Görüş Bildir
Haberler
Hayatınızın En Özel Gününde Burcunuza Göre Giymeniz Gereken Gelinlik Modelini Söylüyoruz!

etiket Hayatınızın En Özel Gününde Burcunuza Göre Giymeniz Gereken Gelinlik Modelini Söylüyoruz!

Burcunuza göre hayatınızın en önemli günlerinden biri olan düğününüzde ne tarz bir gelinlik giymeniz gerektiğini öğrenmek ister misiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç Burcu

1. Koç Burcu

Entelektüel, öz güveni yüksek ve oldukça da cesur olan koç burcu kadınları, sıradanlıktan hoşlanmazlar. Farklı olmayı ise delicesine severler. İşte tam da bu nedenle, gelinlik tercihlerini klasikten yana değil, aksine farklı ve dikkat çekici olandan yana kullanmalıdırlar.

2. Boğa Burcu

2. Boğa Burcu

Boğa burcu kadınları narin bir bedensel yapıya sahiptirler. Ayrıca doğal güzelliğiyle bilinen boğa kadını, zarafetin kelime karşılığıdır. Eh hâl böyle olunca romantizmi ve duygusallığı en güzel yansıtan düşük omuz trendi onlar için en doğru tercih olacaktır.

3. İkizler Burcu

3. İkizler Burcu

Değişken yapılarıyla bilinen ikizler burcu kadınları, aslında oldukça renkli bir -hatta iki- karaktere sahiptirler. Bu nedenle gelinlikleri de onların kişlikleriyle uyum içinde olmalıdır. O yüzden ikizler burcu kadınları, birkaç küçük hamleyle farklı modellere girebilen tek bir gelinlikle düğün günlerine renk katmalıdırlar.

4. Yengeç Burcu

4. Yengeç Burcu

Yengeç burcu kadınları modayı takip etmek yerine, kendi tarzlarını yaratmayı severler. Ancak geleneklerine olan bağlılıkları, düğün günü geldiğinde daha ağır basacaktır. İşte bu nedenle klasik ancak mükemmel kesim bir gelinlik onlar için en doğru seçenek olacaktır.

5. Aslan Burcu

5. Aslan Burcu

Mükemmeliyetçilikleri ile bilinen aslan kadınları, düğün günlerinin kusursuz ve oldukça da iddialı olmasını isterler. Bu nedenle gelinlik tercihlerini sade tasarımlardan değil, aksine çok daha iddialı olanlardan yana kullanmalıdırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak Burcu

6. Başak Burcu

Başak burcu kadınları detay tutkunudurlar. Asıl güzelliklerin detaylarda gizli olduğunu çok iyi bilirler. Bu nedenle seçecekleri gelinliğin her bir noktası incelikle düşünülmüş ve işlenmiş olmalıdır.

7. Terazi Burcu

7. Terazi Burcu

Terazi burcu kadınlarının estetik duygusu oldukça gelişmiştir. Modayı da oldukça sıkı bir şekilde takip ederler. Sadece giyim kuşam konusunda değil, hayata dair yaptıkları tüm tercihlerinde oldukça başarılıdırlar. Zevk sahibi terazi burcu kadınları gelinlik tercihlerini zarafetle şıklığın kesiştiği, feminen tasarımlardan yana kullanmalıdırlar.

8. Akrep Burcu

8. Akrep Burcu

Herkesin bildiği gibi akrep kadınları tutkuyla yoğurulmuşlardır. Çekicilikleri de hat safhadadır. Etraflarında olup da etkileri altına girmemek neredeyse imkansızdır. Hayatlarının en özel günü olan düğünlerinde de bu özelliklerini vurgulamaları en doğrusu olacaktır. Bu nedenle tercihlerini seksi gelinliklerden yana kullanmalılar. Ama 'ucuz seksi' olanlardan ise köşe bucak kaçmalılar.

9. Yay Burcu

9. Yay Burcu

Yay burcu kadınları hayatı bir seyahat olarak görür. Her an, her saniye etraflarında keşfedebilecekleri güzellikleri arayıp dururlar. Düğün günleri de onların hayat yolları üzerindeki güzelliklerden en önemlisidir. Bu yüzden o özel günü hem güzel hem de rahat geçirmek isterler. Çünkü rahatlarına çok düşkündürler. Bu nedenle balık kesim değil de, içinde kendilerini hapsetmeyecek rahatlıkta gelinlikler giymelidirler.

10. Oğlak Burcu

10. Oğlak Burcu

Oğlak kadınları gereksiz süsleme ve şatafattan hoşlanmazlar. Abartıdan da köşe bucak kaçarlar. Son dönemlerde hit yapan minimalizm, onların hayat tarzıdır desek yanlış olmaz. Bu nedenle oğlak burcu kadınları minimal ve modern kesim gelinlikler tercih etmelidirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova Burcu

11. Kova Burcu

Diğer insanların aksine kova burcu kadınları, doğaya aşkla bağlıdırlar. Onun zarar görmesini asla istemezler. Çılgınca artan tüketim kültürünü de bu nedenle sıkça eleştirirler. Ayrıca geçmişe ve yaşanmışlıklara olan inanılmaz da bir saygıları vardır. İşte bu nedenle ruhu olan vintage bir gelinlikle mutluluğa evet demelidirler. Anne, anneanne gelinlikleri de saklandığı yerden çıkarılabilir elbette! :)

12. Balık Burcu

12. Balık Burcu

Balık burcu kadınları hayalperestliği ve romantikliği tavan noktasında yaşarlar. Aşk ise onların dünyasında hayat anlamına gelir. Konu modaya geldiğinde ise gerçekten inanılmaz derecede zevklidirler. Bu nedenle hayal gibi görünen bohem gelinlikler tam da balık kadınına uygundur!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
404
148
85
44
35
31
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
milagroluna

Kardeşim Paris'te evlenmiyoruz ki en fazla karakardesler düğün salonu salonu Biz orda nasıl giyelim su gelinliği

Beyza

neden sadece kova burcunun gelinliği iğrenç? NEDEN?

zeytin

ama o çok güzel bi gelinlik. başındaki olmadan, daha salaş bi saç modeli ile bence çok güzel olur.

yuuki

güzeller ama bunu giysek kimse gelin olduğumuzu anlamaz bile