Görüş Bildir
Haberler
Hayalinizdeki Spor Odasını İnşa Etmenizi Sağlayacak Para Harcamaya Değer 20 Şey

etiket Hayalinizdeki Spor Odasını İnşa Etmenizi Sağlayacak Para Harcamaya Değer 20 Şey

Nurseda Gerek
25.02.2022 - 17:10

Sporu hayatınızın merkezine yerleştirmenize rağmen spor salonuna gitmek eziyet gibi mi geliyor? Ya da evinizde spor yaparken spor salonundan daha fazla mı verim alıyorsunuz? Cevabınız evetse, evinizi spor salonuna çevirmenizin zamanı geldi demektir. Gelin, evinizde kullanışlı bir spor odası inşa etmenize yardımcı olacak ürünleri birlikte inceleyelim. Squat rack, koşu bandı, pilates matı, reformar aleti, dambıl standı ve çok daha fazlası için buyurun içeriğimize... 👇

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kondisyon Bisikleti

1. Kondisyon Bisikleti

Evinizin bir köşesini ya da bir odasını spor salonuna dönüştürmek için öncelikli olarak etkili birkaç ekipmana yatırım yapmanız gerekiyor. Bu ekipmanlar arasında yer alacak ürünleri ise iyi seçmeniz gerekiyor. Gelelim spor odanızın demişbaşı olacak en etkili ekipmana... Kondiyon bisikleti, evde bulundurabileceğiniz en etkili ekipmanların başında yer alıyor. Siz de vücudunuzdaki pek çok kası rahatlıkla çalıştırmak, evde kısa ama etkili egzersizler yapmak için bu ürüne şans verebilirsiniz. 

Ürünü incelemek isteyenler buraya tıklayabilir.

Her sabah kullandığım kesinlikle tavsiye ettiğim bir kardiyo aleti. 👍

2. JBL Clip3 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

2. JBL Clip3 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

Müziksiz olmaz! Spor odanızda spor yaparken motivasyonunuzu yükseltmek için mutlaka taşınabilir kullanışlı bir hoparlör kullanmanız gerekiyor. Peki ama hangisi diyecek olursanız, JBL Clip3 Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü severek kullanacağınıza garanti verebiliriz. Unutmadan JBL hoparlörünüzü dilediğiniz her yerde rahatlıkla kullanabileceğinizi de söylemeden geçmek istemiyoruz. 

İncelemek için tık tık!

Ses kalitesi iyi ve şarjı uzun süre gidiyor, beğendim.

Benzer ürünlere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

3. Squat Rack

3. Squat Rack

Evinizin spor salonunu aratmamasını istiyorsanız, spor odanızda mutlaka kaliteli bir Squat Rack bulundurmanızı öneririz. Üstelik bu ürün sayesinde ileri seviye spor alışkanlıklarınızı evde kolayca uygulayabilirsiniz. 

Ürünü buradan inceleyebilirsiniz.

Dört dörtlük ürün, spor salonlardaki profesyonel rack'lardan farkı yok!

4. Boy Aynası

4. Boy Aynası

'Boy aynası da nereden çıktı?' dediğinizi duyar gibiyiz. Spor odanızda geniş ve uzun bir boy aynası bulundurmanız hareketlerinizi kontrol etmenize yardımcı olur. Üstelik sıkıldıkça fotoğraf da çekilebilirsiniz!  🥰

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Ürün fotoğraftakinden çok daha kaliteli ve güzel geldi. Paketlemesi çok özenliydi. Hızlı teslimat için teşekkür ederim. Aldığım hizmetten çok memnun kaldım.

5. Koşu Bandı

5. Koşu Bandı

Evde spor yapabilmenize yardımcı olacak en etkili ürünlerden bir diğeri de kuşkusuz koşu bandı! Isınmak için ya da sporsuz kalmamak için günde yarım saat koşu bandında koşabilir, antrenmanlarınızı güçlendirebilirsiniz. 

Ürünü incelmek isteyenler için link burada.

