Görüş Bildir
Haberler
Havva Öztel Kimdir, Kaç Yaşındadır? Havva Öztel Instagram Pozuyla Gündem Oldu

Havva Öztel Kimdir, Kaç Yaşındadır? Havva Öztel Instagram Pozuyla Gündem Oldu

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiriyor. Özellikle Instagram’ı aktfi olarak kullanan Hava Öztel, kırız ünlü şarkıcı Aleyna Tilki kadar popüler… 42 yaşındaki Havva Öztel, son paylaştığı fotoğrafla yeniden gündemde. Derin yırtmaçlı fotoğrafını paylaşan Havva Öztel’in yazdığı not da çok konuşuldu. İşte Havva Öztel’in pozu ve paylaşımı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son günlerin en popüler şarkıcılarından biri olan Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel de sık sık paylaşımda bulunuyor. Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel yaptığı sosyal medya paylaşımında kusursuz fiziğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Peki, Havva Öztel kimdir, kaç yaşındadır?

HAVVA ÖZTEL KİMDİR?

Havva Öztel, 1978 yılında dünyaya gelmiştir. 42 yaşındaki Havva Öztel, eşi Mehmet Tilki'den 2017'de boşandıktan sonra kızları ile birlikte yaşamaya başlamıştır. Havva Öztel, aslen Trabzonludur.

Aleyna Tilki şöhret olmadan önce bir okulda müdür yardımcısı olan Havva Öztel, kızının şöhreti sonrasında bir yurt sahibi oldu.

Havva Öztel, kızının destiğiyle spor markası da kurdu.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şule Güney

42 yaşındaysa Aleyna yı 21 yaşında doğurmuş demek