Görüş Bildir
Haberler
Hayranları Tarafından Pek Bilinmeyen Yetenekleriyle 17 Dünya Yıldızı

Hayranları Tarafından Pek Bilinmeyen Yetenekleriyle 17 Dünya Yıldızı

Arslan Ural Karabağlı
10.05.2015 - 11:17 Son Güncelleme: 23.05.2017 - 13:18

1. Justin Bieber

1. Justin Bieber

Bieber'ın, 'Rubik Küp'lere olan ilgisini sıkı takipçileri bilir. Katıldığı birkaç TV programında bu konudaki yeteneğini, 90 saniye civarında bir süre zarfında, kübü çözerek zaten ispatlamıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Harrison Ford

2. Harrison Ford

Uçmak, ünlü aktörün hayattaki en büyük tutkusu. Her ne kadar son uçuşunda büyük bir kaza geçirmiş olsa da, medyada çıkan haberlere göre, aktör yeniden pilot koltuğuna geçmek için sabırsızlanıyormuş.

3. Forest Whitaker

3. Forest Whitaker

Ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu, zaten hepimiz biliyorduk. Ancak ünlü aktörün, aynı zamanda da harika bir şarkıcı olduğunu bilen pek yoktur. Kanıt isterseniz, 'Black Nativity' adlı filmde Jennifer Hudson ile yaptığı düeti dinlemenizi öneririz.

4. Ke$ha

4. Ke$ha

Şarkıcı Ke$ha'nın ise çok yetenekli bir zanaatkar olduğu söyleniyor. Fakat malzeme olarak kullandığı şeylerin genelde insan parçaları söylersek, bilmiyoruz ne dersiniz. Evet doğru okudunuz, insan parçaları. Özellikle de hayranlarından gelen dişleri. Ke$ha bu dişleri kullanarak kendine küpe, kolye ve bileklik gibi takılar üretiyormuş. Ancak şarkıcının uzun süredir tedavi gördüğü rehabilitasyon merkezi, geçtiğimiz günlerde bir basın açıklaması yaparak; bundan böyle Ke$ha'nın, hayranlarından gelen bu tür malzemeleri kabul etmeyeceğini bildirmiş.

5. Pierce Brosnan

5. Pierce Brosnan

Belki inanmayacaksınız ama, Pierce Brosnan'a aktörlük dünyasının kapılarını açan şey, harika bir ateşbaz (alev yutan) olmasıymış. Gençliğinde bu konuda eğitim gören Brosnan, kariyerinin ilk dönemlerinde bir sirkte bile çalışmış. Ta ki bir menajer onu fark edene kadar...

6. Vin Diesel

6. Vin Diesel

Oyunculuk kariyerinden önce ne ile meşgul olduğunu sorsak; sanıyorum pek az kişi, Diesel'in aslında bir oyun tasarımcısı olduğunu söylerdi. Hatta zamanında, kendine ait bir şirketi bile varmış...

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Kate Beckinsale

7. Kate Beckinsale

Beckinsale'in çoğu edebiyatçıyı kıskandıracak kadar yetenekli olduğunu söylesek, bilmiyoruz ne dediniz. Fakat doğru. Hatta W.H Auden adına verilen edebiyat ödülünü iki kez kazanmış. Bu arada Beckinsale'in Oxford mezunu olduğunu ve üç dil konuşabildiğini de söylemekte fayda var sanırım.

8. Clint Eastwood

8. Clint Eastwood

'Clint Eastwood' denilince, haliyle herkesin aklına ilk olarak oynadığı 'Western' filmleri gelir. Eastwood hakkında çoğu insanın bilmediği şey ise onun şarkıcılık yönüdür. 60'larda, çoğu aşk parçası olan ve sözlerini kendi yazdığı bir dizi albüm yayınlasa da, devamının getirmemiştir.

9. Brian May

9. Brian May

Belirli bir yaş grubunda olup da, onun ne kadar iyi bir gitarist olduğunu bilmeyen yoktur. Fakat onun aynı zamanda doktoralı bir astro-fizikçi olduğunu muhtemelen kimseler duymamıştır.  Ne yazık ki Freddie Mercury'nin vefatından sonra, May'i de eskisi kadar göremez olduk.

10. Christopher Walken

10. Christopher Walken

İnanması her ne kadar güç olsa da, ünlü aktör; kariyerinin ilk yıllarında bir sirkte, aslan terbiyecisi olarak çalışmış.

11. Susan Sarandon

11. Susan Sarandon

Onun için tam bir masa tenisi tutkunu deniliyor. Öyle ki, kendine ait 'SPiN' adında birçok şubesi olan masa tenisi organizasyonu bile varmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Heidi Klum

12. Heidi Klum

Klum'un eserleri gayet iyi fiyatlardan alıcı bulan bir ressam olduğunu duymuş muydunuz?

13. Kristen Stewart

13. Kristen Stewart

Başarılı oyuncunun, aynı zamanda çok yetenekli bir hokkabaz olduğunu; katıldığı televizyon programları sayesinde, bizler de öğrenmiş olduk.

14. Jennifer Garner

14. Jennifer Garner

Lise çağında amatör bir hevesle başladığı saksafon eğitimini, hiç aksatmayan oyuncu; dinleyenlere göre artık tam bir müzisyenmiş.

15. Angelina Jolie

15. Angelina Jolie

Küçük yaşlarda başladığı için; iki bıçağı ardı ardına fırlatıp hedefi tam 12'den vurmak, güzel oyuncu için çocuk oyuncağıymış.

16. Bruce Willis

16. Bruce Willis

Willis, büyük bir 'blues' tutkunu olması dışında; oldukça yetenekli bir armonika sanatçısı. Hatta bir keresinde, Ray Charles'ı anma etkinliğinde sahneye BB King ile birlikte çıkmışlığı bile var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Viggo Mortensen

17. Viggo Mortensen

Heidi Klum gibi o da oldukça başarılı bir ressam. Yakından tanıyanlar onun için, 'on parmağından on marifet' yakıştırması yapıyormuş...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
152
28
28
24
16
10
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
alper arslan

Angelina Jolie her halin bence çok zarif.

White Troll

Burada görünce hatırladım zaten hiç unutmuyorum kara kapılarda aragorn u tam yere yapıştırdım ezecem birden büyük bir gürültü bir döndüm arkama ne göreyim sa... Devamını Gör

Bahadır A

Brian May şayet yanlış hatırlamıyorsam daha 1-2 ay önce, çalıştığı bir proje sayesinde (NASA projesiydi galiba) tekrar gündeme gelmişti. Ama lanet olası balı... Devamını Gör

yeldas

http://www.matematiksel.org/rock-yildizi-fizikci-brian-may/ ....sanırım bundan bahsediyorsun...nasa'nın Plüton'u araştırmak üzere gönderdiği uzay aracının k... Devamını Gör