Ürün gerçekten çok güzel ve kaliteli. Beklentimin çok ve çok üzerinde teşekkür ederim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Reformer Aleti

6. Reformer Aleti

Pilates aşıkları buraya! Evinizi tatlı bir pilates stüdyosuna çevirmek için reformer aleti edinmeyi düşünebilirsiniz. Bu arada etkili ve güvenli bir kullanım için bu aleti iyi öğrenmeniz gerektiğini de hatırlatmak istiyoruz. 

İncelemek isteyenler için linki buraya bıraktık.

Ürün çok kaliteli. Kesinlikle tavsiye ederim.

7. Dambıl Standı

7. Dambıl Standı

Dambıl standı olmayan bir spor salonu düşünemiyoruz. Siz de antrenman yaptığınız günlerde kas çalışmalarına ağırlık veriyorsanız, evinizde inşa edeceğiniz spor salonuna kaliteli bir dambıl standı alabilirsiniz. 

Merak edenler için link burada.

8. Xiaomi Mi Smart LED TV

8. Xiaomi Mi Smart LED TV

Henüz YouTube videolarıyla spor yapıyor ve antrenmanlarınızı videolar eşliğinde oluşturuyorsanız, sıkılmadan spor yapmak için mutlaka geniş ekran bir televizyona sahip olmanız gerekiyor. Özellikle uzun antrenmanlarınızda geniş ekran bir televizyon çok işinizi görecektir. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

9. Barfiks Çubuğu

9. Barfiks Çubuğu

Spor odanızda yer kaplamayacak kullanışlı bir ürün arıyorsanız, kas yapınızı güçlendirecek barfiks çubuğuna şans verebilirsiniz. Bu arada düzenli olarak barfiks yaparsanız, çok daha fit bir vücuda sahip olabilirsiniz. 

İncelemek isteyenler için linki buraya bıraktık.

Kaliteli bir ürün, kullanması da çok kolay. Orta kısımdan döndürerek sıkıştırıp gevşetiyorsunuz. Kutudan kapıya monte etmek için parçalar çıkıyor ama gerek bile kalmıyor. Uçlarda kaymayı engelleyen plastik parçalar bile var.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

10. Ayarlanabilir Dambıl Seti

10. Ayarlanabilir Dambıl Seti

Spor odanızı inşa ederken a'dan z'ye tüm ekipmanları edinmek istiyorsanız, bir taşla iki kuş vurmanıza yardımcı olacak ayarlanabilir dambıl setine göz atabilirsiniz. Daha az yer kaplayacak bu ürünün fazlasıyla kullanışlı olduğunu da söylemeden geçmek istemiyoruz. 

Ürünün linki burada.

Ürün çok güzel, düşünmeden alabilirsiniz. Çok kullanışlı ve aynı zamanda hiç yer kaplamıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bluetooth Özellikli Egzersiz Aleti

11. Bluetooth Özellikli Egzersiz Aleti

'Öyle bir ürün olmalı ki kullanırken kısa sürede fazlasıyla verim almalıyım' diyorsanız, Bluetooth Özellikli Egzersiz Aletinin sizin için üretildiğini söylemek istiyoruz. Kullananlardan tam not alan bu ürün kısa sürede uzun antrenmanlara taş çıkaracak şekilde vücudunuzu çalıştıracaktır. 

İncelemek isteyenler buraya tıklayarak ürüne ulaşabilir.

Alıp almama konusunda çok düşündüm ama iyi ki almışım. 10 dakikası bile 1 saatlik spora eş değer.

12. Fonksiyonel Ağırlık Bench Press Sehpası

12. Fonksiyonel Ağırlık Bench Press Sehpası

Kas ağırlıklı antrenmanların olmazsa olmazı Bench Press Sehpası, kullanışlı bir spor odasında mutlaka bulunması gereken bir ürün. Unutmayın kaliteli bir Bench Press Sehpası ile omuz, karın ve bacak bölgenizdeki çoğu kası çalıştırabilir ve güçlendirebilirsiniz. 

