Görüş Bildir
Haberler
Hayatınızda Duygusuz İnsanlara Yer Vermemeniz İçin 14 Mutlak Sebep

Hayatınızda Duygusuz İnsanlara Yer Vermemeniz İçin 14 Mutlak Sebep

diazepam
26.05.2016 - 16:45

Kesin İsviçreli veya İngiliz bilim insanları bu tür kişileri isimlendirmişlerdir. Biz özetle duygusuz insanlar diyoruz ancak daha afili, daha Latince bir ismi mutlaka vardır. Bilmemize de gerek yok, çünkü bu insanları hayatımıza ne kadar az dahil edersek o kadar iyi. Bu insanlar duygulardan muaftır, sevemez, aşık olamaz, bağlanamaz, özlemez, düşünmez, acı duymaz. 

İnsanı insan yapan duygulardan arınmış veya bu duyguları hiçbir zaman edinememişlerdir. Bunlar safi zarar kimselerdir, hayatına girdiği insanın duyguları ve enerjisiyle beslenirler. Çok sosyal görünürler, yalnız kalmayı hiç sevmezler, çünkü kendilerine kendileri de tahammül edemiyordur!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu kişiler tam anlamıyla negatif insanlardır, karşısındaki insanın mutluluğuna tahammül edemezler, onu bir şekilde bozmanın, sekteye uğratmanın telaşına düşerler.

2. Kıskançtırlar, ama o hissiyatı, o anı, o sevgiliyi, o eşyayı, vs. kendileri için istediklerinden değil, sizin sahip olmanızdan dolayı rahatsız olurlar.

3. Empati denen şeyin zerresini bu insanlarda göremezsiniz, bencilliğin bir üst seviyesini yaşarlar, dertleri mutlu olmak değil, diğer insanları da mutsuz etmektir.

4. Düşüncesizdirler, yaptıkları veya yapmadıkları bir şeyin hayatlarındaki diğer insanları nasıl etkileyeceğini zerrece düşünmezler.

5. Asla ince planların insanı değillerdir, kırıcı üsluplarını, zararlı alışkanlıklarını olabilecek en kaba haliyle sergilerler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Beklentileri karşılama konusunda sıfır noktasında bulunurlar, bu tür insanlardan bir şeyler, hele hele iyi bir şeyler beklemek size zarardan başka bir şey vermez.

7. Son derece dengesiz, tutarsız ve kararsız bir yapıları vardır, bulundukları ortama, isteklere, yaşananlara göre bunlardan herhangi birini, ama mutlaka birini sergilerler.

8. Sevmeyi, seviyorlarsa bunu göstermeyi bilmezler, kazara kendinizi bunlardan biriyle ilişki içinde bulursanız geçmiş olsun, ömrünüzden ömür gidecektir.

9. Hayatı güzel kılan küçük detaylar, ayrıntılar, tatlı sürprizler bu insanlarda bulunmaz, çünkü az önce dediğimiz gibi olabilecek en yavan haliyle yaşarlar.

10. Kendilerini iyi hissettikleri sürece diğerlerinin nasıl hissettikleri hiç önemli değildir, zira onlardan önemlisi yoktur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Çok kolay yalan söylerler ve asla ders almazlar, çünkü bu kişilerin davranışlarının yaşattığı hissiyatı anlama gibi bir kabiliyetleri yoktur.

12. Patavatsızlık bunların genel davranış biçimidir, neyi, nerede, ne zaman söylemeleri gerektiği konusunda herhangi bir fikre sahip değildirler.

13. Hayatlarında her zaman çok insan vardır ve bugüne kadar çok insan tanımışlardır, bu kadar devridaimin olduğu bir yerde bu çok doğaldır.

14. Aileleriyle, arkadaşlarıyla, olabilecek herkesle sorunları vardır, ama sorarsanız “aman boş ver kendileri bilir” diyeceklerdir.

Bu insanları fark ettiğiniz an hayatınızdan çıkarmanız gerekir, siz bunu yapmazsanız o sizinle beslenecek, hayatınızdaki güzellikleri alacak, sizi solduracak sonra da yeni kurbanlarının peşine düşeceklerdir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
117
45
32
12
6
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?