hazal Kaya - Ahmet Hakan Tartışmasına Tuba Büyüküstün de Dahil Oldu: "Neden Ahmet Hakan Okumuyorum?"

Hazal Kaya - Ahmet Hakan Tartışmasına Tuba Büyüküstün de Dahil Oldu: "Neden Ahmet Hakan Okumuyorum?"

CansinA
07.03.2022 - 15:33

Ahmet Hakan, geçtiğimiz hafta Netflix'te izleyicilerle buluşan, Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın başrollerini paylaştığı Pera Palas'ta Gece Yarısı isimli internet dizisi hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Yeni dizi hem çok iltifat almış hem de büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Ahmet Hakan da eleştiri yapan isimler arasında yer alıyordu. Nefret söylemleriyle '5 sebep' sıralayan Hakan'a tepkiler yükselmiş, Hazal Kaya da cevap olarak isim vermeden 'Senin Fikrinin Ne Önemi Var Vasat Herif' yazılı bir fotoğraf paylaşmıştı. Ahmet Hakan da bu cevaba karşılık vermişti. Şimdi ise Hazal Kaya'ya bir destek de Tuba Büyüküstün'den geldi. Tuba Büyüküstün açıklamasında nelere yer verdi? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ahmet Hakan ve Hazal Kaya arasındaki gerilim devam ediyor. Tarafların karşılıklı atışmalarına Tuba Büyüküstün de dahil oldu. Ahmet Hakan'ı neden okumadığına dair açıklamalar yapan Büyüküstün, Hazal Kaya'nın paylaşımının ardından yaptığı açıklamayla Hazal Kaya'ya destek verdiğini göstermiş oldu. Peki, Tuba Büyüksütün'ün paylaşımında ne yazıyordu? İşte detaylar...

Tuba Büyüküstün'ün Paylaşımı Şu Şekilde Oldu;

Tuba Büyüküstün'ün Paylaşımı Şu Şekilde Oldu;

Hazal Kaya'nın Ahmet Hakan'a karşı; 'Bazılarının eleştirinin adaletine dair terazisi kaymış da olabilir. Ama teraziniz kayarken bedenime, varlığıma nefret içerikli yorumlar yapamazsınız. Haddiniz değil!' sözlerini söylemesinin üzerine, Tuba Büyüküstün de bu paylaşımı yaparak Hazal Kaya'ya destek verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Saffet Filiz

Ahmet hakanı sevmeme ama kadın gerçekten kötü oynamış bunu farkında konuşulmasın diye mi konuyu değiştirmeye çalışıyor bilmiyorum ama kadın kötü oyuncu.

batistuta

ahmet hakan la bir konuda aynı düşüneceğim aklıma gelmezdi, gerçekten çok kötü oyunculuğu var, çok donuk ve mimik sıfır, aşkı memnu da o çıkınca daralıyordum... Devamını Gör