Görüş Bildir
Haberler
Hayaller ve Hayatlar'dan Beklenmedik Karar: Hayaller ve Hayatlar Dizisi Bitiyor mu?

Hayaller ve Hayatlar'dan Beklenmedik Karar: Hayaller ve Hayatlar Dizisi Bitiyor mu?

GNS
08.05.2022 - 19:29

beIN Connect'in son dönemde büyük bir başarı elde ettiği dizilerinden Hayaller ve Hayatlar'dan sevenlerine üzen bir haber geldi. İlk bölümü ile 17 Şubat'ta ekranlara gelen dizinin başrollerinde, ekranların sevilen yüzleri Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Ekin Mert Daymaz, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü gibi pek çok isim yer alıyor. Peki Hayaller ve Hayatlar dizisi bitiyor mu? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dijital dizilerin son dönemde popülerliğini artırması ile birlikte, pek çok platform dizi üretimine geçmeye başladı. Digitürk bünyesi altında bulunan beIN Connect'in de dijital dizileri yayınlamaya başlaması ile adından söz ettirmesi dikkatlerden kaçmamıştı. Pek çok başarılı oyuncunun bir araya geldiği Hayaller ve Hayatlar dizisi, sosyal medyada çokça konuşulmuştu. Dizinin sevenlerine üzen bir haber geldi. İşte detaylar...

Hayaller ve Hayatlar Dizisinden Üzen Haber!

Hayaller ve Hayatlar Dizisinden Üzen Haber!

NG Medya imzası taşıyan dijital dizi Hayaller ve Hayatlar'dan sevenlerini üzen bir haber geldi. Altan Dönmez ve Orkun Çatak'ın yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu ise Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak birlikte üstleniyor. Beklenmedik aşk hayatları ile izleyici karşısına çıkan 4 arkadaşın hikayesini anlatan Hayaller ve Hayatların bitimi için geri sayım başladı.

Hayaller ve Hayatlar Bitiyor mu?

Hayaller ve Hayatlar Bitiyor mu?

Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Serkay Tütüncü gibi başarılı oyuncuların başrolünde yer aldığı Hayaller ve Hayatlar dizisinin final yapmaya karar verdiği öğrenildi.

Farklı bakış açılarıyla ele alınan ve bizden biri gibi hissettiren dizinin Perşembe günü yayınlayacağı 25-26. bölüm ile final yaparak yayın hayatına veda edeceği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın