Görüş Bildir
Haberler
Harry Potter’ı İzleyerek Büyüyenlerin Aşina Olduğu 12 Durum

etiket Harry Potter’ı İzleyerek Büyüyenlerin Aşina Olduğu 12 Durum

sansevieria
16.08.2022 - 17:05

O kadar şanslıyız ki, film çıkar çıkmaz kendimizi sinema salonuna attığımız Harry Potter filmlerini artık evde kolaylıkla internet üzerinden izleyebiliyoruz! Harry Potter hayranlarının filmlerden sonra hayatlarında değişen bir sürü şey oluyor. Odunu asa yapıp sallayanlardan evcil hayvanına Hedwig adını verenlere kadar sadece Harry Potter hayranlarının anlayacağı durumları merak ediyorsanız içeriğe buyurun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hayatlarının bir noktasında baykuş beslemeyi mutlaka araştırmışlardır.

Harry Potter'ın sadık dostu Hedwig hayranların en sevdiklerinden. Harry Potter izleyerek büyüyen nesil mutlaka baykuşun evcil hayvan olarak beslenip beslenemeyeceğini araştırmıştır. Baykuşu besleyemesek de evcil hayvanına Hedwig adını koyan çok.

2. Onlar için her odun parçası potansiyel bir asadır.

Harry Potter filmlerini izleyip de yerde gördüğü odun parçasını asa yapmayan yoktur. Ezbere bildiğimiz büyüleri işe yaramayacağını bilsek de asa ile mutlaka denemişizdir.

3. Farklı olmanın kötü bir şey olmayacağını bilirler.

Harry Potter izleyenlerin en sevdikleri karakterlerden olan Luna Lovegood farklılığın kötü bir şey olmadığını bize gösterdi. Kendine has tarzı, her varlığa inanmaya meyilli olması ve hayal gücünü sınırlandırmaması ile Luna tam bir ilham kaynağı!

4. Harry Potter filmlerini izleyenler için umutsuzluk yoktur.

'Her zaman umut vardır' sözünü her filmin sonunda hissettiren bu eşsiz seriye bu yönüyle de hayran olmamak mümkün değil.

Dumbledore'un söylediği gibi 'Mutluluk en karanlık zamanlarda bile bulunabilir, sadece ışıkları yakmayı unutma.'

5. Harry Potter filmleri arkadaşlığın ne kadar değerli olduğunu kanıtlar nitelikte.

Seni destekleyen ve her zaman yanında olan arkadaşlarının ne kadar kıymetli olduğunu bu filmler bize gösterdi. Ron, Harry ve Hermione arkadaşlığını filmler boyunca hep hayranlıkla izledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kötülerin yaptıklarının yanlarına kalmayacağını da gösterdi.

Harry Potter filmlerinin bizi öğrettiği en önemli derslerden biri de kötülüğün sonsuza kadar sürmeyeceği. Kötüler istedikleri kadar çabalasınlar günün sonunda iyiler hep kazanacak!

7. Harry Potter filmleri bize sevginin gücünü öğretti.

Annesinin sevgisi Harry'i Voldemort'un lanetinden korudu. Sevginin gücü ile hayatta kalan Harry'i daha birçok yerde yine ailesinin sevgisi korudu. Harry Potter filmlerindeki kadar açıkça göremesek de bizi sevenlerin sevgisinin gücüne kendi hayatımızda şahit olabiliriz.

8. Harry Potter filmlerini izlediyseniz ailenizi korumak için her şeyi göze almayı öğrenmişsiniz demektir.

Harry Potter filmlerinde hep gördüğümüz ailenin senin için her şeyi yapacağı. Önce Voldemort'tan Harry'i korumak için ölen anne babası ve daha sonra yeni ailem dediği vaftiz babasının Harry'i korurken ölmesi...

9. Harry Potter hayranları hangi binaya ait olduğunu öğrenmek için mutlaka test çözmüştür.

Harry Potter izlerken hepimiz Harry gibi Gryffindor olmak için yalvarsak da merak edip hangi binaya ait olduğumuzu araştırmışızdır. Her binanın kendine ait çok güzel özellikleri olsa da Gryffindor çıkanlar ayrı bir mutlu oluyor.

10. Aynı acıyı yaşamanın insanları birbirine yakınlaştırdığını gösterdi.

Harry Potter izlerken hep hissettiğimiz bir duygu bu. Aynı acıyı yaşayanların birbirleriyle yakınlaştıklarına filmlerde şahit olduk. Neville ve Harry bunu bize çok iyi anlattılar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Harry Potter filmlerini izleyenler her çeşit hayvanla birlikte büyüdü.

Harry Potter filmlerinde her türlü hayvanı görmek mümkün. Harry'in evcil hayvanı olan baykuş Hedwig, Harry'i uçuran hipogrif Şahgaga, sadece ölümü görenlerin görebildiği testraller...

12. Ve hala hepimiz bir gün kendi adımıza gelecek Hogwarts mektubunu bekliyoruz...

Harry Potter filmleriyle büyüyen çocuklar olarak tek bir hayalimiz var: Hogwarts mektubumuzu posta kutumuzda görmek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
313
89
20
18
10
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın