Görüş Bildir
Haberler
Hayalindeki Gelin Buketini Yarat, Sana Ne Zaman Evleneceğini Söyleyelim!

etiket Hayalindeki Gelin Buketini Yarat, Sana Ne Zaman Evleneceğini Söyleyelim!

Yung Boş Ada
06.05.2017 - 18:39

Hazır düğün sezonu da yaklaşmışken muhteşem bir testle yine karşınızdayız! Toplanın genç kızlar! Size hayalinizdeki gelin buketini yaratma fırsatını sunuyoruz, üstüne bir de sonucunda ne zaman evleneceğinizi söylüyoruz! Hadi buyurun teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bir renk teması seçer misin buketin için?

2. Şimdi de ana çiçeğini seç hadi!

3. Şimdi bir çiçek daha seç!

4. Biraz çeşit eklemeye ne dersin?

5. Araları da biraz dolduralım hadi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadi son olarak buketini saracak bir şey seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

On yıl içinde!

Üzgünüz, evet... Sen ancak 10 yıl içerisinde evlenebileceksin. Çok uzun bir süre olduğunun farkındayız ama evlilik senin için hiç de kolay bir iş değil o yüzden de bu süreç uzadıkça uzayacak. Ama hiç üzülme, eninde sonunda yaptığın o evlilik sana çok büyük mutluluk getirecek!

Bu yıl!

Aaay! Müjdemizi isteriz! Düğün var düğün! Şaşırdın öyle değil mi? Bu kadar hızlı olmasını beklemiyordun. Ee ne diyelim şimdi. Aşk adamı öyle bir çarpar ki neye uğradığını şaşırırsın. Ama hiç korkma, her şey çok güzel olacak!

İki yıl içinde!

Şu an sevgilin var mı yok mu bilmiyoruz ama sen iki yıl içinde evleneceksin güzel dostumuz. Bir yıl içinde nişan hazırlıkları tamamlanır, yapılır; ardından da düğün için düğmeye basılır! Ay ne desek bilemedik valla heyecanlandık biraz. Şimdiden hayırlı olsun!

Üç yıl içinde!

Şimdi üç yıl dedik diye gözünde çok büyüdü değil mi? Sanki daha çok varmış gibi. Ama böyle şeyler için üç yıl az bile! Göz açıp kapayıncaya kadar geçtiğini anlayamazsın zamanın. O yüzden şimdiden hazırlıklara başlasan, en azından birazcık düğün konseptini falan düşünsen senin için iyi olur!

Önümüzdeki yıl!

Aha! Gelin gelin ahali doluşun buraya! Düğünümüz var aaay! Hadi yine iyisin, önümüzdeki yıl eriyorsun muradına. Korkma korkma, gerilme! Her şey son derece güzel ve yolunda gidecek! Ay umarız sonsuza dek mutlu olursunuz!

Beş yıl içinde!

Şimdi beş yıl sana çok mu uzak geldi? Ama bunun bir tanışması var, birbirine alışması emin olması var. Sonra üstüne aileler tanışacak, yaşanacak yere karar verilecek nişandır düğündür derken yani yapman gereken çok şey var! O yüzden beş yıl hiç de uzun değil! Hadi şimdiden hayırlı uğurlu olsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
321
237
179
130
83
79
58
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aaynelhayat

laaan yuh bu yıl çıktı ya la töbe eüzübillah *-*

LUMOS_03

Niye kaktüs seçeneği yok -,-

Sude Rumeysa Şahin

iki yıl ne yuh onedio abartma istersen*-*