Ürüne ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli.

Ürün ev için çok kullanışlı, ayrıca çok hafif rahatça istediğiniz yere taşıyabiliyorsunuz.

13. Crossfit Tekerleği

13. Crossfit Tekerleği

Antrenmanlarınızın verimini arttıracak ve aynı zamanda eğlenmenizi sağlayacak süper etkili bir ürünle tanışmanızı istiyoruz. Crossfit Tekerleği, en zorlu antrenmanlarınızı eğlenceli kılacak ve aynı zamanda vücudunuzu en etkili şekilde çalıştıracaktır. 

Ürüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

14. Denge Tahtası

14. Denge Tahtası

Eğlenirken spor yapmak ister misiniz? Ya da dengenizi sağlarken aynı zamanda kaslarınızı çalıştırmak ister misiniz? Bu sorulara cevabınız evetse, spor odanızı inşa ederken denge tahtası edinmeden geçmemeniz gerekiyor! 

Merak edenler için ürünün linkini buraya bıraktık.

Benzer ürünlere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

15. Pilates & Yoga Matı

15. Pilates & Yoga Matı

Spor odanız için mat satın almayı düşünüyorsanız, pilates ve yoga matları arasından seçim yapabilirsiniz. Mat satın alırken kullanacağınız işleve göre seçmeyi ve kalınlığına dikkat etmeyi unutmayın! 

Ürüne ulaşmak için tık tık!

Tek kelimeyle HARİKA bir mat. Rengi, dokusu görseldekinden bile güzel 💜 Hassas dizlerim ve terleyen ellerim olmasına rağmen pratik süresince asla kayma yapmadı, ilk defa bu kadar tatmin edici bir akış yaptım diyebilirim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Ayarlanabilir Ayak Bilek Ağırlığı

16. Ayarlanabilir Ayak Bilek Ağırlığı

Gelelim spor yaparken daha verimli çalışmanıza yardımcı olacak bir ürüne... Ayarlanabilir Ayak Bilek Ağırlığı, antrenmanlarınızı güçlendirir ve kilo verme sürecinizi hızlandırır. 

Ürünün linki burada.

Harika bir ürün! Kullanım çok rahat ve gerçekten kaliteli. Teslimatı da çok hızlıydı! 👍

Benzer ürünler için buraya tıklamanız yeterli.

17. Zemin Minderi

17. Zemin Minderi

Spor odanızı inşa ederken zeminleri unutmamalısınız. Rahat, konforlu ve etkili bir antrenman için mutlaka uygun bir zemin ayarlamalı ve zorlanıyorsanız zemin minderi kullanmalısınız.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli!

18. Step Tahtası

18. Step Tahtası

Klasik spor malzemelerinden uzaklaşarak farklı ve etkili bir ürün arayışına girdiyseniz, step tahtası edinmeyi düşünebilirsiniz. Eğlenirken kilo vermek isteyenlerin tercihi bu ürün, kısa sürede güçlenmeyi vadederken aynı zamanda kişinin nefes kontrolü yapabilmesine olanak sağlamaktadır. 

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

19. Kondisyon Küreği

19. Kondisyon Küreği

'Evde kondisyon küreğinin ne işi var?' demeyin! Kol, bacak, karın, omuz ve sırt bölgenizi güçlendirecek bu ürüne spor odanızda mutlaka yer açmanız gerekiyor. 

Ürünün linki burada.

Ev kullanımı için ideal. Kompakt ve sessiz herkese öneririm.

20. Sanal Gerçeklik Gözlüğü

20. Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Sanal gerçeklik gözlüğü son zamanlarda güçlü antrenmanların yıldızı olmuş durumda. Siz de eğlenirken kilo verebilir, güçlenirken keyifli anlar yaşayabilirsiniz! 

Ürünü incelemek isteyenler için link burada.

Çok gerçekçi içinden çıkmak istemiyor insan.

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın